Отговори
# 285
Добро утро и от мен,
Стар, почивай, не се ядосвай излишно и да устискаш още поне една седмица.
Стискам ти палци Praynig
Аз вчера най-после се добрах до доктора, който мисля да прави секциото. Бебчо е 2500 и той каза,че е едричък за седмиците си / не че е много едър, но нали все очакват,че нещо ще е недоразвит/ Sad Ама бебчо си е много добре- околоплодните води са си достатъчно и не са намалери и доктора каза,че това означава ,че и засегнатото бъбрече има някаква функция. В края на януари ще махне серклажа и между 05-10.02. ще е секциото. От края на януари ще ходя на запис на тоновете.

# 286
  • Стара Загора
Добро утро ,
да ви се оплача и аз изживявам драма с количките . От два месеца съм си харесала количка и понеже ми каза продавачката , че като реша отивам и поръчвам и в най-лошия случай идва до месец ,  вчера с мъжа ми тръгваме  да я поръчваме от магазина и нищо  - няма налична и няма да имат доставки , къде ли не звъняхме - не и не , била стар модел , а пък тя е от 2011???Побърках се да гледам в интернет вчера за нея- предлагат я поне в десет online магазина,ама само на картинка.. Sad . Ако някоя от мамите е виждала модела в някой магазин в техния град ще съм много благодарна да ми каже. Това е модела :http://www.novobebe.com/productDetails-bg-3099.html

Доктора ми каза на последния преглед преди няколко дни ,че бебето е слязло доста ниско, ама нищо друго не ми каза да правя и вчера майка ми като се видяхме и ми вика " аааа корема ти май се е смъкнал надолу"  ... и направо ме притесни.. Ами ако тръгне да се ражда? Ние уж ще планираме секцио ,ама не сме уточнявали датата още....Направо се притесних момичета, малко ме хвана шубе... newsm78

# 287
и моя беббок се е смъкнал надолу, като вървя пеша и имам чувството, че някой ми трамбова пикочния мехур...и позицията му е вертикална вече, но с главата ли е надолу не мога да определя...многоо ми е смешно като си легна и корема ми става на подутинки, я някое дупенце, я някое лакътче се е подпряло  Heart Eyes
днес ме чака гладене на дрешки цял кош и подреждане на багажа, че да е готов....

# 288
  • Sofia
Здравейте,

Стар, аз те чаках вчера, пък ти си имала приключение. Аз магнезия го спрях на своя глава, че ми писна от корем-а ми - дофторката ми звъни и пита- "Пиеш ли? -аз: "Пия!", тя- "ама, три пъти по 2 ли?", аз "Дааа, бе, пия, нали ти казах!" Mr. Green Ай стига сме ги носили, да се раждат, да почва голямото дундуркане, че да свършва след .. ъъъъ.. години Crazy, ти какво се шашкаш вече?!

В тоя ред на мисли, срещата беше супер, но трябваше да се оттегля точно за кафето и лежерния разговор /след като изчерпахме досадните за мен родилни теми/, че бях с уж порасналия младеж- ама прегря в един момент Twisted Evil

aelita2000, питай в темата за количките в подфорума "На пазар", защото там се подвизават и доста търговци под прикритие Grinning, а и доста повече мами в акция търсене. Във Вис Виталис на Стамболийски и в Бейбитория имаше ужасно много модели на Хане, аз като гледах, но точно за твоя не мога да се закълна, а Бейбиторията вече не е в Мол-а, а се е върнала май в Бейби мол-а в Люлин.

п.с. Хаха, след като си написах поста, видях и новия надпис на лентичката ми  Joy Много як сайт за лентички, с много точни попадения!
Вярно много ми е писнало, тази нощ сънувах, че ми изтичат водите, а сутринта точно обмислях как събота и неделя оправям къщата и от др. седмица почвам яко кекс, душове, стълби и в краен случай ще се пазаря като циганка за хапче или да ме тушират Crazy

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 09:23 от elsi

# 289
Момичета, виждам за кореми говорите...и моя се е посмъкнал. Последния път на видеозона търсиха главата на бебето почти на цветенцето ми   Blush Питах доки нормално ли е това и тя каза да.

# 290
aelita2000 В Кикиморско царство провери ли за количката?

Дават я даже, че е намалена  Laughing
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/17248

Аз днес си чакам доставката от тях на портбебе и чанта за количката, та ми звъняха да ми кажат и имам телефон 0889232496.
Досега винаги всичко, което съм поръчвала при тях , винаги е било налично. Е, чак количка не съм поръчвала де.

# 291
  • София
Добро утро! Надявам се да сте добре Simple Smile
Ние вчера бяхме при доктор Славов за тонове, добре са, и ме вика на 30 този месец за последен преглед  с багажчето, че тогава вече ще съм влезнала в 29 г.с и направо да ме приемат, ако шийката е готова де.

# 292
aelita2000, този магазин - Novo Bebe е близо до нас, миналата седмица бях там и имаше JANE Слалом, в червено, с картинки. Продават я обаче с кош Matrix, който става и на столче за кола, (доста е тесен, не зная дали си го гледала) и е 950 лв., мисля. Виждам, че имат и поръчки онлайн...

Освен това може да пробваш да звъннеш и да питаш тук (ако не си го направила вече): http://www.adria.bg/bg/pr/slalom-3v1-dab.html. Казаха ми, че те са представители на Jane. Аз също мислех да си купувам Jane, само че друг модел Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 09:47 от Silviya

# 293
Добро утроо пупи Simple Smile
старлет стискай, малко остана  Hug
happy_cveti ,zo_ko аз живея в Лозенец  до сити центъра , тъй че сте ми близко ... его къде е южния парк:)
Оф и на мене така моята свекърва оняден като видя ми вика :корема ти се е смъкнал малко и аз се сдухах хахаха .. това шубето е голяма работа да знаете ...  Joy ..Днес съм на тонове и се надявам всичко че ще е наред  , ама като знам колко време ще чакам ooooh! ама няма начин

# 294
  • Стара Загора
Благодаря Ви момичета за инфото , проверявала съм в тези сайтове  - имат ги ама само на картинка  . Не са налични и няма да ги имат ...

# 295
aelita2000 Проверявали ли сте в "Бейби планет" на "Димитър Несторов" и "Герги Софийски"?Този магазин е първият, който взе да предлага колички "Хане". Навремето ние купихме нашата "Слалом Про" оттам, та се чудех дали няма да имат и модела, който ти си си си харесала (освен ако това не е въпросния магазин, където са ти казали, че нама да има внос..).

Старлет спокойно, маме вече си накрая!   bouquet
Алекса стискай още малко!

Аз утре съм на преглед и после ще се отчета. Предродилната депресия обаче вече яко ме е налегнала (дано да е за сметка на следродилната  Joy), та по този случай сдуханото ми настроение пропуснах вчерашната среща.

# 296
Ау, момичета, много съм зле... аз забравих за срещата вчера....  Embarassed

# 297
Едно закъсняло добро утро и от мен  Hug

Хубав ден мамчета   bouquet

# 298
Добро утро!
aelita2000, и аз до скоро я гледах тази колича в Вис виталис в Пловдив в Ритейл парка, но не съм обръщала внимание тези дни дали стои. Но щом казваш, че е изчерпана.... Пробвай и в магазин Касидаhttp://kasida.bg/, но май и там я бяха свършили в наличност, но отново не съм сигурна. Първата количка, която харесах иначе беше Хане Ънлимит, но наистина ми се видяя страшно тясна и си смених решението.

Аз да се оплача, че май ще се изложа точно накрая. До сега нито настинка съм имала, нито кой знае какви оплаквания от бремеността. Обаче нещо взех да настивам точно на финала. Гърлото ме боли ужасно, носът ми тече леко и като съм се събудила тази нощ и като съм се замислила как ще ме приемат в болница по-рано и недай си Боже ще ми направят секцио ooooh! ... WhistlingПък и после как ще кърмя... Абе, само глупости, но то като имаш време през нощта да мислиш вместо да спиш  Rolling Eyes .

# 299
Пропуснах да се "похваля", че вчера като бях при доктора ,той каза,че имам пъпна херния. Ама на мен пъпа наистина рано ми изхвърча напред- вече два месеца е така и до сега никой при толкова УЗ не ми е казвал,че това е от херния. От две седмици си ме боли околу пъпа, но аз си мислех,че е нормално. Доктора ми запечата стегнато пъпа с две лепенки и каза до раждането да не ги свалям или да ги сменям като се намокрят. Каза,че хернията може да се прибере от самосебе си, ако ли не- ще мислим след секциото.

Общи условия

Активация на акаунт