Отговори
# 270
Ей, мами, ама много сладка срещичка си спретнахме днес!   bouquet  bouquet  bouquet Представям си някой да ни е гледал от страни - много мами с големи щръкнали тумбаци  Laughing Laughing Laughing
Аз никак не съм готова с нещата за раждане, ама смятам да си спретна няколко нещица. А този уикенд съм планувала ако дойдат нещата за бебка да ги изпера, да са готови и теб. А ако остане време да вземе да си купим сгъваемо легло. Планове много, пък яе видим какво ще се случи по трасето  Laughing Сладки сънища от мен!

# 271
  • Варна
... На мен ми подариха такова нещо  http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B002SJ5UJ2/ref=dp_imag … 624031&s=baby  , аз докато разбера за какво е .. добре  че пише ...а за ефекта то ще се чуе хахахаха (чесно казано не мисля че ще помогне за коликите ама .... )
мен пък ме е страх да го оставям да спи по гръб Thinking

# 272
Момичета, не мога да намеря в коя тема беше, някой беше публикувал линкове към онлайн-рок магазин, в който продаваха много бебешки тениски и бодита. Не го намирам в Гугъл сега, само някакви тъпи ми излизат.  Confused

# 273
Leandrin, на мен ми казаха да мажа с Lansinoh и аз мажа от дъжд на вятър. Не знам дали ще има ефект. Днес четох точно за кърменето и пишеше, че ако бебето засуква правилно-обхваща зърното и част от алвеолата, не би трябвало да е неприятно кърменето или да имаме проблеми..

# 274
pupinka9111 добре дошла и здраво бебече на финала   bouquet  bouquet  bouquet

стар дръжте се де айде още малко 2 седмици ще минат много бързо  Hug Hug Hug

Leandrin само пипането на зърната на гърдите предизвикват контракций, да не говорим за това което правиш ти да не си докараш по-голяма беля  newsm78

Мамчета, всяка която има контракций да не пипа и гали коремчето и гърдите, и да избягва да се вози много в кола - тези 3 неща предизвикват най-много контракций. Съжалявам ако се повтарям и съм споменала и преди, просто не помня Thinking

# 275
  • Сфия
Леандрин, аз с първата бременност си разтривах така зърната и след това ги мажех с гентамицин. Това ми бяха препоръчали тогава от ЖК. По принцип наистина може да си докараш контракции обаче. До колкото знам идеята на упражнението е да загрубеят зърната. Сега нищо не съм търкала. Магнезия мисля да го пия 3 дни за сега пък ще видим... Страх ме е да не ми направи номер и да пренося пак.
Vanq_p и на мен нищо не ми казаха за корема, нито за плацентата, че е поостаряла.... Каквото стане-такова. Иска ми се обаче поне още 1 седмица да откарам де...
Жени, бе тия рок дрешки и аз ги гледах и се бях запалила, ама ужасно скъпи бе...  Едно боди 15 лв...  ooooh! Само щото пишело Металика на него... Ами не ми се дават, честно. Май Лъчезарка беше публикувала.
Лъчезарка, ти за къде чакаш, бе душа? Влизаш в деветия - купувай легглото! Мен също ми е притеснено, защото не сме купили още повивалник, корито, матраче, шишета и памперси. Днес наврях мъжа ми в Дундьо. Разгледахме разни неща и си набелязах шишенца на Авент, повивалник за шкафче, матраче и му казах да ги запомни, че ако тръгна да раждам - да знае какво да купува. Така ще ми е по-спокойно.

# 276
Здравейте тумбачета,

съжалявам, че днес не можах да дойда на срещата, но ме сюрпризираха, че трябва да ни дойде количката..която поръчахме от Германия и си бях във вкъщи да чакам. Одеве я сглобихме и се чувствах малко като индианец, защото мн сложно ми се видя....ама после му хванахме цаката. Мн сме доволни Simple Smile виждам, че не само на мен ми е бил днес ден за количка   bouquet

# 277
Аз отново не мисля да разтривам гърдите с кърпи и т.н. Не го правих и преди и проблем не съм имала. Това са някакви отживелици според мен.

Ели, ще устискаш още малко щом трябва, ама защо всъщност? Бебчо си е вече готов според мен и когато си реши  Hug. Зацапването след вагинален преглед си е в реда на нещата, споко  Peace.

Моят пък бебешки пубер нещо го прихвана тази вечер като никога и то не бе мрънкане, не бе реване за нищо  ooooh!. Май поредният зъб, защото точи лиги като санбернар и хапе чат-пат. Така ни умори, че татко му заспа с него преди близо час, сега и аз лягам.  Crazy

Лека ви нощ!

П.П. Срещата ни беше супер! Да съжаляват недошлите  Grinning. За жалост нямаме снимки този път.

# 278
  • Сфия
Рали, ами още малко не би било зле да остане на топличко, поне 1 седмица. Както вика доФтора - поне 3 кила да го докараме. Миналата седмица беше 2600, ако сега е 2700-2800, то другата вече се надявам да е що годе "готов" Цялата работа обаче е предположения и ще бъде много смешно, ако е много шум за нищо.  Laughing
 А твоят горчикият бебешки пубер верно може зъбче да му расте на горкото. Да се оправя по-бързо, да се успокоява и теб хем да не те тревожи, че виждаш какво се получава... Днес ме пита моето диване: Мамо, как е Борко? Отговарям му, че са искали да ме вземат в болница и т.н. И той ми се извинява...

# 279
# 280
Знам момичета за контракциите като се дразнят зърната. Ама аз контракции си имам и без това, но ще внимавам. Не мога да спя защото имам жестоки киселини тая нощ...........направо откачам, такова чудо досега не е било......и не знам какво да направя  Cry Досега съм имала сигурно 10 пъти за цялата бременност и никога толкова гадни киселини......

# 281
О Леа, здрасти - добре дошла в клуба с киселините - и аз така седя тука, дъвча една ябълка, че ми е свършила газираната вода и се надявам скоро да ми мине и мога да си легна....
на всичкото отгоре днеска нямах много работа и реших,че е време да поизчистя къщата като хората, да подредя, измия и т.н. и така се подредих,че не е истина, не знам какво направих, въобще не се усетих ама кръста ми е като на кукла на конци сега, боли ме опашката, ходя като робокоп и имам нужда от бастунче и подпорка постоянно, като легна също не мога да се мръдна, абе не е за говорене. Дано да се пооправя до утре, ще видим.

# 282
vanessка, мерси! Точно това първото търсех  Wink

# 283
Добро утро,поспаланки!Няма ли кой да ми прави компания на кафето?
Стар,как си HugДобре ли мина ноща?
Аз днес почвам с дрехите на бебето.До сега все отлагах,ама май няма за кога вече!

# 284
Добро утро.

Общи условия

Активация на акаунт