Бродирана красота - Гоблени 90

• 120 775
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
  • Плевен
petitobg -    bouquetЗаслужава си усилията и труда който си вложила!Красота и клас!Започнах го и и аз , но кога ще стане  newsm78 WhistlingВсе нещо ново и ново изниква ,здраве да е давам си срок до другата Коледа ,да е живот и здраве! Peace

Момичета днес е последния срок за записване в 8мартенската игра!Ако някой не  знае че ще има такава и има желание нека прочете тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=632010.195

Ще ви очаквам до 20 часа довечера ! Peace

"Няма време " Grinning

# 301
petitobg направо е чудесен и май е доста големичък.

Винаги си увеличавам схемите.Ако са цветни ги копирам черно -бели ,за да ми е по-лесно.

# 302
  • Троян
petitobg  Браво,страхотен е,колкото и трудно да е било си е заслужавал  bouquet

# 303
Моята половинка каза ,че купеното от тук  http://www.123stitch.com щяло да мине през митница и си е голяма разправия. newsm78

Може ли някой, който е пазарувал от там, да каже дали е вярно?

# 304
  • Димитровград
 petitobg smile3501много хубав!

# 305
Благодаря на всички за хубавите думи. Наистина ми беше труден и с адски много контур, такова нещо не бях виждала... Но съм и много горда! Убедих се,че Maia си заслужават и парите и времето!!!

ИнаТ аз пазарувам от 123stitch и до сега не съм имала проблеми. От там си купувам основно комплекти на Dimensions и Janlynn, но и разни дребошлъци. Плащам с кредитна карта през Pay Pal /за по-сигурно/, доставката пристига за около 10 дни в пощата и си я взимам от там.

# 306
А за София някой да каже как е? Да не би тук да ги изпращат на митница или само над определена стойност?

# 307
Момичета как се шие контурния бод?Уших една жена,но не мога да направя контурния бод на лицето.Става ми на зиг -заг и само разшивам.

# 308
Да не кажете, че само се включвам като черна радиостанция - ето един етап от най-престоялият гоблен в гардероба Embarassed/Започнала съм го февруари 2009, но съм шила за цялото това време не повече от 4 месеца. Или шия за подъръци, или нямам време  Rolling Eyes/Сега съм в отпуск.Остава ми още една седмица дано да дръпна още напред.

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 16:17 от cecunka76

# 309
А за София някой да каже как е? Да не би тук да ги изпращат на митница или само над определена стойност?

по принцип по-добре отиди в тема за пазаруване от ебей - там хора позапознати с пратки от Америка, митници и друго.
Мога да бъркам - но облагат се с мито само стоки на стойност повече от 45 долара.
Някои продавачи от ебей слагат лепенка "подарък" и тогаво може никой и не ще погледна на твоят колет.

Още - по принцип централната поща визуално може прицени, и ако колет големичек (обемен или тежек) без да питат на каква стойност изпращат го в митница.

Ако купиш нещо скъпичко, могат поискат още и данък някакъв, освен мито (една жена оплаквала се в тема на ебей за пратка от Америка, на пратка за 500 лева сложили мито, някакъв данък 120 лева и искат за някоя бланка, коя трябва да попълнеш 28 лева)

*знам, че съм като черна станция, знам Embarassed

# 310
Принципно всичко което идва от друга страна минава през митница,да,може би има значение на каква сума е това което пращаш или получаваш,и за по-големи суми може и да има някакво допълнително плащане,аз лично пазарувам от 123stich и от ebay но досега не съм плащала нищо повече от това което съм поръчала и доставката

# 311
  • София
Момичета как се шие контурния бод?Уших една жена,но не мога да направя контурния бод на лицето.Става ми на зиг -заг и само разшивам.

За да не става на зиг-заг, прави по-дълги бодове, не е нужно да боцкаш във всяко едно квадратче, спокойно прескачай през 2-3-4  Peace

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 17:27 от -=Деси=-

# 312

За да не става на зиг-заг, прави по-дълги бодове, не е нужно да боцкаш във всяко едно квадратче, спокойно прескачай през 2-3-4  Peace

Просто следвай извивките на очертаваната област. Деси го е обяснила много добре.

# 313
  • Димитровград
Момичета,тука в една схема ми излиза цвят дмц 2,1.Някой може ли да обясни?С дмц номерацията не съм твърде наясно.Не го намирам каталозите на онлайн магазините. smile3538

# 314
Деси благодаря за обяснението.Като ми се успокоят нервите пак ще пробвам пък каквото стане.

Общи условия

Активация на акаунт