Отговори
# 345
BoBoDes,нищо против!Само,че исках Овен,защото и двете ми най-добри приятелки са от тази зодия и се разбира ме чудесно Mr. Green
А за Рак не ми се коментира Sick
А някой от Редута,Гео Милев няма ли?

# 346
  • Варна
синът ми е рак, на границата с лъв, ама засега не е толкова зле Mr. Green ти какво не им харесваш? Mr. Green

# 347
  • София
Misence /jenny/  ние сме си съвсем близко  Laughing то руското училище и 95СОУ са едно и също!!!Аз съм в блока точно пред руското училище, а и почти всеки ден ходя до въпросното старо Фантастико  Joy, ми то ние може и да сме се виждали, но изобщо да не предполагаме  Rolling Eyes! Ти си някъде в района на новата сгада срещу Фантастикото, може да се разбереме някой ден да се видиме  newsm53

# 348
синът ми е рак, на границата с лъв, ама засега не е толкова зле Mr. Green ти какво не им харесваш? Mr. Green
А той на колко е?Щото мойто чудо(вище) е на 6 и половина и ме вади от обувките Mr. Green

# 349
  • Варна
А той на колко е?Щото мойто чудо(вище) е на 6 и половина и ме вади от обувките Mr. Green
моя е 1 година по-голям - роден е на 21 юли 2004  Mr. Green ама при нас е друго, баща му е предимно в чужбина /да речем 2/3-ти от годината го няма/, и се гледаме двамата сами, та малкия ме има за бог Laughing тоест слуша, не мога да се оплача, ама горкия като знае, че няма на кого друг да разчита и ме гледа в очите Laughing пък и аз не съм от хората, които търпят възражения, та няма голям избор #Cussing out Laughing Laughing

# 350

Е ама не сме толкоз лоши де Mr. Green ама като решим нещо че искаме, да стане по наща, наистина можем да побъркаме човек.

Стар той каза че е малко вероятно да родя, не невъзможно. Simple Smile

Неви ми големичко, то преди месец 2500 гр беше, за месец 900 гр е качило, уж нормално е. Хич не съм се шашнала, даже му се радвам че е шишко. Мерси за рецептата, утре ще дам отчет, че сега нямам банани, иначе да съм го опекла досега.   bouquet

# 351
къде са снимките  Simple Smile от варненската среща? ако са във фейсбук-как да ги видя? ако се присъединя-другите ми познати виждат ли,че съм в тази група? или снимки виждат ли? защото аз не искам всички да знаят,че съм бременна.....

# 352
къде са снимките  Simple Smile от варненската среща? ако са във фейсбук-как да ги видя? ако се присъединя-другите ми познати виждат ли,че съм в тази група? или снимки виждат ли? защото аз не искам всички да знаят,че съм бременна.....

Групата е ЗАТВОРЕНА - неслучайно - нито снимки могат да се видят извън нея нито нещо, което се пише - за да се присъединиш трбява някой да те одобри вътре, тъй че нямаш грижи - никой нищо няма да види освен теб...

Аз чакам още снимки от другата страна на масата - не се ослушвайте -къде сте 16бр - виждате се само 4-5.... ааамаха....

# 353
ок-аз съм Теодора Иванова-Зафирова , моля приемете ме!

# 354
mama to6ka  и аз по тази причина дълго време не се бях присъединила. Пък то те не виждат и не разбират - нито, че си се присъединила, нито че пишеш и публикуваш нещо. Тъй че идвай там.

Дес, вуйчо ми е рак. Майка ми също. Чистофайници са. Майка ми е доста честолюбива. Въпреки, че съм близнак - труден характер се разбираме доста добре и с двамата. Душички са. Ама другите водни не ми допадат много. Със скорпиони много трудно се разбирам. Пък рибите не са лоши, ама имат някой често срещани качества - депресии, нерешителност, които не ми допадат, ама ще го приема и такова да ми се падне. Няма място за рекламации. Пък и нали ще си е мое и на любимия мъж до мен.

Някой каза за хълцането ниско. Док вчера ми каза, че е седалищно, пък аз си мислех, че е обратно, защото и аз усещам доста ниско хълцането, но не знам с моята предна плацента дали не е възможно вибрациите да се предават по някакъв начин и да не усещам точно мястото.

Дайте снимка на този Илиев де. Нашият Георгиев също не е кофти. Ама най-важното е, че излъчва страшно спокойствие.

# 355
Групата не е "тайна" а само затворена и мисля,че нищо не се вижда като коментари,членове снимки,но самия акт на присъединяване май ще е видим за приятелите ви там.Може да греша,не съм сигурна.
Деска,то има и голяма разлика дали рачето е мъж или мадама. Wink
Сави,няма как да грешиш ако е хълцане,може би е въртеливо твоето,поне моето до преди две седмици се обръщаше.Много верни наблюдения имаш за зодиите,чаткаш ги работите. Wink Hug

# 356
deyzi, присъединяването е видимо само за тези, които са и приятели и са част от групата - иначе НЕ.

Май е наистина въртеливо, ама вече няколко пъти като ме гледат все е седалищно. Иначе хълцането определено не го бъркам, защото моето някога хълца по 15 мин. Но често е ниско долу. Може да му се тресе повече дупето като хълца  hahaha

Пък за зодиите. Едно време много се интересувах. То изключения и отклонения винаги има. Най-малко наблюдения имах върху стрелци - мъже и жени, пък си избрах мъж стрелец и съм много доволна.

# 357
deyzi, присъединяването е видимо само за тези, които са и приятели и са част от групата - иначе НЕ.

Пък за зодиите. Едно време много се интересувах. То изключения и отклонения винаги има. Най-малко наблюдения имах върху стрелци - мъже и жени, пък си избрах мъж стрелец и съм много доволна.

Да - за групата е така, потвърждавам и аз... в интерес на истината, това което пишем тук е далеч по-публично достъпно от групата във фейса
mama_to6ka - за да те приеме администратор трябва да отидеш и да му пратиш искане или както там се нарича.... (мисля,че Поли е админ на групата)

за зодиите - честно да ви кажа, ама има нещо, но въпреки това - аз съм ви казвала - за тез най-наплютите Деви дето ги приказвате - ми как да кажа - може би защото асцендента ми е Дева, ама кой знае какво лошо не мога да кажа...

# 358
Момичета,имаме си още едно бебе.vanya_v1 с термин 26.02,вчера е родила син Димо.Подробности като тегло и размери нямам засега,само знам,че е родила секцио и Димо е с ниско тегло.Честито на мама Ваня и нека бързо се възстанови и гушне здраво и укрепващо бебе.  bouquet

# 359

Честито на мама Ваня, бързо възстановяване и свикване на мама с бебока и обратно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт