И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 168
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Rendence - страхотно мъж си имаш ! А, ти по-често се прибирай, защото освен, че липсваш, се притеснявам накъде сте и как ще прочетеш темата  Mr. Green
F.a.t.e - до колкото знам по-правилно е 14-15г.с , но много зависи плода на колко отговаря, имам познати в 12г.с и 3 дни, 13 г.с 6 дни, определя ти го доктора, най-добре надникни в някоя отчетна , която се пада мамите да са в тези седмици лесно ще се ориентираш  Mr. Green
Stralet - Къде си !?
Mecani - нЪл знаЙш, че и аз винаги те мисля, а ако ми полипсваш по-ОБЗОРНО те тормозА Simple Smile Най-силните оцеляват Wink
Linko5 - От вчера, ама беше отрицателен, днес пак докато цъфне О, че да засега прогестерона, Волен остана ли доволен ?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 526
  • Варна
Понеже съм любознателна,реших да поровя за подробности,абе то си е е....ти сложната работа,чакаш да стане,като стане,дали е качествено,с екстри(повръщане,подуване,болки)... dohе честно ви казвам,ако стане,наистина ще е чудо Shocked

# 527
Фейтче една снимка с ЯМР струва 250лв., а контраста струва още 100-120лв. Whistling за да те одобрят от НЗОК и да ти поемат изследването /без контраста/ си има изисквания - да се мине ендокринологичен, гинекологичен и очен преглед и да е минала поне 1 година и половина от предишна снимка /ако има такава/ .. по принцип на частно можеш да идеш когато си искаш, но парите са много, пък и за чий *** ги плащам тия здравни осигуровки, ако за всичко минавам на частно .. и без това 99% от изследванията се поемат само от засегнатата страна /тоест пациента/ .. нямам желанието да продължавам да субсидирам държавата за тоя дето духа Crossing Arms

Стига бе  #Crazy Значи продължавам да се ядосват на тъпата ни ЗК, която вместо за улеснение на пациента, го прави възможно най-сложно и скъпо  ooooh! И с тия клинични пътеки направо може да ти се отеле воля ... Определено скоро няма да има оправия в хубавата ни държавица ...  Само мога да ти пожелая успах и повече здрави или направо железни нерви нерви  ooooh!

Естела, ще стане мила ... даже няма и да забележиш кога  Hug

Мерси Антонели ... наистина като наближи ще се поинтересувам  Hug

# 528
Зазу, като ти чувам оплакванията и се сетих....Аз получих такива болки, ама то не се търпеше. чах треперех от болка.....Отивам на лекар(болката беше ниско долу в дясно) и той пипа гледа....и накрая заключи: феморална херния, веднага влизаш за операция Shocked, такъв шок изживях че...... Но понеже не харесвам болницата където бях, а беше вечер и спешното е там..., реших да избягам, докато чакам да ми излязат кръвните изследвания Mr. Green..Отивам в частна клиника и там....., няма такова нещо, пак изследвания, гледане, пипане и накрая излезе нерв, който тръгва от кръста и минава напред към бедрото....Та можех да съм оперирана без причина.
Затова непременно иди не на един, а на няколко прегледа при различни лекари, че аман от недодялани лекари #2gunfire
Зузи hahaha hahaha hahaha, аз май ше го махна моя щъркел със слона, че направо го измъчих горкия..Едва го носи и така скоро няма да стигне до мен Mr. Green
 Плодче Praynig Praynig Praynig за прегледа Hug
Меци, аз преди време правих на детенце ЯМР и макар, че е със 100% инвалидност за малко да ни накарат да платим Tired. Добре, че имахме познат лекар, че стана работата.Това е ужасно..От всякъде гледат да ни оскубят ooooh!

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 14:18 от roxxy_28

# 529
  • Варна
Ако стане,Фейтче,ще е голяма магия,от това бачкане все не може да се вредим,постоянно съм нервна за нещо,от проблеми и ядове аман вече Crossing Arms,ама аз се мотивирам от време на време със вас,имам и приятелка също,която си е била събрала парички вече за инвитро,пък то хоп и едно сладко момиченце,искам да имам нейния късмет!Това е за нея Hug

# 530
Е, не толкова черногледо де  Naughty
Щом аз вече съм се навила за нови чудеса и ти можеш  Hug.

# 531
  • Пловдив
Дидолина, браво за цигарите  smile3546  Hug
imam nadejda, честито на твоята приятелка   bouquet Да й е живо и здраво бебчето!
zazu1, и според мен най-добре док да изкаже мнение  Peace Дано всичко да е ок  Praynig
Плодче,
стис  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
F.a.t.e., първата ранна ФМ се прави между 11-13 г.с.

П.П. Абе хора, вече с тези слонове не мога да различа коя коя е newsm78
И аз това викам... Според мен всеки индивидуално трябва да си избере животинка, за да му донесе късмет. Моята кравичка се оказа много късметлийска Heart Eyes А и още като я видях разбрах, че това е ТЯ  Mr. Green

И за бебеправещите  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 532
Естела ... важното е да не се вглъбяваш в идеята. Преди време направих тази грешка и ти казвам, че си скъсих живота с поне 5 години. Всички около мен бременееха и раждаха само аз се чувствах като изтърсачето, че не става ... Дори и тук във форума е същото... момичета забременяват, раждат и т.н. , но вътрешно си казваме ... защо не се случва и на мен? Казах си майната му ... когато тогава ... Просто мисли положително и се радвай на щастието на другите Hug

Иначе да кажа и друго. Вчера нали с мъжо ходихме на пазар, че си взехме един чай лайка и викам сега да си направя - все пак е сезона на чайчетата и настинките и е хубаво да се пие. Но нали съм си от любопитните и по-точно от съмнителните  Mr. Green та викам я да видя в интернета аджаба ... какви чайове могат/ не могат да се пият по време на бременността. И се ококорих като видях, че точно този който щях да пия току що го забраняват  ooooh! Както и любимият ми Мента  Tired а така си го сърбах до сега. Пак ще ви дам линк към темата, защото смятам, че е добре да сме информирани за това какво трябва да пием  Heart Eyes Има още много такива теми, тази първата на която попаднах  Peace

http://www.mama.no-meat.org/link_pregnancy/tea/

П.П. Интересно, че забраняват и листа от малина ... а съм виждала доста момичета от форума да ги пият по време на опитите, явно има разлика  Thinking

# 533
Ако стане,Фейтче,ще е голяма магия,от това бачкане все не може да се вредим,постоянно съм нервна за нещо,от проблеми и ядове аман вече Crossing Arms

Оф, и аз все съм на педал на работа и знам,че не се отразява добре. Ако видя двете черти и ще се запра малко, че то така не се издържа

# 534
  • гр.София
Doni M   newsm79

Мен днес много ме боли корема,но установих,че болката спира,когато правя нещо....та днес цял ден чистя и на пазар ходих...
Та днес ще готвя ей това

http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B8%D1%86%D0%B0

Дано да се справя! Mr. Green

# 535
  • Sydney
Добре са резултатите от холтера... ускореният пулс и завишеното кръвно са в следствие от притискане на органите... Успокоих се Simple Smile

# 536
Браво, Бени  Hug

# 537
Добри новини Бени  Peace
Момичета сега попаднах на инфо, че в Тина Киркова правят безплатни прегледи и една приятелка даже си записа час, ако някое момиче от София се интересува ето линк

# 538
  • София

Това е много добра новина Бени  Hug

Пилето, няма как да не се справиш, рецептата е лесна за изпълнение, просто изисква много време  Mr. Green С моите експериментаторски наклонности бих ръснала отгоре кашкавал накрая, махам солта (има вегета, а тя е доста солена), добавям риган (как картофки без риган);  довабям малко лук към всичко отстрани, евентуално и чушка; месото ще се маринова и с малко соев сос, а и няма да е лошо между всичките тези неща, които се нареждат в месцето да се сложи и някакъв зеленчук, например домат (или да намажеш с доматено пюре)..... аз май използвам рецептите само за някаква база като цяло  Flutter Но това е добра идея за нещо за готвене за събота/неделя  Hug

А за желащите за Тина Киркова- Личен съвет, попитайте дали може да минете при д-р Киров, няма да съжалявате  Hug

# 539
  • Пловдив
Бени, радвам се, че изследването е дало добри резултати  Peace

Общи условия

Активация на акаунт