Бродирана красота - Гоблени 90

• 120 777
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Момичета,тука в една схема ми излиза цвят дмц 2,1.Някой може ли да обясни?С дмц номерацията не съм твърде наясно.Не го намирам каталозите на онлайн магазините. smile3538

Най-вероятно вместо запетайката трябва да има цифра. Дай да видим ключа, трябва да пише цвят  Peace

# 316
  • Атлантис, Галактика Пегас
А за София някой да каже как е? Да не би тук да ги изпращат на митница или само над определена стойност?
аз съм пазарувала от там. В София съм, получих си го поща без проблем никви митници не съм минавала но сумата беше под 40 долара

# 317
  • Димитровград
Момичета,тука в една схема ми излиза цвят дмц 2,1.Някой може ли да обясни?С дмц номерацията не съм твърде наясно.Не го намирам каталозите на онлайн магазините. smile3538

Най-вероятно вместо запетайката трябва да има цифра. Дай да видим ключа, трябва да пише цвят  Peace
Ей го там,тоя дето се е изпъчил най-отпред.

# 318
  • София

Имам едно подозрение, че това е цветът, който е най-близо до цвета на панамата, най-често е "Blanc", но за най-сигурно кажи кой е гобленът, ще потърсим други схеми да видим какво пише там  Peace

# 319
  • Димитровград

Имам едно подозрение, че това е цветът, който е най-близо до цвета на панамата, най-често е "Blanc", но за най-сигурно кажи кой е гобленът, ще потърсим други схеми да видим какво пише там  Peace
Схемата сега я правя и програмата ми  го извади тоя цвят.Някакво червеникаво-лилаво-керемидено,даже не мога да го обясня.Много прилича на 496 от ариадна.И друг път ми се е случвало,но някак успявах да го избегна.Обаче сега все тоя цвят излиза.Трябва да го заменя ръчно,явно. Това е експеримента със смесени бодове,а цвета е най-тъмночервения на виолончелото.

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 18:17 от polinabg

# 320
  • София
Схемата сега я правя и програмата ми  го извади тоя цвят.Някакво червеникаво-лилаво-керемидено,даже не мога да го обясня.Много прилича на 496 от ариадна.И друг път ми се е случвало,но някак успявах да го избегна.Обаче сега все тоя цвят излиза.Трябва да го заменя ръчно,явно.Това е експеримента със смесени бодове,а цвета е най-тъмночервения на виолончелото.

496=902, освен наистина ръчно да го въведеш  newsm78

# 321
Не знам къв е цвета  ама ,Полина , ако това го направиш на гоблен , ти свалям шапка долу,картината е страхотна   

bouquet

Петито , браво и на теб!

# 322
Исках да го завърша и рамкирам,но съм доста  бавна .
От друга страна само питам и разпитвам в процес на избор на следващото...
Та ето  и от мен малко снимки макар да съм до никъде още.
http://mari1973.snimka.bg/arts/gobleni.647457.26118558

# 323
Не знам къв е цвета  ама ,Полина , ако това го направиш на гоблен , ти свалям шапка долу,картината е страхотна   

bouquet

Петито , браво и на теб!

Браво!  smile3501

И аз съм пробвала да направя една картина на Реноар на PCStitch, но още не е ушит гобленът, за да се види крайният резултат. Страх ме е да го шия, защото не съм сигурна дали ще е хубав.

# 324

Много е красив!  smile3501 newsm44

# 325

Много е красив .Малко ти остава. Hug

# 326
Принципно всичко което идва от друга страна минава през митница,да,може би има значение на каква сума е това което пращаш или получаваш,и за по-големи суми може и да има някакво допълнително плащане,аз лично пазарувам от 123stich и от ebay но досега не съм плащала нищо повече от това което съм поръчала и доставката
Не съм съвсем съгласна .От страна от Европейския съюз НЕ МИНАВА през митница без значение от сумата.Често пазарувам и съм сигурна от личен опит.От страните извън Европейски съюз има някаква граница над която се минава през митница и се дължи мито,но по неприятното е че е голяма разправия.Специално за САЩ има фирма-посредник,за която може да се прочете в раздела на пазар в чужбина но си е скъпичко а и не се знае колко време ще отнеме от поръчката до получаването.Не мога да се вместя в сумата защото не мога да избера само един гоблен.Много са хубави тези Дим. Grinning
Благодаря ви много ,но с моето темпо има поне месец два #Crazy.Ще ви чета и ще се вдъхновявам да го завърша че вече нямам търпение да се пробвам и аз  с кръстчетата.

# 327
mamamari  опиташ ли кръстчета после няма да искаш да видиш гобленов бод.

# 328
  • Атлантис, Галактика Пегас
mamamari  опиташ ли кръстчета после няма да искаш да видиш гобленов бод.
ахам...
Момичета, пеперудата мислех че по бързо ми върви, но се оказа че дори половината още не съм минала.  Mr. Green

# 329
Открих една схема на тази женска, която горе-долу става. Ако някой иска, веднага пращам. На конците пише Анкор, което не ми е познато и не знам дали ще ги намеря. Този гоблен много ми хареса иначе. И с тези бодове с панделки по шапката...  Heart Eyes Heart Eyes

Аз давам заявка , на лични, ако може Praynig

Общи условия

Активация на акаунт