Бродирана красота - Гоблени 90

• 120 761
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
Къде мога да разгледам всички гоблени,които Дименшънс предлагат, но с номерата им?
Аз харесвам този сайт  Peace, защото можеш да видиш и другите производители, а и да ги зададеш по тематика
http://www.stitch.su/search.php
Може ли да се пазарува от България?Коректни ли са?Безопасно ли е?Колко време отнема доставката и къде се получава?
Изобщо много ме запалихте с тези Дименшънс и търся сайт,от който безопасно може да се пазарува.По възможност да има избор и ако може да не е много солено.Много ви моля, препоръчайте сайтовете от където пазарувате!
Днес свекървата  ме помоли да я'' разходя'' из магазините и много се впечатли от
ЛЕВРОН.Въпросът е дали схемите са лесни за шиене?В смисъл дали не са от онези ситните черно бели дето са истинска мъка особено за по-уморени очи.
Благодаря за отделеното време! Hug

# 286
  • София
Къде мога да разгледам всички гоблени,които Дименшънс предлагат, но с номерата им?
Аз харесвам този сайт  Peace, защото можеш да видиш и другите производители, а и да ги зададеш по тематика
Може ли да се пазарува от България?Коректни ли са?Безопасно ли е?Колко време отнема доставката и къде се получава?
Изобщо много ме запалихте с тези Дименшънс и търся сайт,от който безопасно може да се пазарува.По възможност да има избор и ако може да не е много солено.Много ви моля, препоръчайте сайтовете от където пазарувате!
Днес свекървата  ме помоли да я'' разходя'' из магазините и много се впечатли от
ЛЕВРОН.Въпросът е дали схемите са лесни за шиене?В смисъл дали не са от онези ситните черно бели дето са истинска мъка особено за по-уморени очи.

Не, не може. Това си е сайт за Русия, под всеки гоблен са изброени магазините, в които може да се купи и са дадени сравнителни цени, за да си прецениш. Трябва да влизаш във всеки магазин един по един и да проверяваш дали има доставка до България, но е малко вероятно Tired
По принцип схемите на Дименшънс са достъпни в интернет и можеш да си ги комплектоваш без проблем, а най-коректният сайт, от който можеш да ги поръчаш е http://www.123stitch.com  Peace

# 287
Благодаря много!
Като тотално начинаеща ,а и като си знам възможностите  Embarassed май в моя случай е по-добре да потърся готов комплект.Така че отивам да разглеждам в сайта.  bouquet

# 288
О, боже мой! Кога стигнахте до 20та страница!? Запис...

# 289
Здравче, надявам се да се навърташ наоколо, че да ми кажеш твоят кон на какъв каунт панама го ши и колко голям стана?

Hug  Аида 14 черна! 50/55 е парчето панама а в аванс има достатъчно!  Hug До ден-два ще е готов!  Wink Остана само да преценя къде да има и "черно"....  Whistling

# 290
Ето аз да покажа етапче от първият ми Golden Kite
Уверих се,че са доста трудни схемите на тази фирма,но резултатът си заслужава.Определено ме влечът трудните неща,но се възхищавам на тези от вас,които шият на тази фирма.
Търся нещо на тема покер още ако някой има нещо подобно,ще съм му много благодарна.

# 291

Не, не може. Това си е сайт за Русия, под всеки гоблен са изброени магазините, в които може да се купи и са дадени сравнителни цени, за да си прецениш. Трябва да влизаш във всеки магазин един по един и да проверяваш дали има доставка до България, но е малко вероятно Tired
По принцип схемите на Дименшънс са достъпни в интернет и можеш да си ги комплектоваш без проблем, а най-коректният сайт, от който можеш да ги поръчаш е http://www.123stitch.com  Peace
извинявайте, че и аз бъркам се Embarassed

само някакви магазини в Русия и Украйна предлагат пращане директно до Бг.
И само 2-3 от те пращат с пощите ( тариф 15 лева до кг, 22 лева 1,001 г и повече), други с аеропощи (0,5 кг - 8 долара, ....)

Понякога дори с такива цени на пращане гоблен излиза изгодно, но, тука има друга проблема - аз не намерила нито един сайт ой приема плащане директно в сайта от карта (като например в английски сайтове, кога въвеждаш номер на карта, дата на валидност и секретен код и финализираш плащане), и само един сайт приема плащане с пейпал - това станало възможно  само за това, че хора имат издадена карта не в Русия, а еди къде си. Пейпал не дава възможност превод на пари от Бг в "трети" страни (те така ги наричат) - от Украйна до бг превод може, от бг в Украйна не Twisted Evil
Значи налагат се превод по банка или вестернюнион или други службите, кои пак оскъяват стока Sad

Гледала един Риолис - тука струва 80 лева, в Русия около 50 излиза, но след тези комбинации - пращане и плащане стане 100-120 и ще чакаш 2 седмици най-малко а може и 1,5-2,5 месец ooooh!

# 292
 Страхотни красоти показвате, момичета! Нямам търпение и аз да започна....

Радва ме присъствието на vishenka , защото аз  без да знам руски много гледам руски форуми. Царици са на ръкоделията!  Peace

# 293
Zdraveite, momi4eta , vidqh tozi goblen u6it i namerih shema no nesam sigurna dali e 6it po neq. Ako nqkoi moje da mi kaje ne6to za nego 6te sam mu blagodarnq.  http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2078/190524372216217519801326 … woN7TgOBNrD3B.JPG

Това е гоблен на ХАЕД - американска фирма, продават се само схеми, доста са трудни за изпълнение, но резултатът е един път. Ако схемата ти е оригинална трябва да има надписи на фирмата и кой е авторът на самата разработка. Ако пък искаш качи направо схемата и ще ти кажем да ли е оригинална  Hug Надявам се да съм ти била от полза.

# 294
[quote
[/quote]
Не знам колко са едри знаците на схемите на Леврон, но гоблените им са сложни и не са за начинаещи според мен. Има доста единични и пръснати бодове, но пък резултата е зашеметяващ.

# 295
[quote
Не знам колко са едри знаците на схемите на Леврон, но гоблените им са сложни и не са за начинаещи според мен. Има доста единични и пръснати бодове, но пък резултата е зашеметяващ.
[/quote]

Аз по принцип си преснимам  оригиналната схема и си я увеличавам ,за да ми е по-лесно следенето и да не се изморявам с малки знаци.

# 296
Здравейте!

Нямам търпение да се похваля с довършеното си произведение. Ужасно ме измъчи, но вече е готов!

Мисля да си почина за мноооого дълго време от Maia, макар че тази фирма има страхотни дизайни... Simple Smile

Пожелавам приятна неделя на всички!   bouquet

# 297
 :hug:Mного благодаря!Идеята да се преснима с увеличение си я открадвам и аз. Heart Eyes
Свекървата е ветеран,но е малко ''глезена'' с цветните схеми на Вилер ,а очите и не са като едно време.Ще и предам какво сте казали, пък тя да си преценява.
По въпроса за пазаруването на гоблени от сайтове.Моята половинка каза ,че купеното от тук  http://www.123stitch.com щяло да мине през митница и си е голяма разправия. newsm78

Руските сайтове са с много изкушаващи цени и много се замислих как да организирам нещо.
Ако намеря кой да ми поръча и да ми ги прати като колет дали пак ще ме разхождат по митници? Има ли  някакви ограничения?Запознати ли сте?

Уаууу!petitobg   bouquet

# 298
Zdraveite, momi4eta , vidqh tozi goblen u6it i namerih shema no nesam sigurna dali e 6it po neq. Ako nqkoi moje da mi kaje ne6to za nego 6te sam mu blagodarnq.  http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2078/190524372216217519801326 … woN7TgOBNrD3B.JPG

Това е гоблен на ХАЕД - американска фирма, продават се само схеми, доста са трудни за изпълнение, но резултатът е един път. Ако схемата ти е оригинална трябва да има надписи на фирмата и кой е авторът на самата разработка. Ако пък искаш качи направо схемата и ще ти кажем да ли е оригинална  Hug Надявам се да съм ти била от полза.

Признавам, това е един от най-красивите гоблени, които съм виждала. И аз намерих схема от един руски сайт, но е в adobe формат. Ако тази на radost не стане, ще пратя да видите моята.
Поздрави!

# 299
по повод на руски сайтове напиши ми на лични - ще ти пратя колет от бг и не ще разхождаш по митници Laughing

* да, ако пратиш колет от Русия или Украйна описваш до последното копче какво има вътре, пишеш стойноста, има няакъв лимит и всички пратки гледат по "телевизор" - сканират, има случаи кога дори ги отварят Twisted Evil

(пращала колети от украйна до бг - знам какво правят)

Общи условия

Активация на акаунт