Отговори
# 240
Момичета да ви се похваля, поръчах количката, след като не можах да я намеря никъде в София, че е модел 2012 и има малко внос още. Ще я карат от официалното представителство на Хаук в Пловдив, другата седмица. Ето това си избрах, дано не съжалявам:

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/26333
от сайт ли я поръчваш или от магазин? аз съм си избрала същата  Heart Eyes

# 241
Момичета да ви се похваля, поръчах количката, след като не можах да я намеря никъде в София, че е модел 2012 и има малко внос още. Ще я карат от официалното представителство на Хаук в Пловдив, другата седмица. Ето това си избрах, дано не съжалявам:

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/26333
Няма да съжаляваш със сигурност.Нали и аз такава бях харесала.Единственото нещо ,което ме спря са малките пластмасови гуми.Бързо се изтъркват.Та затова аз взех тази...
http://www.simonovi-bgshop.com/img3/cangaroo-exess-plus-todos.bmp

# 242
И един глупав въпрос от мен...Как перете дрешките от бебешки плюш,че аз май се изложих и ги изхабих Sad Пуснах ги на кратка програма на 40 градуса,но програмата ми цинтрофугира 2 пъти и излязоха едни такива разрошени...дали ще се оправят като изсъхнат и ги огладя?

# 243
И един глупав въпрос от мен...Как перете дрешките от бебешки плюш,че аз май се изложих и ги изхабих Sad Пуснах ги на кратка програма на 40 градуса,но програмата ми цинтрофугира 2 пъти и излязоха едни такива разрошени...дали ще се оправят като изсъхнат и ги огладя?
да ще се оправят като изсъхнат.Имам още от каката и сега си стоят мекички.И плюшеното й одеяло след прането си е мекичко    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/388859_3512651348 … 13_96848133_n.jpg

# 244
Аз не знаех за варненската срещичка...Искам също да се присъединя  Embarassed

# 245
Аз не знаех за варненската срещичка...Искам също да се присъединя  Embarassed
Е ,ми заповядай!Не влизаш ли  в групичката ни във Фейса?

# 246
Не! Не съм във фейса, но утре ще дойда  Grinning

# 247
Беше ми много приятно днес с всички ви. Радвам се че се видях и запознах с вас  Hug Hug Hug

vesito2012 аз съм в 5 част точно до Билата, о да задължително ще раз
хождаме бебчовците заедно  Hug

# 248
пчелица поръчах я по телефона от официалния представител, телефона, който им е на сайта.

Пепито аз затова в началото се чудех дали да не взема Аполо, малко по-тежка е, но задните й колела са големи. Обаче заради едни задни колела и чупеща дръжка 300 лв. повече реших, че няма да даваме.

# 249
  • Сфия
Сттарлет не дойде, явно се те забавили в болницата?
Старлет за малко да я вкарат в болница... След като сутринта ви писах, че имахме тежка вечер с нашия безумен пубертет и ме стягаше корема, та днес на консултацията на записа се отчетоха силни контракции. Пратиха ме към спешното, прегледаха ме, нямах разкритие, но според лекарката трябвало да постъпя, че да ми преливали няколки дни магнезий, за да мога да устискам до 38-ма седмица. Подписах се, че отказвам хоспитализация, изписаха ми магнерот и сега ще го пия няколко дни. Обещах, че ако има нещо ще тичам веднага към спешното. А акушерката, която ми записваше тоновете каза, че коремът е доста слезнал. Искам да питам мамите, ако някой е наясно... Казаха ми на прегледа, че главичката на бебето била подвижна, което било добре за второ раждане...  newsm78 Някой има ли идея какво означава това?
Много съжалявам, че не успях да дойда, но първо приключих в болницата към 14.30, второ - ми казаха да лежа по възможност. Та реших да си спестя тичане нагоре-надолу. Надявам се да сте изкарали добре и чакаме да видим снимки във фейса.

# 250
Мале Стар, недей тъй на финала баш, пии магнерота и пази леглото, пък ако трябва и в болница влез.  Ма тоз твоя тинежджър е за бой, така да те ядосва.

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 20:12 от Fabianna

# 251
Момичета, днес явно е ден за колички.  Grinning
Моята също пристигна сутринта. Поръчах я от един немски сайт на 4 януари и днес ми я докараха с DHL - доста бързо ми се стори. Между другото общо с транспорта излезна 396 лв., а тук в България тази количка струва над 600 лв. Ако още се чудите за количка, разгледайте сайта, защото има много изгодни предложения и вече е проигран, че поръчката стига успешно до клиента.
И тя е на Хаук, но правена за Есприт. Ето я: http://www.babyartikel.de/produkt/kombikinderwagen/esprit_orland … y_kollektion_2011
Сглобихме я с мъжа ми след доста чудене, но и двамата не сме виждали бебешки колички отблизо. Доста е голямичка, но съм доволна. Дано само е здрава...

И кошарата я сглобихме днес. Аз по-скоро наблюдавах процеса и давах акъл  Rolling Eyes И бебешките дрехи изпрах.. И две нощници си купих - леко смешнички, ама тва да е проблема. И почти вече съм в бойна готовност...

*starlet*, стискам палци да се укротят контракциите! Късмет! Hug

AлекcA, и на теб ти стискам палци да са наред нещата с кистата и с всички изследвания!  Hug 

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 19:17 от polisia

# 252
Ей много хубаво си изкарахме на срещата днес, много се радвам, че се запознах с вас!  Hug
Petetoy и zo_ko, да в Стрелбище съм. Ако искате да пием кафенце тези дни? Аз живея до читалище Светлина.  newsm53
zo_ko аз сега мисля същото да поръчвам от Амазон но пък това което Ваня е дала като пример е в пъти  по-евтино, чудя се дали си заслужава
Vanq_p, Мерси за линка.ей това е доста по-евтино от Амазонското. Но не пише, че е против колики, въпреки че не разбирам как точно Амазонското ще е с/у колики, но....Мерси за линка  Peace
*starlet* ужас.. почивай и не се ядосвай. Остави това на таткото.  bouquet

happy cveti, аз си купих http://kasida.bg/ted-vyzglavnica-ogranichitel-protiv-preobryshtane-339-12714.html - вижда ми се същото, но още не съм я ползвала  Simple Smile. По принцип приятелки ми казаха,че против преобръщане слагали едно одеалце зад гърба на бебето, но пък нали е по-страшно напред да не се прекатури и затова реших да купя тази възглавничка и да съм спокойна.

Тази нощ не съм спала и ме хвана едно ужасно главоболие, накрая пих парацетамол. Станала съм като сомнамбул - по цели нощи обикалям вкъщи, спя по 5-6 часа, а и през деня не успявам да дремна, че е само тичане по задачи. Сега ми се приспа,но имам хора вкъщи да ми слагат шкафове  ooooh!.

# 253
  • София
Vanya Damyanova да ще се радвам да се запознаем.
Моля за паролката за албумчето

# 254
  • София
polisia как ме зариби с този сайт. Ама много евтини тези колички  newsm10 До тук 3 модела си харесах. Само трябва да видя къде мога на живо да ги пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт