Тайс- и на Пъсела бързо оздряваване!
Дони- и аз вярвам в такива срещи, и собено в иконата на Св. Мина.
Иксрено се надявам от тук нататък да имате хубави новини и нещата да се подреждат

Кокосче- ЙоЙо пък си спи още в кошарката, въпреки, че тя вече, горката, много скърца и не й е вече много удобна, но нали се надяваме скоро да купим жилище и направо искаме да й обазаведем нейна си стая
, затова засега все още е на варианта с кошарата. Иначе тя заспива късно, чак след 23 ч., а и докато заспи, ни прави на луди с баща й, бяга, скача, върти се, не мога по половин час да й измия зъбите и да й облека пижамата, гоним се из стаята, накрая аз губя търпение
. Миналата вечер също беше така, накрая докато заспи стана 12 ч. А иначе следобяд спи по около час и половина- два, но заспива към 14.30 ч. В събота вечерта излязохме с едни приятели на клуб /за първи път след бременността и раждането, Ралица- пенсионерката излезе вечер
/ и тя заспала чак в 12,30, баба й не могла да я приспи по рано.Вчера ходихме да обикаляме мебелните магазини, да разгледаме какво се предлага, грешка беше, че отидохме с ЙоЙо, не спря да пипа и да скача по мострите
Но има страхотни неща, особено за хол и дестска стая си харесах няколко варианта. Сега остава само да се задействаме и за огледи на самото жилище, да видим какво ще излезе
И последно от мен- тази седмица започва класирането за новата година в градините, дано този път има късмет детето, да я приемат.

), та сега явно му дойде времето. Не е грип, ми ангина. И нищо не го боли - само някаква си Т., и то макс 38. Плюс сополи, ама не са толкоз голям пейн. Та много смешна бях днес при педката - преди нас родителите се притесняваха, че дъщеря им кашляла цяла нощ; аз пък се притеснявах, че Кало не кашля
- ама така не знам от какво му е Т и това ми е оправданието. Сега като знам, че е от увеличената сливица, съм по-спокойна
.
. А хом. температуропонижаващи няма - какво си давала
.
Не беше никак лесно, но пък удовлетворението си струваше усилията. Сега ми предстои стаж и надявам се скорошна реализация именно в правната сфера, защото за тези пет години определено я усетих като моето място. Обичам си и сегашната професия, но пък ми се иска нещо ново и различно. 
Хайде сега да бъдеш по-сериозна от мен и да си вземеш правоспособността!