Три свещички греят, а ЯНУАРЧЕТА се смеят

• 33 714
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
момичета, бебочето е наред, расте си, обаче ми е разлепила плацентата малко, но достатъчно да прокървя и да се налага да лежа и да не вдигам нищо тежко, т.е. и катерина...и така...Simple Smile и ще трябва да се понатъпча и с хапчета малко(най-големия ми ужас)

# 601
  • София
Лорини- много се радвам, че бебчо е наред, оф, камък ми падна от сърцето, все надничам да видя какво ще пишеш Hug. Относно отлепването- ще спазваш препоръките на лекаря ти- ще лежиш и ще пиеш хапчетата. Може да са ти ужас, но понякога те помагат. И аз в началото с ЙоЙо бях на инжекции /до 12 седмица/, защото имаше опасност от аборт и кървях, а мен толкова ме е страх от такива манипулации, отделно от тях се подувах, гадеше ми се още повече и постоянно се чувствах уморена, но ето, факт е, че бременността ми беше успешна и сега си имам ЙоЙо Heart Eyes Та, все си мисля, че ако не бяха те, можеше и да не се развият така нещата, а и абсолютно си заслужаваше да търпя страничните ефекти в името на това да имам това бебе.
Желая ти да не се налага дълго да ги пиеш и всичко да е наред от тук нататък!

# 602
  • Варна
Лорини, радвам се, че е по-малкото зло! Аз нали бях с отлепена плацента и кървене, но в доста по-късни месеци - 4ти и 5ти... Много почивка...тя плацентата пак ще си се закрепи напълно. А лекарствата, не че ще те успокои, но последните 2 месеца пиех по 21бр. на ден!!! Магнезия и Нош Па-то не са нщо страшно:) Но как ще стане да не вдигаш Катерина, не знам...аз като знам акво разнасяне е на Елия...та така - пази се!

# 603
и аз не знам как ще стане номера с катерина...добре че и двете баби не работят, а пък и тя свикна да стои при тях по повече, даже и заспива през деня...да се закрепя сега, пък ще го мисля...няма как още 7м въобще да не я гушна веднъж...

# 604
Лорини  Hug Hug Hug Почивай си повече и се пази  Hug

# 605
  • София
Lorini,  Hug
Колко са 7 месеца - ей сега ще минат Hug Важното е човечето да си остане там на мястото, а с кака ще се гушкате седнали, легнали - има ли желание има и начин Hug

# 606
моля, моля, да се разберем, тя кака нямало да бъде...тя си е катерина...хахахаха...

# 607
  • София
моля, моля, да се разберем, тя кака нямало да бъде...тя си е катерина...хахахаха...
Май само батковците се възгордяват от титлата hahaha

# 608
Lorini - стискай краци пък ние ще стискаме палци!  Hug

# 609
  • София
Ама не е истина, само да не влизам известно време и като се появя- ново бебе Shocked Shocked
Лоринииии, много се радвам за теб!
Пази се, доколкото можеш почивай и всичко ще е наред Hug HugМного силни прегръдки Peace Peace
Аз пак съм с двамата, че Преславчо (който вече не е Тачо, щото не бил бебе Joy), защото е с Т.
Пада веселба ooooh!Днес цял ден не съм мърдала, а за мен това е голямо изтезание #Cussing out
Момичета, да ви се изфукам с новата придобивка Hug Hug
http://prodavalnik.com/praktichna-mashinka-za-navivane-na-sarmi-i4024443
Изпробвах я - супер е Peace Peace, само дето е с плат и пада малко цапаница, но пък за първи път направих хубави стегнати сърмички  bouquet
Целувки, пак не мога да ви изчета-някой трябва да ми гледа децата, за да се случи това Embarassed Embarassed

# 610
  • Варна.....
Моник, да беше казала, че ти трябва "капан за мишки". С една приятелка си купихме и двете, изгледах сто клипчета, един час си играх, и накрая си навих сърмите както баба ме е учила  hahaha

Лорини!!! Всичко ще мине!!

# 611
  • София
Моник, да беше казала, че ти трябва "капан за мишки". С една приятелка си купихме и двете, изгледах сто клипчета, един час си играх, и накрая си навих сърмите както баба ме е учила  hahaha
Joy Joy Joy

# 612
Лорини, всичко ще е наред, мило, почивай си, пий си лекарствата и повече позитивна нагласа. Вече ти споделих моя опит, така че мисля си, че всичко ще е наред  Hug Hug Hug

Александрина пък е много горда от титлата кака. Беше на по-малко от 2 години когато Ники се роди и казваше - на кака моченцето  Heart Eyes. А сега като падне, а това честичко се случва, гушва го и казва - спокойно, миличък, кака е при тебе. Много са им сладки тези момента, ама и като се заскубят, забутат, вече и до бой стигаха няколко пъти, пак е забавно, но гледам да съм сериозна и да всявам разум и респект.

Ако знаете сега какво правим в къщи - аз на спалнята с лаптопа, малката минава с прахосмукачката, е не съм очаквала такова усърдие и ентусиазъм от нея, при това го прави доста добре. Почвах аз да чистя, а тя - " искам аз" и вече половин час бръмчи из къщи - "има нужда от освежаване, мамо", и не ми дава да й взема прахосмукачката. Малкият пък грабна онова пухестото за прах и търка навсякъде  Mr. Green, абе уредих се аз с помощници, не ме мислете  Joy

Мони, радвам се, че се вписа, и че научих за това чудо на технологиите - машинка за сърми  Grinning

# 613
Лорини, ще я гушкаш като си седнала. Стискам палци  Praynig.
Хапчетата не са нещо лошо, измислени са от хората, за д а облекчават живота.

Моник, бързо да се оправя Преслав  Hug.

Ели, Марти най-редовно си чисти с прахосмукачката, а аз си почивам  hahaha.

Тази машинка ми изглежда подобна на тези дето навиват цигари - твърде стегнато е, но дано върши работа.

Колело имаме от миналата година. ПОвечето време го бутахме, купихме и каска, и един път оставих баща му да го гледа край него и детето падна по нос, та рева един час.

Днес открих една приятелка от ученическите ми години. Много ми стана приятно и носталгично, тя беше пък хипер изненадана. Ако знаете колко народ изнамерих, по един или друг начин, а никой не намери мен .... Оказва се, че аз контактувам със страшно много хора  Crazy.

# 614
  • София
Елии,  ти си открила комунизма, бе жена; -р
Мони, таквоз имам и аз, но си го пазя за новичко: )

Общи условия

Активация на акаунт