И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 123
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Минавам само да се запиша, нямате смогване... ooooh!

# 76
Цоооп, цоооп в новата тема, след адашката  smile3535 smile3535 smile3535

Аз се отъквам в нея, защото макар и родила си мисля, че все още има някой и друг бацил за прихващане  Mr. Green .  

Перуника, гледам, че лелята те е навестила теб мила,  Hug следващият месец ще е нашият надушвам някакви флуиди аз. При мен нещата не са тотално отписани, макар от вчера темп. да падна от 37 на 36,8 и да започна кафеникаво зацапване  Tired Tired така, че смятам, чеее лелята дискретно напомня за себе си  Crossing Arms С това зацапване девойки преди цикъла, според мен трябва да искам прогестероново нещо да ми се изпише, как мислите. След като меци ми разясни, аз твърдо така реших, не е нормално нали? И то виждам, че има цапане, само защото си проверявам цс, иначе на ежедневната превръзка не си личи.  newsm78 Обаче все пак си мисля, че има някаква прогестеронова недостатъчност.

Единственият месец в който си ми дойде както трябва, без предварително зацапване и без да е много обилен, беше като ходих на йога, после тръгнах да чета, че прогестерона много се влияе от активността, ама пуста работа, тези месеци преди и след нова година, хич не ми остава време за спорт....... Tired Цял ден пред тоз компютър като зомби и макар и да не правя кой знае какви услия, след работа се чувствам много изморена ......ама ще взема да се насиля накрая  Confused

# 77
  • В къщурката на хълма на феите
Бенджи голямо ровене падна, обаче пустата статия така и не я намерих Confused Whistling бях си я запаметила като линк, но явно са я свалили от сайта и не можах никъде другаде да я намеря публикувана .. но в общи линии това, което си спомням, че връзката между въпросно калциране на плацентата и rh-то беше метаболитните процеси свръзани с еритроцитите, кислорода, който те пренасят и как тоя кислород се намесва в преработката и усвояването на калция .. но за жалост само това помня Embarassed просто когато намерих въпросната статия изобщо не ми мина през ума, че ще ми е полезна някой ден .. съжалявам  bouquet

# 78
Дано новата тема бъде много късметлийска за много от вас Praynig Praynig Praynig

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 79
# 80
# 81
Запис и от менн  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Страхотно заглавие  Peace  Hug
Палчета на всичкии  Praynig Praynig Praynig

# 82
pufpafka, да ти кажа, бацили и според мен има още, ама нали вече нямам право да ръся... А аз от 2 дни си мисля за още едно дете. Crazy Ако ме чуе мъжа ми, сигурно такива неща ще си причини, че никога повече и по никакъв начин да не може да ме забремени. hahaha

П.П. Извинявам се за спама! Embarassed

# 83
  • Варна
Запис и се връщам да чета!

# 84
  bouquet Мецани, много хубава тема. Успех момичета ... EFP EFP stork-boy stork-girl preggo preggo ...

# 85
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета! Пожелавам на всяка такава радост  Hug

IVCHETO_25, много съжалявам! Дано другият месец да е твоят  Praynig
Звездичка!, радвам се, че всичко е наред от прегледа   Peace
me4koni, все ще го напаснете този режим - явно време се иска. Дано и коликите бързо да отминат. Пробвахте ли всички илачи - отвара от копър, капки и тем подобни?
imam nadejda, и двете са прекрасни!  Heart Eyes Наистина не бих могла да избера една от двете Whistling

# 86
Момичета, сетих се нещо да ви кажа, бях чела някъде тук из закованите теми с инфо за зачеване, ама не успях да го намеря - в дните около овулацията да се пие сироп за кашлица. От тези, дето втечняват секретите, влияело добре на цервикалната слуз и съответно на сперматозоидите.

# 87
Аз сега нали съм със зачервено и възпалено гърло (влача го вече повече от седмица Cry)
и пия хомеопатично лекарство (т.е. пих го 2 дена), еми такааааава ЦС ми се появи от това лекарство, че не е истина, а е едва 12-ти ден от цикъла ми, т.е. О. евентуално предстои. От днес почвам и тестовете за О. Е, ние с мъжо  luvbed малко предовулаторно (нова дума измислих Joy) потренирахме.
Блонди, на теб за какво ти е това инфо?

# 88
Блонди, и аз го четох това, даже бях постнала тук линка във връзка с един друг въпрос: http://www.biberonbg.com/info/plan_za_zabremeniavane.htm, ето го и точният цитат: "Ако този план не подейства в продължение на 3 месеца и наистина сте го спазвали стриктно, си купете обикновен сироп за кашлица (например Мукосолвaн или който и да е друг, на който пише, че е ОТХРАЧВАЩ) и взимайте по една доза всеки ден, за предпочитане няколко часа преди секс, като започнете от 10-ти ден до деня след като тестът за овулация стане положителен. Сиропът ще помогне всички секрети в тялото ви да станат по-течни, в това число и цервикалната слуз (наистина, не са ли ужасни някои от подробностите, свързани с правенето на бебе). А по-течната цервикална слуз ще позволи на сперматозоидите да преживеят около два дни и да се изкачат до матката, където ще са готови да посрещнат яйцеклетката по време на 12-часовия й живот."
Относно връзката между прогестерона, зацапването и физическата активност, и аз ще се радвам на малко повече инфо. Определено я забелязвам и при себе си: от 2 месеца правя упражнения вкъщи, ЛФ ми се увеличи на 14 дни, болките са по-поносими. И все пак, зацапването продължава 1-2 дни преди МЦ.

# 89
  • до едно тепе
Мецко може и да има нещо такова за rH- то ама нали знаеш всяко нещо е относително.При мен нямаше и помен от калциране на плацентата миналата седмица,а е факт,че и майка ми ни е родила с брат ми ден-два след термин,та вероятно и при нея не е имало калциране на плацентата-тогава едва ли са го и следили като показател.А сме тооолкова rh-отрицателни,че не може повече  Rolling Eyes
Мише аз трябваше спешно да спра хляба и захарта,защото имам инсулинова резистентност и това беше единствения начин да забременея скоро.Само с хапчета едва ли щяхме да успеем или поне щеше да се наложи стимулация ooooh! И живее се и без хляб и захар,ама сега бебо ми разваля дисциплината Laughing
Дони браво на бебчо.Чипо носле има казваш Laughing
Бенитка ще порасне коремчето споко.Това колко ти е голям корема не определя големината на бебето.Мен вчера ме питаха близнаци ли чакам,а бебо върви със средни размери Sunglasses
Такааа освен да ви пожелая лека и бебеносна вечер и да ви поръся с прашоляк Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт