Отговори
# 255
silveto_niki_svetli-В коя седмица си мила?искаш ли да си правиш БХСС?Аз исках да отида в 18та г.с и ми казаха,че е рано,че без БХСС,феталната морфолофия се прави в 20та г.с!

# 256

Мама Рая прати моля те линк за тази статия на д-р Янакиев, че и аз съм я изтървала.

http://www.d-rmario.com/statii_detail.php?id=812

# 257

Мама Рая прати моля те линк за тази статия на д-р Янакиев, че и аз съм я изтървала.

http://www.d-rmario.com/statii_detail.php?id=812

благодаря ти мила  Hug

malinka_a благодаря за пожеланията  Hug

# 258
14г.седмица, но на ЖК ми казаха че съм седмица а може и две напред иначе мисля само на 3Д или 4Д да отида

# 259
и на мен ми е втора бременност и е толкова по-различна от първата дали заради самата мен че съм минала вече през това или найстина всяка е различна При теб как е

# 260
silveto_niki_svetli-Обади се още сега,консултирай се кога точно да отидеш!

# 261
Mamaili и аз още не съм регистрирана -на края на месеца сигурно .Трябва да си взема направление от ЛЛ за регистрация .А дали ще ми даде ,ако не е изтекло другото незнам -дано да нямам проблеми
Направлението има давност 1 месец, т.е. 30 дни от датата на направлението. Ако няма да го използваш, трябва да го върнеш на лекаря ти. Защото иначе ще мусе води като не знам и аз как, но трябва да се връща. Иначе, ако ще искаш ново направление, го предупреди за кога ще ти трябва, за да има едно на ум, а не на 30 януари да ти каже, че няма направления.

# 262
Абсолютно безотговорно е да не ви записват първия триместър - оправданието, че не е важно е глупост. Първият триместър е от особено значение, тъй като тогава се формира всичко. Трябва задължително да се провери "АПАРАТА", за да се види, ако има някакъв проблем - урологича инфекция, нисък хемоглобин, спин, хив и разбира се, резус фактура на двамата родители. Да не говорим, колко често се налага подпомагане точно в първите месеци на бременността и облекчаване на болки, ако повръщаш, евентуално предписване на медикаменти и даже влизане в болница.
Те какво чакат, естествения подбор ли? Кретени! Направо побеснявам, защото с втората ми бременност така ме върнаха - на всичките ми оплаквания, казаха че 90 процента от жените имат такива симптоми и после дойде най-страшното.

Не губете време, мейчета, ами намерете друг лекар. Записване във втория триместър за наблюдаване на бременността??? А изследванията в първия на кого ги правят!

# 263
Добро утро мили майчета   bouquet

katq123 и аз имам този проблем, даже преди малко кихнах и ме заболя за секунди, но остри болки .... дали са нормални ?Също така напоследък забелязвам доста силно бяло течение .... Sad
Честит празник на всички празнуващи, да сте живи и здрави  Hug
Аз също искам да почерпя, днес мъжленцето ми има РД  Heart Eyes

Стискам палчета на всички, които са на прегледи  Praynig

# 264
Забравих да питам някой ще ходи ли този месец на Дни на отворени врати?
http://9m-bg.com/?p=rubrik&sub=3
А за училище за бременни...все още се чудя ..
http://9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5&fb_source=message

# 265
  • Sofia
Nins87 -  newsm59 Да ти е жив и здрав, много да те слуша и да ти помага и да е много щастлив татко!!!

# 266
Nins87    nbirthday newsm67  Gift  party023 да ти е много здрав рожденника, много да те слуша и да ти помага, и най-важното - винаги да е до теб и да те подкрепя  Hug Hug Hug

# 267
    Момичета и аз чак преди  малко си записах час за 18.01 за ЖК,мен също ме притеснява това че не са ми правени никакви изследвания ,но лекарката при която ходя частно,ми каза че по принцип записват към 12г.с..Надявам се да няма проблем че до сега не съм изследвана ,но както виждам сме много в тази ситуация.Искам да ви попитам дали според вас е рано да се усеща бебето,защото сутринта получих много странно усещане като някакъв спазъм  на корема ,който много ме озадачи.Как мислите може ли да е малкото човече или е бълбукане на корема от газовете???

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 13:22 от venerski

# 268
Mamaili и аз още не съм регистрирана -на края на месеца сигурно .Трябва да си взема направление от ЛЛ за регистрация .А дали ще ми даде ,ако не е изтекло другото незнам -дано да нямам проблеми
Направлението има давност 1 месец, т.е. 30 дни от датата на направлението. Ако няма да го използваш, трябва да го върнеш на лекаря ти. Защото иначе ще мусе води като не знам и аз как, но трябва да се връща. Иначе, ако ще искаш ново направление, го предупреди за кога ще ти трябва, за да има едно на ум, а не на 30 януари да ти каже, че няма направления.
Мама Рая това е положението .До 12 седмица не се дава напр за регистриране ,а обикновено за гинеколог .И аз се учудих ама е така .
А въпросното направление първото съм го ползвала -имам един видеозон с него .Но ми казаха да си взема второ за регистриране .

# 269
venerski това за усещането в корема и аз го имах мила, но се оказа че било рано да е от мъника ми, поне така ми каза и Давидков
А за изследванията - нямам думи за подобна безотговорност както каза и Мама Рая - това си е живо безхаберие да не се следи първия и най-важен триместър за бебо  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт