Отговори
# 255
Много се радвам, че се запознахме днес с всички, които дойдоха на срещата!
До нови срещи!  Hug

# 256
Сттарлет не дойде, явно се те забавили в болницата?
Старлет за малко да я вкарат в болница... След като сутринта ви писах, че имахме тежка вечер с нашия безумен пубертет и ме стягаше корема, та днес на консултацията на записа се отчетоха силни контракции. Пратиха ме към спешното, прегледаха ме, нямах разкритие, но според лекарката трябвало да постъпя, че да ми преливали няколки дни магнезий, за да мога да устискам до 38-ма седмица. Подписах се, че отказвам хоспитализация, изписаха ми магнерот и сега ще го пия няколко дни. Обещах, че ако има нещо ще тичам веднага към спешното. А акушерката, която ми записваше тоновете каза, че коремът е доста слезнал. Искам да питам мамите, ако някой е наясно... Казаха ми на прегледа, че главичката на бебето била подвижна, което било добре за второ раждане...  newsm78 Някой има ли идея какво означава това?
Много съжалявам, че не успях да дойда, но първо приключих в болницата към 14.30, второ - ми казаха да лежа по възможност. Та реших да си спестя тичане нагоре-надолу. Надявам се да сте изкарали добре и чакаме да видим снимки във фейса.

Питахме се къде си, да! А то какво... Пази се сега и прави, каквото трябва  Hug Hug Hug. За въпросите ти не мога да кажа нищо повече, но определено стигам до извода, че просто бебето се подготвило за раждането и всичко е ок.  Peace

# 257
Старлет, пази се!  Hug Ще чакам да ми се обадиш, когато решиш.
Алекса, стискам палци, и ти се дръж  Hug

Хепи Цвети, ето това имам вкъщи, одеве в пицарията обещах да кача снимка: не иска да качи снимката, копвам линк:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … c74c7ab15ca5f28a0

Жалко,  че всички сте в другия край на София, малко ще ми е трудно да се включвам в разходките ви.
Аз съм в Хаджи Димитър. То не, че тук има къде да се ходи... то като тръгна с превоз, все едно къде ще ида. Най-често малчо го водим в прака "Заимов" или в Борисовата градина, там тичаме на воля.

Забравих какво друго исках да кажа...

# 258
happy cveti, няма защо. Тази на ТЕД със сигурност не е против колики.

Може ли да помоля да споделите какви са ви стойностите на СУЕ от изследванията  ПКК. Моите са много високи и чак взех да се притеснявам, а съм на консултация чак в понеделник.

# 259
Здравейте мами!И аз да се запиша тука Simple Smile Термина ми е за 3.02 .Чакаме бебчо с нетърпение и надежда че всичко ще е наред.Пожелавам на всички леко раждане и здрави бебчета Simple Smile

# 260
  • Варна
Да Креми при Танев ще раждам. Аз и зотова не съм ги купила още, мисля утре да говоря с него като ида на преглед, Ти ще ходиш ли утре, значи все пак секцио ще си, по спокойна ли си отколкото в началото. Имам една приятелка която ражда секцио при Танев и е много доволна.

Да утре ще ходя, мисля към 15:00 часа да се позиционирам и да чакам пред кабинета, въпреки че ми се ходеше на варненската среща  Sad, че предния път не можах да се включа. А за секциото си знам от малка, първата ми операция на окото беше когато бях на 7, доктора още тогава е предупредил майка ми че някой ден като имам деца, ще трябва да ги раждам секцио.
Ти към колко ще ходиш и как ще се познаем, аз ти търсих ника в фейсбук групата, но нищо не намерих, ти в групата ли си  Simple Smile съжалявам, ако съм пропуснала нещо някъде Simple Smile

# 261
Стар,добре дошла в клуба Wink

# 262
Здравейте мами!И аз да се запиша тука Simple Smile Термина ми е за 3.02 .Чакаме бебчо с нетърпение и надежда че всичко ще е наред.Пожелавам на всички леко раждане и здрави бебчета Simple Smile

ти на финала се разписваш, ама Добре Дошла да кажа   bouquet

# 263
  • Сфия
Мерси, че ме мислите, момичета!  Hug
Рали, то може да се е подготвило, ама трябва да устискам още малко. Накрая да не пренося само! Ха-ха.. Акушерката, дето ми каза, че ми се било смъкнало шекембето твърди, че щом от няколко дни е така, то означавало, че до 2 седмици ще родя... А дали е така? Сега имах розово зацапване. Дали е от прегледа? Ако продължи ще бягам към АГ-то. Мисля, че тук някой споделяше, че имал зацапване след вагинален преглед?
Misence /jenny/, ще ти звънна тия дни, само да видя мъжът ми как са му нещата, мерси!
Vanq_p, колко ти е СУЕ-то? До 60-70 е нормално за бременност. Моето беше 110, заради е-коли в урината.
Колко мамчета се събрахте на срещата? Кои дойдоха?
рониsmile3516

# 264
Ей Стар, сега успях да прочета за твоите преживелици днеска...
лежи и се пази...  Praynig стискам палци всичко да е наред и да устискаш още мъничко!

# 265
  • София
Ау, starlet, чак сега видях твоите премеждия. Пази леглото и всичко ще е наред. Малко остана, пък и гледам вече си в 9 месец. Две седмици все ще ги избуташ.

# 266
*starlet* , благодаря smile3525 , 41 ми е стойността. Но при референтни граници до 12 ми се видя страшно много. На мен ми е паднал коремът от една седмица и все по-надолу слиза. Обаче моят лекар нищо не казва-каза да отида на 23-24.01 на ЖК по каса и аз се избъзиках, че може да няма за какво да ходя, че всичко ще е минало  Simple Smile. Той обаче ми каза да не бързам толкова. Ще видим-Божа работа.
А при теб дано всичко да е наред-то не остана, ще устискаме още малко  Simple Smile .

# 267
Misence /jenny/,  Мерси за бързата реакция. Да, същото е. Vanq_p , дам май ще остана на по-скъпия вариант. newsm78
Добре дошла на pupinka9111 smile3525

# 268
Леле Стар, дръж се маме! Малко остана. Прави каквото ти казват, почивай повечко и всичко ще е наред. Пий си редовно магнерота, защото Илиев каза, че не действа магнезия ако се пие от дъжд на вятър. На мен апарата също ми засече контракциите и той ме попита дали пия магнезий. Викам чат пат, когато усетя ден с повечко контракции, а той вика "То така няма смисъл....." Та тъй......дръж фронта още малко  Hug

Момичета я да ви питам, подготвяте ли си гърдите за кърмене по някакъв начин? Аз се мажа с Гармастан, но освен това ми казаха след баня с хавлиена кърпа да разтривам зърната, колкото време мога. Ами аз не мога много защото ме болят, а днес ги и разраних, та сега ми е гадно  Confused И изобщо не знам дали не трябваше по-рано да почна с тая подготовка, сега за 20 дена дали ще има ефект......въпреки, че Гармастана ползвам от 2 седмици...

# 269
Leandrin, не че имам много опит, но мисля, че не бива да дразниш механично зърната, може да си предизвикаш контракции.

Общи условия

Активация на акаунт