Американците ! Американците ! Тема 8

• 19 184
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Как се запознах с майка ви , някак ме дразни , не ми харесва.Много обичам актьорите да са визуално красиви  Laughing , обаче всички без Барни са ми антипатични ,може и зариди това да не го долюбвам.
Буум ,кажи за Фирмата , че обичам Гришам.

# 92
Буум ,кажи за Фирмата , че обичам Гришам.[/left]

Вчера е тръгнал сериал, нещо като Десет години по-късно след игралния филм (или романа).
Гришъм знае най-добре, раздава го продуцент.  Laughing

# 93
Малиии ,пръдюсър  Laughing . Е по неговите книги има къде по добри филми всравнение  с Кинг.Ох ,ако имам време и него ще гледам  Grinning

# 94
Пуци извади класиките.

Няма да си играя на шикалки, я.  Mr. Green В интерес на истината, май по-дълъг списък бих направила на брит-сериали, което и мен ме учудва, предвид разликата в общата продукция между двете държави.

А за Гришъм - много ясно, че ще се филмира по-успешно от Кинг, той Гришъм направо ги пише като филми.  Mr. Green И аз го харесвам, де, да не оставя погрешно впечатление.

# 95
Че като му липсва въображение  Mr. Green -сценаристче ще е

# 96
  • срещу двата комина :)))
като казахте адвокати

# 97
  • Ænima/Albuquerque
Али, Алиии!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 98
  • София
Аз много обичам Гришъм. Наистина ги пише като филми. Сериалът ще го гледам, ама някога си, когато излезнат повече серии.

Ах, Али Макбийл колко ми беше любимааааааааа...

# 99
Али първите три сезона - велик, после дори не го догледах,
Бостън обаче, ооооо Бостън всяка серия поне минимум по 2 пъти!!!
А на новия сериал на David E. Kelley, Законът на Хари му уважих само една серия.

# 100
  • София
Али е велик от първата до последната серия, макар, че не бих казала, че е яко зарибяващ.

# 101
Ване, бих поспорила с теб, след като се появи Дауни и особено с Бон Джоуви нещата яко се затлачиха...

# 102
Ване, бих поспорила с теб, след като се появи Дауни и особено с Бон Джоуви нещата яко се затлачиха...

Дауни даже не го помня, за кво говорим. Но първите сезони бяха силни.

# 103
Е ,как да не е зарибяваща Али ,че има ли човек ,който не го е гледал  Laughing Обаче и аз нейде към Бон Джоуви го докарах, нещо нямам спомен как приключи .

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 18:52 от Cafelate

# 104
Един от най-яките, промени ми философията за неизбежното  Wink

Общи условия

Активация на акаунт