Три свещички греят, а ЯНУАРЧЕТА се смеят

• 33 722
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Не, Бубс, навреме си ги получавам. Ама нали знаеш, че зависи кога ти ги носят в НОИ. Да не би нещо колегите ти да ги понамързява? Иначе това колело го взехме от ибей, т.е. втора употреба и не е толкоз скъпо - за 46 паунда го спечелихме  Mr. Green. С доставката ще излезе към 60 - мисля, че е добра цена за такова колело. Пък и е от края на 2010, което значи, че малко е ползвано - едно лято (не че не може порядъчно да се разбие  Mr. Green, но поне на снимката добре изглеждаше, пък и продавачът има добър рейтинг, та се надяваме да е ок  Simple Smile)

# 586
Мацки, благодаря ви  Hug
Бубе, що не ти се занимава вече с право. Аз да питам, щото все нещо неразбрала го раздавам напоследък - разследващ полицай ли си или в прокуратурата работиш. Щото честно казано наказателното ми е най на сърце, но май не е особено подходящо за жена. А и професорът ми по търговско заяви, че ако се занимавам с нещо различно от търговското изобщо гражданскоправните, много ще ми се разсърди  Mr. Green. Има време да ми се изясни с какво искам да се занимавам като видя как се случват нещата в практиката, затова много разчитам на това да си карам стажа реално, а не формално.

Честито колело на Кало, със здраве да си го кара. Ние лятото купихме такова на каката, но се оказа, че доста сме избързали с тази покупка - почти не го е карала, само я бутахме, не се сещаше да върти педалите. Надявам се лятото да е готова вече да него.

И на мен 60 хил. ще ми дойдат екстра, даже съм скромна да не е за месец, а за година  Wink

# 587
девойки, имам нужда от стиснати палци, ама много Sad

# 588
Стискам палци  Praynig

# 589
  • Ловеч
И аз Praynig Hug

# 590
  • Варна
Лорини стискам Praynig

# 591
  • Варна.....
Лорини  Hug

# 592
Лорини, много, много силно стиснати палци от мен  Praynig Praynig Praynig

Бубс, на мен ми бавят майчинството за януари, утре е март месец, а аз още не съм го получила. Принципно в края и началото на годината НОИ имат някакво преизчисляване, системата им не знам какво и винаги ги позабяват. Добре, че не разчитаме на тези 240 лв.

За колелото - ние пък не я бутахме, ами я теглехме, да съм по-точно:
колелото: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2495/424627617520832543133049 … vMw4ljSWDQTQV.JPG
" карането на колело"  Mr. Green: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2444/142502266118651402371330 … SjXMREV4qupAc.JPG

# 593
  • Варна.....
АА, колело няма да купувам. Има някакво наследство, а и Пуки-то още е на почит.
Бубс, и аз от снощи не искам да се занимавам с право. Тооолкова съм разочарована от системата и безобразията в нея  ooooh! Дано ми мине, че пък си обичам работата  Thinking

# 594
Бубс, и аз от снощи не искам да се занимавам с право. Тооолкова съм разочарована от системата и безобразията в нея  ooooh! Дано ми мине, че пък си обичам работата  Thinking
И на мен така все ми минава, защото де факто си обичам работата като такава, ама има адски много странични фактори, които действат страшно демотивиращо  Confused Иначе от известно време не знам какво и къде работя - водя се на едно място, ходя на друго, командирована съм на трето  ooooh! В рамките на различни министерства  Tired Абе пълна лудница ...
Лорини  Praynig Praynig Praynig
И Ели защо мислиш, че наказателното не е подходящо за жена?!? Според мен и изхождайки от дългогодишните ми наблюдения жените се справят прекрасно в тази област, даже доста по-добре от по-голяма част от мъжете  Wink Така, че ако действително с това ти се занимава - дерзай!
Лек ден, аз се заривам в бумагите  Tired

# 595
Ами, Бубе, имаме две близки съответно прокурор и разследващ полицай, та по техните думи - много е  трудно да се докажеш в едни подчертано мъжки екип, второ - давали дежурства, доста често били ангажирани в извънработно време, постоянно някакви ингриги по горните етажи и именно тази двойна подчиненост при дознателите на двете министерства явно им създава повечко напрежение. Но това са разбира се косвени впечатления, аз принципно не съм предубедена. Щото като се замислиш стрес и демотивиращи елементи както казваш, има във всяка професия.

# 596
  • София
Добрютру.
Ели, виждам те като един мастит корпоративен адвокат след време. Мен Търговското право ми беше много интересно в университета. Навремето дори ме бяха приели, но платено. Тогава таксите бяха много високи и тате каза, че няма възможност - та тъй се оказах СК държавна поръчка. Последния випуск, дето бяха изцяло на държавна издръжка. Учих го с нежелание, работя го с нежелание...Аз всъщност исках да уча археология или етнология. Баща ми вика - то музеи няма, ти музеен работник искаш да ставаш...
Колела у нас - дал Господ интерес и от двата индивида - нулев. Само събират прах Close Ма кво се чудя, ако са схванати като майка им...
Лорини всичките ми палци са стиснати Praynig Hug

# 597
Леле Елииииииии, колко съм сдухана само  ooooh! Така съм свикнала и с даването на дежурства и работата в извън работно време, че даже не съм си помислила, че може за това да мислиш, че не е за жени  Joy Кофти е, определено - никога не знаеш кога и за какво ще те извикат да не говорим за варианта кога и дали ще се прибереш...
А иначе работата в предимно мъжки състав ... Общо взето аз с жени не мога да работя, но нямам никакви проблеми с мъжката част. По-лесно е даже с мъже  Peace Но всичко си е до хора, де...

# 598
  • София
Lorini- стиснала съм палци от цялото си сърце- за теб и малката точица Praynig
Люби- стискам ви палци за градината Praynig. Аз вече подредих градините , които искам за ЙоЙо, едната си е пак тази до нас, а другата не е в нашият район, но ми е близко до работата, а и тя се води ЦДГ и там ще са две групите за нейния набор и съответно местата са повече, имам време да гледам списъците и да мисля в коя да е по първо желание.
Усмихнато- Честито колело! на Йоанка досега не сме й купували, може би това лято ще й купим обаче, да видим как ще се възприеме newsm78.
За работата- аз моята донякъде си я харесвам, все пак е свързано и с това, което съм учила /HR/, но все пак аспекта е по друг /обучения/ и въпреки това ми се иска и си мисля, че ако работя точно това- интервюта и наемане на персонал ще ми съм по доволна. А и тук няма ама никакво развитие, просто над нас с колегите е шефката и до там Crossing Arms
Ели- на теб ти желая успех, каквото и да решиш. Много миличко ми стана как учите с Алекс стихчето за 8-ми март Heart Eyes
Бубе- аз пък винаги като съм чела за твоята работа, съм ти казвала- евала! Аз може би няма да мога да работя това, няма да ми стигне психическата устойчивост най малко, а и аз съм една такава, по чувствителна, по емоционална, по приемам навътре всичко...все черти, които съм сигурна, че не са съвместими с тази професия.

# 599
  • Русе
Телеграфно, че почивката свърши.
Лорини, стискам и аз!
Ели, не бе жена, адресната регистрация ми е единствения плюс.  Laughing
Честито колело на Кало! Ние сме решили напролет да купуваме с помощни, розово.
Хайде, чао! Лелееее, като стана дума за работа - мразя последния ден от месеца - няма пари, приключваме, всеки ме дърпа за нещо...РРРРРРР

Общи условия

Активация на акаунт