Три свещички греят, а ЯНУАРЧЕТА се смеят

• 33 724
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Таис, разбира се, че всеки сам избира как да лекува децата си и себе си. Просто исках да кажа, че няма такова лекарство - на общо основание да сваля Т, както са антипиретиците. Пък който каквото иска да дава на децата - ето, аз си давам антипиретик, когато Т е много висока и не може да се свали по друг начин.

Затова и предпочитам да не прибягвам до нищо, при положение, че си нямам и идея.

Peace Точно така. Аз идея имам (само идея е де, нищо повече), но точно пък заради това предпочитам да не прибягвам до нищо на своя глава Mr. Green  Laughing.

За съжаление сега е тежък период, а само до преди 2 години бяхме меко казано много ларж... Но здраве да е! Лошото само е, че това трудно положение се отразява на отношенията ни в доста негативна посока...

Точно така е и при нас... бяхме си добре, свиркахме си с уста... и какво стана изведнъж...  Tired и също виждам как сме изнервени и двамата от тая безизходица.. пък трябва да намерим начин, направо като вързано псе се чувствам  Rolling Eyes. Радвам се, че се оправяш вече, че бая зор видя и ти  Hug

# 571
Благодаря ви, момичета  Hug!

Сиска, правоспособността е следващата цел  Mr. Green и така - стъпка по стъпка, да видим до къде ще стигнем. Сега пък като, за да ми се объркат съвсем плановете, ми се обадиха с предложение да водя счетоводството на едно голямо дружество, парите са добри, работата е от в къщи, та мисля да приема, защото така или иначе поне 9-10 месеца ще минат докато вече съм правоспособна, разбира се ако мина от първия път, и имам яснота къде ще работя.

За хомеопатията - мътна Индия, не я асимилирам и това е. Но май ще взема да се поинтересувам повечко, че за три месеца Нико пие вече 2-и АБ  Sad, което грам не ми харесва.

Тук времето е супер, слънце и няма вятър, но аз се чувствам толкова зле, с ужасно главоболие и неподлежащ на отпушване нос, така че моите диваненца ще пропуснат разходката.

Алексанрдина тази седмица няма да ходи на градина, пропускаме тържеството за баба Марта и открития урок, но живот и здраве се надявам за 8-матренското вече да е здрава, че нали и мамите ще присъстваме, та ми е много вълнуващо  Wink. Уча я сега на стихчето:

На тебе мила мамо,
поднасям ти цветя
и теб обичам само -
едничка на света.
Без тебе аз какво съм.... и т.н,

Та вместо поднасям ти цветя, казва " поднасям ти Мерси"  Joy, тия реклами побъркаха и децата  Mr. Green

# 572
  • София

Та вместо поднасям ти цветя, казва " поднасям ти Мерси"  Joy, тия реклами побъркаха и децата  Mr. Green

Да, сетих се за дискомфорта в стомаха на Ико - мамка му са затри нейде  Rolling Eyes
Хриси иска да му купувам вафла трепач и ония дет се тункват( забравих им името).
Ели, хайде честито  bouquet На моменти и на мен ми се иска да сменя попрището и то много. Щетоводството никога не ми е било страст... А и тук в сегашната фирма развитие няма, няма и да имам. Седя само заради децата, аи кризата, която е на трудовия пазар в момента.
Днес е фотосесията в яслата...как ли са успели да го задържат на едно място и снимат newsm78

# 573
  • Русе
Привет!
Днес пратих баба ми да провери има ли хора пред градината, за която искаме да кандидатстваме и тя ми звънна разтревожена, че се записала - №14 ( това в 10 сутринта)  Crazy И аз си пуснах отпуска и се изстрелях на обяд да я сменявам. Тъкмо тръгвам от работа и пак ми звъни - кметът излязъл с решение. Директорката излязла и ги отпратила да си ходят. Няма да се спазва ред на подаване, а приемът ще става по точкова система. От една страна се кефя, че няма да висим 2 денонощия. Обаче само 6т. може да съберем ( заради адресната регистлация) И лошото е, че чак през юни ще оповестят приетите. До тогава ще тръпнем.
Това от мен. Болните да оздравяват, здравите да останат здрави.
И R.I.P. Дим Дуков.  Flowers Rose

# 574
Мдааа, това с рекламите е яко  Mr. Green. Вчера гледаме рекламата на Шуърчек и нали викат - тест, тест, тест! Калоян като се разкрещя - секс, секс, секс!  Shocked Joy. Дорде му обясня, че тест викат... дано само е разбрал, че не ми се иска да вика и по улиците така  Mr. Green

Дони, а решила ли си какво да ти е новото поприще? И аз много искам да сменям, ама нито знам какво да е точно, нито имаме фин.възможност... Tired

Аз му дръпнах един добър сън, а сега ще се засилвам да готвя  Simple Smile

# 575
  • София
Мдааа, това с рекламите е яко  Mr. Green. Вчера гледаме рекламата на Шуърчек и нали викат - тест, тест, тест! Калоян като се разкрещя - секс, секс, секс!  Shocked Joy. Дорде му обясня, че тест викат... дано само е разбрал, че не ми се иска да вика и по улиците така  Mr. Green

Мамо, като порасна голям искам да съм облечен в бяло, с оранжево на главата и да марширувам Rolling Eyes
Сис, и аз не съм в положение за смяна в момента. Иначе...работи ми се нещо динамично, с хора. Седенето по цял ден на бюрото ме изнервя. И всичко е една рутина. Искам да е нещо свързано с организиране на събития - много съм добра hahaha

# 576
Хахаха, и ние така - иска всичко от рекламите - от ленено масло, до лайън /един ден отишъл с баба ми в магазина и като казал искам лайън - продавачката му свалила всичко, преди да уцели  hahaha/.

Дони, едно лято работех за известно време при една позната с фирма за сватби - чудесна и приятна работа, много добре платена, определено си заслужава да се помисли по въпроса.

Колкото до нашите финанси, моят мъж мрази да споделям такива неща, но вие нали сте ми близки, та нещата при нас винаги са били на ръба  ooooh!, работим ниско платени работи, имаме само за разходите и за нищо странично и така е откакто сме взели този апартамент. Всеки път като съберем малко повече, или по-нова кола, или ремонт .... Все си мисля за емиграция, открай време, но моят мъж с топ не можеш да го мръднеш  ooooh!, а не виждам скоро да се промени нещо.....

ГЛедам сега къщата на Левон Хампарцумян - та негова заплата е 60 000 на месец, отделно бонусите и привилегиите, които има....искам и аз в тази част на банката да работя но никой не ме е забелязал до сега.

Любиии, аз за градината се тревожа откакто съм забременяла  Crazy /не че мойто ходи много/. Все си мислех, че проблема е Сф и Вн, но явно и при вас. Отивай да оправяш адресната рег веднага и ще стискаме палци.

# 577
Ей, няма кой едно "наздраве" да каже  Rolling Eyes
На мен нещо ми е сдухано без особена причина Rolling Eyes Ама и тая зима вече адски много ме изнервя  #Cussing out Аман  #2gunfire
Ели честито дипломиране   bouquet Не ги мисли стажа и изпита за правоспособност - трудното е зад гърба ти  Peace А на мен след 10 години работа, вече грам не ми се занимава с право  Tired Искам магазинче за цветя  Whistling Сватбена агенция също ме устройва  Whistling Като се замисля и погребална агенция ми звучи по-добре от моята работа  hahaha
Айде Drunk

# 578
  • Ловеч
Дзън!
Ели, Честито  bouquet!
Успех на кандидатите за градина Praynig
Дано,отминават вече болестите - и мен нещо се мъчи да ме гътне ,но се държа още.
И аз в отбора на нежелаещите да работят.Домакиня ми звучи добре-да гледам деца и да въртя къщата,като ми омръзне ще му мисля. Кокос, туй желание може ли да се пише?
Три години не ми беше скучно у дома,мислех че съм оглупяла- оказа се ,че колегите ми са много по- зле Mr. Green
И при нас финансовата част не е много цветуща ,но имаше и по- лоши периоди-Ивко беше на годинка -аз на минимална ,майка ми се пенсионира ,Иво с неговата сезонна работа,но го преживяхме.Да сме здрави, пък другото когато и както!
Елиии ,ако все пак стигнеш до тази банка ме вземи за чистачка там-при всички случаи ще взимам повече от сега Laughing
Ехаааа ,60 000лв е НЕ човешко направо, с такава заплата би трябвало да има поне 10 деца  Naughty

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 21:57 от tobito

# 579
Дзън!
Ехаааа ,60 000лв е НЕ човешко направо, с такава заплата би трябвало да има поне 10 деца  Naughty

Да бе, да му харчат скромната заплатка... А за него какво ще остане  Joy

Пиши си желанието, ама добави едно "в най-добрия за мен и хората около мен момент" примерно, че да не стане мазало после и да има "ама аз не исках така"  Laughing

Бубс, пазаруването не помогна срещу депресия, давай с алкохола  Mr. Green ще те подкрепя само мислено, че последно време дори чаша винце не си сипивам. Заспивам преди каквото и да е.

Ралче, на пълен работен ден съм, но съм от 10ч сутринта. Ставам към 6.40, изпращам мъжете за градина и работа в 7ч и от 7 до 9.20ч е моето време и времето за домакинстване последните дни  Wink

А пък вечер съответно съм труп и заспивам с Виктор в 21ч. Днес по изключение останах да чакам мъжа да се обичаме, той пък взе, че заспа с Виктор  Crazy  Laughing

# 580
То и аз заспивам с дребния  Crazy Свободното ми време за мен е - когато си го открадна от работата  Embarassed Ама с мойта заплата даже не ми е съвестно - грабя с пълни шепи  Joy
Иначе не ми се домакинства, деца не ми се гледат, а заплата от 60000 лв. ми звучи добре  Mr. Green ОХхххх, размечтах се нещо   Joy
П.П. Интернета ми е под всякаква критика  #Cussing out И Макс телеком почнаха да се излагат  #Cussing out Май няма свестен мобилен нет в България - едно филмче не мога да си дръпна за нормално време  #2gunfire
Продължава да ми е криво  ooooh!
А ако се чудите защо дремя пред компа по никое време - чакам сушилнята да приключи с програмата, щото ако не сгъна дрехите веднага след приключването на програмата, после няма гладане  ooooh!

# 581
Бубс, ние сме на Мегалан и сме много доволни - абсолютно никакви забележки нямаме  Grinning. Имаме си на кабел и безжичен - и двете си ползваме често и нямат грешка  Peace.

Чакайте да ви покажа какво колело купихме току-що на баткото  Grinning - като линк, че много голяма снимката.. Тъкмо беше посъбрало пари детето, та влязоха в употреба  Mr. Green. Само дето няма помощни колелца, но ще видим - ако не може да се справи, или ще му купим такива, или просто ще кара догодина  Sunglasses.

Кокос, добре дошла в отбора на поспаланковците  Mr. Green. Да видиш лесно ли е Wink.

П.П. И аз искам 60 бона... дори, за да е по-реалистично - може да е еднократно, не е нужно да е всеки месец.. Не че ще ги връщам де  Mr. Green

# 582
  • София
Оф - толкова голяма заплата на месец е светотатство...
баси...
И побеснявам на фона на кризата като слушам какви бонуси се раздават...
Честито колело на бате Кало. Да си го кара със здраве : )
Кокос, не разбрах сега скурзия ще има ли или не? Може и до Наречен Simple Smile

# 583
Е, човекът си го може де... не е като да му ги подаряват.. сигурно има и облаги, разбира се, но надали е без мноооого пот на челото Wink.
Ама си личи, като съм си вкъщи  Mr. Green

# 584
Сушилнята излита  Crazy Баси и странната програма дето съм пуснала  Confused Или Делян я е пуснал  Thinking Както и да е - спирам я преди да са ме изгонили съседите  Mr. Green
Сис много яко колелото  Peace Лека и безаварийна на Кало  Hug
Сега се сетих, че и ние имаме супер скъпарско колело, което не кара  ooooh! ooooh! ooooh! Дано това лято го сефтоса като хората /разбирайте без да блъскам/, щото наистина ми писна да давам малоумни пари за нещо, което не ползваме на практика.
Ми така де - за тез пари три чифта обувки /естествена кожа при това/ да му се невиди - и щях да си ги нося ooooh! И това на фона на бавещите ми се болнични от НОИ  #2gunfire На вас бавят ли ви ги?!?

Общи условия

Активация на акаунт