Три свещички греят, а ЯНУАРЧЕТА се смеят

• 33 734
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Точно одеве се замислих кога са "Прошки" Thinking.... утре свеки ще идва - никак не е добре тази работа  Crazy.

При нас купата с гуми се нарича гаганица. Аз лично никога не съм ходила - винаги сме ги гледали от къщи тези мероприятия.

Тоби, браво за твоята колежка - това си е постижение определено, да са много здрави /и малко черен хумор от наш'те клиенти: една баба - готино бабе, викаше: "То да сме живи, че виж колко здрав народ измря!"/... май не беше много на място  Peace. И хубаво е да има момиченца, че само момченца край нас  Crazy.

# 541
  • Русе
и се въртат едни уруглювици.

Какво е това? Стана ми любопитно.
Бубс, накефи ме мъж ти как спокойно приема нещата.  Laughing
Ягодка, много мило това в градината.

# 542
  • София
уруглювицата е факла.така му викат по троянския край

# 543
  • Варна.....
Тъй ми е криво, че чак не ми се пише.
За капак на кошмарната седмица, която имах и двамата са болни, а благоверният си го е сложил в левият крачол....
Алекс кашля като дърт пушач, а Пъсела е с температура, червено гърло, сополи....
Отделно от това май няма да има кой да гледа детето през седмицата......
Ама стига съм се оплаквала, че се мразя такава мрънкаща.

Бубс, аз май се отучих да пазаря така- преди да купя нещо си задавам въпроса-ама наистина ли ми трябва. Ако преспя и още! го искам го купувам. За сметка на това пък се хвърлям на по-скъпи нещица... Чак ме е срам да си кажа колко малко неща съм си купила тази година  Mr. Green
Ама ми писна от препълнени гардероби  Mr. Green и боклуци.
За спането- само да видя възглавница и съм готова. Снощи Преслав ме събуди, че имал пиш, за да усетя, че е топъл  Blush
Ели, да утре е Прошка. Голям празник, не бъди така предварително настроена!!
И даааа, за нашите безценни момчета, трябва да има избор  hahaha

# 544
  • Варна.....
След като завърших вчерашният ден в темата, да започна днешният!
Момичета, моля за прошка, ако съм обидила или засегнала някоя от Вас!!
Простено да Ви е !

# 545
  • София
След като завърших вчерашният ден в темата, да започна днешният!
Момичета, моля за прошка, ако съм обидила или засегнала някоя от Вас!!
Простено да Ви е !
Таисче, простено да ти е Hug Бързо да се оправят момчетата.
И всички останали да ме прощават Hug Довечера кумовете ще идват на гости Simple Smile
След малко мисля да изведа прасенцата екипирани с гумени ботуши да си повъргалят мко на вън Mr. Green

# 546
Дони, по вашия край се намираха гумени ботуши на прилични цени. Актуално ли е все още? Ако да - 2 чифта ще са ми нужни.

Хубав празник на всички!

# 547
Да ме прощавате!

Ние днес бяхме за пръв път на ледената пързалка - имаше даже някакви финали за хокеисти.
Марти не се впечатли и отидохме на детската площадка, която е на 3-4 години, а толкова зле изглежда вече  ooooh!.

Няма сняг да се повъргаляме  Mr. Green, но пък вятърът е на ниво.

Таис, простено да ти е! Дони и на теб!

Таис бързо да се оправят твоите мъже, явно всички го хващат този вирус без значение какви контакти имат  ooooh!.

# 548
Бубс, аз май се отучих да пазаря така- преди да купя нещо си задавам въпроса-ама наистина ли ми трябва. Ако преспя и още! го искам го купувам. За сметка на това пък се хвърлям на по-скъпи нещица... Чак ме е срам да си кажа колко малко неща съм си купила тази година  Mr. Green
Тайс и аз съм така  с една разлика , не премислям  ooooh! Пукам здраво, докато има, без да мисля, щото замисля ли се ще се откажа и после ще получа нервна криза, че не съм си купила нещо. Иначе и аз съм за скъпите, но качествени нещица  Peace Боклуци от доста време не купувам, щото са евтинки. Само събират прашляк в гардероба и после ги изхвърлям  Whistling
Тайсче бързо да се оправяте  Hug
Айде наздраве и да прощавате, ако някой съм засегнала с нещо, щото ми е голяма устата  Hug

# 549
Добро утро!  Coffee
Някой да пийне по една кафенце с мен?  Laughing

Аз от рано съм се хванала да готвя боб по поръчка на Виктор  Crazy И това малко диваненце ако вземе да не яде после, съседите може и социалните да извикат като ме чуят да се карам  Mr. Green Преди няколко дни правих леща - не яде, не било боб, а той искал боб  ooooh! Мотае ме здраво с това хранене.

Я кажете за спането нещо. Вашите спят ли в детските кошари? Моето тотално отказва, бебеша била  Crossing Arms И поради липса на друго легло в стаята, спи при нас на спалнята. Умувам другия месец като се стопли, да го уговарям да ходи в другата стая самостоятелен. Не мога да спя от него и аз като Тобито. То само се върти, пъшка, рита... По цяла нощ го усещам  Crazy

Или трябва да прекаля с алкохола вечерта и да съм като труп, за да не усещам нищо  Laughing Ама тогава на работа не ми се мисли как ще съм на следващия ден  hahaha

# 550
  • София
Добрютру Кокос, кат си рекла Simple Smile
Мойто от една година и половина не си спи в кошарата. Спи или при нас или на самостоятелно голямо легло в баба си. В баба си спи поради изброените от теб причини. Спането му при мен ме прави супернеработоспособна Sad Тия дни ще слагаме голямо легло при Бате, че се гласи да спи на неговото Mr. Green
Не знам дали вярвате в случайните неща, но вчера решихме да идем до св. Мина. Вика и крещя естествено през цялото време. Но бях решила, нали напоследък само Боже  Боже повтаря. В манастира като разцелува иконата на св. Мина и коня по-точно. Той затова е и толкова впечатлен от него. Докато плащахме таксата да му пее попа за здраве на опашката клисарката ни запозна с една жена. само каза - това е вашия човек. Жената е специален педагог. Може да работи с него в събота и неделя, та да видим какво ще излезе.
Ланг, ще проверя за ботуши. Драсни кои номера само.
Тайс, как са мъжете?

# 551
  • Варна.....
Кокос, то ракиено време стана, ама и кафе не отказвам.

Благодаря за пожеланията.
По- добре са мъжете. Днес по разбираеми причини си останах у дома, но Пъсела е значително подобрен (пу-пу-пу). Ще опитам да поработвам обаче,че сроковете си текат  Wink
Дони!!!! Ужасно се радвам за Вас!!! Дано това е вашият педагог!!!
Бубс, аз пък се кефя като съм устояла на изкушението- някак възвишена се чувствам  Mr. Green

# 552
  • Варна
Добро утро!

Чета ви, ама нямам настроение за писане - то аз си ударих главата, мъжа ми си усука коляното - не може да стъпва, за капак Елия е с Т от два дена - снощи 39.5.. Пфууу...

Дони, вярвам в такива съдбовни срещи, макар да не съм по тези неща....

Айде, да сте здрави!

# 553
Мим катерина преди две седмици нали го мина и тоя грип(та който си мисли, че децата се разболяват само като ходят на градина, да дойдат да ни видят...за новата година три пъти беше болна) та тя така нощно време гореше, э
но аз Т не меря...но цялото и тяло беше адски горещо...гушках, галех и отнемах с мойто тяло- втълпила съм си, че като я гушкам и отнемам Т...два дни и и мина,после и текна носа, разкашля се и за 4-5дни се оправи:)
бързо да се оправяте и тримата... на тсб главата как ти е?

Дони[/b][/u] аз не съм много вярващ откъм религия, но пък вярвам в късмета и че е много важно да си на точното време и място...

хубав ден ви желая, ние отиваме на вън малко...
Код:

[/color]

# 554
  • София
Мим, моичките имаха точно по 4 дни висока Т. Първия ден имаше екстра - повръщане. След това само Т, кашлица и къде без любимите сополи Sick Учудващо обаче не им подействаха хомеопатичните температуропонижаващи Sad
Ама какъв късмет ви е споходил значи - оправяйте се бързо Hug

Бубс, аз пък се кефя като съм устояла на изкушението- някак възвишена се чувствам  Mr. Green
Честно казано, като гледам колко хора търсят работа при мъжа ми и с 20 лв на ден живеят 5 човека, плащат не малък наем...и ми секва желанието за харчлък. Както и мрънкането за пари. Аз събирам пари за голяма инвестиция. За едната събрах, но чакам подходящия момент да я купя (Таис е виновна Embarassed) Набелязала съм още няколко Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт