Американците ! Американците ! Тема 8

• 19 207
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • Ænima/Albuquerque
Али е велик от първата до последната серия, макар, че не бих казала, че е яко зарибяващ.

+1, а на последната серия ревах, като мечка.  Mr. Green

# 106
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я като сте подхванали адвокатските, преди някой да ме изпревари Mr. Green

Този е най-зарибяващият за мен Crazy

# 107
  • КиТ
ООО Али  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ще се отклоня от сериалната тема да ви покажа корицата на сръбски учебник по биология за осми клас...... с Ники Кейдж  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Поразтърсих се и снимката се оказа от филма му Raising Arizona.

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Ох Злате ще умрааааа Joy Joy Joy

Доста сериали споменават Crazy,някои за пръв път ги виждам  Blush
Сега се сетих:
От местопрестъплението също в всичките му вариации хваща в началото и вече върви по вълната и не знам,как толкова много сезони имат този род сериали  newsm78 Rolling Eyes

# 108
Ах, "Приятели"! Разкошен  Heart Eyes

Като сме подкарали класиките, ето още една.

# 109
CSI отначало го гледах с отворена уста както и ER, впрочем,
просто всички джаджи, които показваха в тези два сериала бяха новаторски за телевизията,
но всичко е до време  Stop

Малко мафия

# 110
............,а на последната серия ревах, като мечка.  Mr. Green
Подсуши сълзиците и кажи с 5/6 думи  как свърши.
Сега много се радваме на тоя -Once Upon a Time

# 111
  • Ænima/Albuquerque
Ами предложиха работа на Али в Ню Йорк, напусна фирмата и замина.
Прощалното парти беше сърцераздирателно.  Tired

# 112
Обаче виждам, че този път тематичната тема е избрана идеално Hug. Съживихте "Американците", ейй Mr. Green

# 113
  • София
Ване, бих поспорила с теб, след като се появи Дауни и особено с Бон Джоуви нещата яко се затлачиха...

Дауни даже не го помня, за кво говорим. Но първите сезони бяха силни.

Е, като всеки американски сериал, който не е от типа сит-ком... За сериали различни от Приятели и СиГ не си залагам главата  Wink

Спешно отделение също бих определила като епоха, особено, имайки предвид, че почти нищо не даваха по онова врем по тв, освен латино - сапунки. Сега има доста повече избор!

От местопрестъплението толкова ми дотегна, че вече като го видя сменям канала...

# 114
  • Ænima/Albuquerque
От местопрестъплението толкова ми дотегна, че вече като го видя сменям канала...

Направо ми се драйфа от всичките му локални вариации и сезони, по всички канали!  Sick

# 115
Безкрайни, като перлен листопад hahaha

# 116

Направо ми се драйфа от всичките му локални вариации и сезони, по всички канали!  Sick
Ей какви сте лошииии,  Mr. Green
мен ме кефят напоследък архитектурата и вътрешния дизайн на къщите и апартаментите в Маями,
а и очилата на Хорейшо, пък и пищовите  hahaha

# 117
  • In The Middle Of Nowhere
 wavey

Точно по някакъв епизод на От местопрестъплението се зазяпах тая вечер. Накрая завърши как убиват Хорейшио  Thinking но всъщност не съм много сигурна дали беше наистина умрял, не ми се вярва, понеже не съм чула да умира в сериала.
То всъщност тоя сериал/независимо за кой град се отнася/ край има ли  Thinking
Аз отдавна спрях да го следя постоянно, той така с е размножи по градове и сезони,че ми е просто невъзможно. Но в началото и на мен ми беше свръх интересен, помня как го обсъждахме на училише, голяма работа беше. После стана някакъв футуристичен, а историите не така интересни като в началото, тогава беше по-земен.

# 118
  • Ænima/Albuquerque
Безкрайни, като перлен листопад hahaha

По-зле, по-зле!  ooooh!

# 119
В "Престъплението" много ме кефи как отиват примерно в хотел , лепват хартийката на пода и ооо велик миг- няма косми ,боклуци ,само нужната улика - УРА. Фаворит ми е Лас Вегас + Грисъм.Фишбърн нещо не ме грабна. Номер две -Маями -Хорейшо ееехеее стойката ,очилата май е подкарал 11 сезон.Ню Йорк с Гари Синииз ми започна мрачно и хич не го и гледах.

Общи условия

Активация на акаунт