Три свещички греят, а ЯНУАРЧЕТА се смеят

• 33 731
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Мим- бързо оправяне на Елия!
Тайс- и на Пъсела бързо оздряваване!
Дони- и аз вярвам в такива срещи, и собено в иконата на Св. Мина.
Иксрено се надявам от тук нататък да имате хубави новини и нещата да се подреждат Praynig
Кокосче- ЙоЙо пък си спи още в кошарката, въпреки, че тя вече, горката, много скърца и не й е вече много удобна, но нали се надяваме скоро да купим жилище и направо искаме да й обазаведем нейна си стая Praynig, затова засега все още е на варианта с кошарата.
Иначе тя заспива късно, чак след 23 ч., а и докато заспи, ни прави на луди с баща й, бяга, скача, върти се, не мога по половин час да й измия зъбите и да й облека пижамата, гоним се из стаята, накрая аз губя търпение Tired. Миналата вечер също беше така, накрая докато заспи стана 12 ч. А иначе следобяд спи по около час и половина- два, но заспива към 14.30 ч. В събота вечерта излязохме с едни приятели на клуб /за първи път след бременността и раждането, Ралица- пенсионерката излезе вечер Crazy/ и тя заспала чак в 12,30, баба й не могла да я приспи по рано.
Вчера ходихме да обикаляме мебелните магазини, да разгледаме какво се предлага, грешка беше, че отидохме с ЙоЙо, не спря да пипа и да скача по мострите ooooh! Но има страхотни неща, особено за хол и дестска стая си харесах няколко варианта. Сега остава само да се задействаме и за огледи на самото жилище, да видим какво ще излезе Praynig И последно от мен- тази седмица започва класирането за новата година в градините, дано този път има късмет детето, да я приемат.

# 556
Здравейте и от мен:) И ние сме в купа с болните..( Андрей кашля от задни секрети, а малкият е с всички гадни екстри-темп., кашлица, червено гърло..изписаха му и Аугометин  Sick
Нещо и ние  сме влезли в гадна серия тази година....само болести и неприятности, аман вече  Sad
Иначе какво да похваля Андрей, за да не е само оплакване поста:)) Много мило ми стана днес едната госпожа се обади да пита защо не съм го завела на градина, липсвал им. Каза, че имали рожденик днес, а благодарение на Андрей ставал голям купон. Той изпадал в еуфория като има торта, свещи и т.н. и заразявал и децата и ставало голямо парти, сега нямало да е същото без него..много мило ми стана! И друго да го похваля- голям майстор е на пъзелите (любило занимание) реди пъзел от 40 части за отрицателно време. Първият път го правим заедно и запаметява визуално картинката и после направо за нула време го прави сам и така един след друг докато му писне. Около нас децата на неговата възраст не се вълнуват толкова от пъзели..
За спането- Андрей заспива вечер към 10.30-11...но после не може да стане за градина, много му се спи сутрин. Голям зор да заспи и много ни разиграва- то приказки, то искам вода, имам пиш и т.н. а на обяд понякога отказва да заспи, а повечето пъти заспива към 2-3 до 5.
За харченето- сега много сме си свили бюджета, но като цяло детско ми е най-голям кеф да купувам.
Дони, аз вярвам в съдбовните срещи, а дано ви е на късмет!
На всички болнички- бързо да се оправят!!!

# 557
Ку-ку - айде и ние при другите болни  Mr. Green. Ама близо 3 месеца не беше боледувал (и то баш зимните три месеца  bowuu), та сега явно му дойде времето. Не е грип, ми ангина. И нищо не го боли - само някаква си Т., и то макс 38. Плюс сополи, ама не са толкоз голям пейн. Та много смешна бях днес при педката - преди нас родителите се притесняваха, че дъщеря им кашляла цяла нощ; аз пък се притеснявах, че Кало не кашля  hahaha - ама така не знам от какво му е Т и това ми е оправданието. Сега като знам, че е от увеличената сливица, съм по-спокойна  Laughing. Та така - ще се гледаме цяла седмица вкъщи  Heart Eyes.

Дони, и аз не вярвам в случайностите  Simple Smile  Hug. А хом. температуропонижаващи няма - какво си давала  newsm78.

Айде, да оздравяват болните, пък здравите да останем здрави  Sunglasses  Hug

# 558
Хелоу Laughing

Айде и аз да запея...тоя вирус е гадняр. Тъкмо си викам, айде минава вече, пооправяме се, и пак започва- главоболие, сополи, температура. Упорита гадина. Добре поне, че децата го карат леко.

Вчера бяхме на излет в гората. Щяхме да ходим с едни приятели, които в последния момент биха отбой. И тъкмо се чудих как да го организирам, че да има с кой да се налудува Анджито и звъннах на едни други приятели. И те щяли да ходят, плюс още една тумба хора от тяхната компания, с десетина дечурлига Mr. Green Та, всички се наиграхме, включително и Бела, на която се скъсаха да и обръщат внимание и малки, и големи.
На връщане минахме да си вземем лаптопа от куриерите, че го бяхме пратили в БГ на ремонт и се оказа, че ги обрали и единственото, което липсвало било нашия комп. Късмет! Добре, че преди да го пратим си бях копирала част от файловете.

Мим Hug

Тайс, бързо да оздравяват всички!!!

Дони, звучи чудесно!Мисля, че понякога нещата сами се нареждат. Дали е късмет, вяра, съдба, положителна енергия или нещо друго, не е толкова важно, всеки го нарича различно.
Важното е, че се случва!

Бързо оздравяване на всички болнички Hug

# 559
А хом. температуропонижаващи няма - какво си давала  newsm78

и аз това се чудех...

# 560
Дони  Hug Вярвам в баланса, вярвам, че като ти се струпат гадости, все някога изгрява слънце и е толкова по-ярко, колкото по-гадно е било. Ако въобще може гарорията и щастието да се мерят на кантар... Дано това е вашият човек, който да донесе нужната доза емоционална стабилност. Ботуши бих заложила на 34 и 28. Претенции за цвят нямам, защото с радост биха носили и циклама и розовко, но аз бих се въздържала. Simple Smile

Честно казано, като гледам колко хора търсят работа при мъжа ми и с 20 лв на ден живеят 5 човека, плащат не малък наем...и ми секва желанието за харчлък.
[/quote]

Ей тази мисъл светкавично ми сдухва принципно ведрото и позитивно отношение и нагласа. И да знам, че не всичко е черно и бяло и че понякога хората сами заслужават съдбата си, но има и едни, които се въртят в една безизходица, не се и оплакват и само гледат как да избутат и този ден...

# 561
  • София

и аз това се чудех...

абе усетих се след като го написах. Имах в предвид лекарството, което им е определено за спешни случаи. Основно за Т 40 градуса - не сваля и това си е, а същото подейства на приятелка на дете. Като на тях им беше заместващо поради липса на основното. Пак се оплетох в обяснения...и то не точни де, ама здраве да е...
Ланг, ще видя и се надявам да ги обзаведем младежите. На ниски цени виждах в Тмаркет между другото.
Ради, а с протеста какво стана ?

# 562
Привет момичета!
Леле колко болни, ужас направо. И ние сме в отбора, преди час се върнахме от кабинета на докторката, и двамата са с АБ - Клацид. Кашлят, зачервени гърла и Т. Явно каката донесе нещо от градината, нали от една седмица сме си в Свищов вече и аз зор, та зор да я пусна, е в петък си дойде със сополи. Аз също съм с ужасна, пристъпна кашлица, но пък ми няма нищо на гърдите, та само геломиртол и някакъв сироп. Започна ли да кашлям, чак кръвното ми пада и ми прилошава, такова напъване и бухане пада. За сметка на това децата дивеят, дано мине леко и бързо.

На всички болни да оздравяват бързо  Hug

За пазаруването - според мен купувам с мярка, според мъжа ми съм шопингохолик  Mr. Green

Дони  Hug

И айде сега се почерпете за успешно приключилата държавна сесия и предстоящото ми официално дипломиране като юрист  Wink Не беше никак лесно, но пък удовлетворението си струваше усилията. Сега ми предстои стаж и надявам се скорошна реализация именно в правната сфера, защото за тези пет години определено я усетих като моето място. Обичам си и сегашната професия, но пък ми се иска нещо ново и различно.

# 563
  • Варна.....

и аз това се чудех...

Има, недейте така.
Давам примери- акунит, беладона и още какво беше.... Както и има едни свещички- хомеопат. боза са, но! за спешни случай вършат работа.

# 564
Да оздравяват всички болни! Около мен или го минаха този грип или сега се заразяват - много гаден  ooooh!.

Ели - честито! Сега ти предстои още повече работа и четене  Simple Smile.

Дони, вярата наистина прави чудеса  Hug.

За финанси и пари не ми се говори, защото ги виждам по 200 човека на ден - положението не е розово определено, но пък има една друга категория, дето наистина не знаят колко пари имат .... ние все като посъберем и се налага да дадем на куп за някакви важни неща  ooooh! ...

# 565

и аз това се чудех...

Има, недейте така.
Давам примери- акунит, беладона и още какво беше.... Както и има едни свещички- хомеопат. боза са, но! за спешни случай вършат работа.

Ааа, не, не съм съгласна. Първо - бозата не е хомеопатична, а просто потенциран продукт. Това, което прави лекарствата хомеопатични, не е начинът на производство (само), а начинът, по който се предписват и приемат. Второ - беладона например често се предписва при висока Т, но това далеч не значи, че е температуропонижаващо. Никога, ама никога не знаеш как едно ХЛ ще повлияе на организма - когато нужната Т е достигната, ще я свали, но когато не е достигната? Ще я вдигне. В този смисъл, и беладоната може да даде знак на организма да си вдигне Т, за да се пребори по-успешно с болестта. За спешни случаи (с много високата Т, когато хом. или не е наличен, или ХЛ не повлиява по никакъв начин) предпочитам да ползвам алопатични методи, отколкото да блъскам хомеопатия, която не знам дали е точната в случая - по-лесно се оправя омазана с алопатия картина, отколкото такава с хомеопатия.  Simple Smile

Ели, честито!!!  Grinning Хайде сега да бъдеш по-сериозна от мен и да си вземеш правоспособността!   bouquet

# 566
Ели, честито и успех в новото поприще!

И аз се придържам към изказването на Сиса:

Айде, да оздравяват болните, пък здравите да останем здрави  Sunglasses  Hug

Ха дано!

Ралче, я ми припомни вашия случай. Вие живеете със свекърите май... И продавахте някакъв имот, който не беше само ваш. И сега се надявате да си купите нещо самостоятелно тримцата. Нали така? Ха дано успеете!
И аз искам някой ден да заживея в собствено жилище, че от 9 год. съм все по квартири... Ама и това като му дойде времето.

Хайде чао, че простиране ме чака  Laughing
Хубав и слънчев ден!

# 567
  • Варна
Ели, честито! Много професионални успехи!!!!

Моята глава е добре - вече рядко ме боли, Ели и тя е доста по-добре, вчера само веднъж вдигна Т към 18 часа. През нощта нямаше...

Вчера говорих с едната учителка на Ели - еми 8 деца били от 26 група....

За финанси и на мен не ми се говори - изпадала съм и в двете крайности...и с майка ми и баща ми като ученичка, и с мъжа ми... За съжаление сега е тежък период, а само до преди 2 години бяхме меко казано много ларж... Но здраве да е! Лошото само е, че това трудно положение се отразява на отношенията ни в доста негативна посока...

Ралче, айде скоро да се похвалите с жилище - много приятно е да избираш, оглеждаш и обзавеждаш...Simple Smile

Хубав ден и бъдете здрави!

# 568
  • Варна.....
Ели, Колега!! Честито!!!

Смайлинг, не ми се влиза в спорове, още повече че не се приемам за специалист, но зная как съм си лекувала децата когато нямам възможност за преглед, а консултацията е по тел.
За финанси май не ми се говори  Heart Eyes
А грипа продължава да върлува в къщи- сега аз съм наред, но пия разни глупости, за да не ме тръшне....

# 569
  • София
Кокосче- точно така, продадохме един имот, който го върнаха на свекър ми- наследствен, след спечелено дело и сега искаме да си купим жилище за нас тримата, надявам се, да успеем да си намерим нещо хубаво в рамките на това, което можем да си позволим Grinning.
С твоята работа какво става, ти не си ли на пълен работен ден?
Мим- радвам се, че вече сте по добре с Елия Hug
Ели- честито и от мен!!! Желая ти от сърце добра реализация в новото поприще!
И бързо оздравяване на сладурите Hug
Ягодка-много миличко ми стана, като разказа за Ивка в градината Hug
Бързо оздравяване на всички!
Аз от хомеопатия не разбирам и не мога да взема отношение. Виждам обаче, че има значение дали имаш представа. Едната ми колежка ходи на такъв хомеопатичен курс, е, като ми заговори по темата, все едно ми говори на друг език Crazy. Затова и предпочитам да не прибягвам до нищо, при положение, че си нямам и идея.
Относно финансите- честно казано сега с новата работа на мъжа ми ще сме по спокойни, защото доходите ни ще се увеличат, но и най вероятно ще се наложи да теглим кредит за обзавеждането, така че пак ще се съобразяваме. Аз съм свикнала на по ограничени финанси /като студентка съм имала дни буквално с няколко стотинки в джоба Crazy/ и рядко се изхвърлям за себе си с някакви скъпи покупки, но виж, за ЙоЙо по често се отпускам, много обичам да й купувам и пазарувам за нея:love:. Последното за което се сещам е, че реших да й купя няколко хубави книжки с приказки, а исках на мен да си поръчвам парфюм, е той остана да чака по добри времена Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт