Три свещички греят, а ЯНУАРЧЕТА се смеят

• 33 713
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Елии,  ти си открила комунизма, бе жена; -р
Мони, таквоз имам и аз, но си го пазя за новичко: )

Хаха, нали Дони  Joy Joy Joy
Ели, тя обича и да чисти прах, да простира дрехи на сушилката, абе с една дума - дано не четата социалните  Mr. Green

# 616
  • Ловеч
НаздравИ!
Днес много активни-забърках се-сарми,прахосмукачки;....Отивам да къпя принца ,че му се затварят очите.Последният му номер е да ми събува чехлите и чорапите,после ме кара да си избера една ръка и ако позная в коя са ми ги дава,ако не боса Laughing

# 617
Лорини, добре наистина, че е по-малкият дявол! За носенето на Катерина, или по-скоро не-носенето й, и на мен ми се вижда сложно - аз не се справям с това и го разнасям Калоян из вкъщи... Поне навън някак успявам в повечето случаи, ама добре, че е снегът - казвам му, че ще паднем и двамата, ако го нося и така  Crazy. Все пак - спокойно, ще се справиш, плацентата ще се залепи отново и ще си караш спокойна бременност  Hug. А казаха ли ти на какво може да се дължи отлепването?  newsm78

Елена, аз съм наобратно - никого не диря, пък мен все ме издирват  Crazy (не колеги на Бубса де Laughing). Ето - онзи ден така ме намери във ФБ една бивша съученичка - от 1 до 7 клас, а аз в началото дори не се сетих коя е тя и имали ли сме такава  ooooh!  Embarassed. После като й приех поканата и като видях снимка ми светна.. Та много, много приятно се изненадах  Heart Eyes.

Ели, и ние сме така вкъщи - като се чисти с прахосмукачката, Калоян е първа писта  hahaha. Ама кеф голям  Mr. Green.

Пък колелото не знам дали ще го кара това лято - може и да му е голямо, може да не се справи с педалите, с равновесието.. ама каквото - такова - ако не сега, догодина  Simple Smile. Но сам си пожела човекът голямо колело с педали, та нямаше как  Sunglasses. Тази сутрин вадя пари от неговото портмоне, за да ги дам на Митко да преведе за колелото. Кало си ги взе от мен и с най-сериозната физиономия ги подаде на татко си - тате, ето парички, да ми купиш колело! А нищо конкретно не бяхме казали - сам си навърза, че за това вадим пари и все едно с пот на челото си ги е изкарал, ги връчи с най-сериозната заръка  hahaha

# 618
хехехе, Ели, браво на детето...ние вкъщи нямаме прахосмукачка, защото нямаме килими, и си чистя с метла...ама при бабите много обича тя...

Сис, ами  бях болна преди седмица, кърменето, носенето на Катерина, а се оказа че имам и бактериална инфекция, та явно са няколко неща...

Елена, която не си харесва името...(а аз пък го обичам много) лекарствата са направени за там каквото каза, ако има вярваш...ама аз нито вярвам в традиционната медицина, нито ги харесвам даже, ама сега ща не, ще ги захаресвам...

и последно за сега, понеже ще лежа много и ще ви досаждам много...хеххе...

# 619
А да, Лорини ме насети да се " скарам" на адашката Елена как така не си харесва името  Crossing Arms Wink Hug

Тоби, наздравИ!!!

И аз днес голяма активност извадих - ама съм си отпуснала 2-3 дни мързелуване, че после ме чакат годишни декларации и отчети  ooooh!

# 620
Добро утро и честита Баба Марта! да сте много здрави, румени, засмени!  Grinning

Вики днес малко трудно прие факта, че вече е за мартенички, а още има сняг. Бяхме му казали, че като се махне снега ще слагаме мартеници, защото постоянно питаше. Е, не сме познали  Laughing В крайна сметка вързахме мартеница, вързахме и на кравата (една джъмбовска пееща и и танцуваща) мартеница и ги пратих заедно на градина  Joy

Тоби, добре че Вики не се е сетил за такава игра, че както не обичам да ми е студено  Crazy

Лорини, тъкмо малко шарено ще ни стане като през пост има розово  Wink Хайде да минава и това.

На Вики колелото е подарък за РД от баба му. Тренира в апартамента, но още трудно свиква, че не е маневрено като старото и не може да се движи назад. Излизали сме 1-2 пъти и си го кара почти добре до парка. Там вече не  Laughing
А пък ако знаете колко превозни средства сме събрали у нас  ooooh! - 2 бр колелета, тротинетка, кола за бутане с крачета, шейна, елен за скачане, уокъра (още е в употреба)... Като ги паркира, няма разминаване  Crazy

# 621
  • Варна

Честита Баба Марта!!! Да сте здрави!

Вчера и тук преваля сняг! Как ми писна от студ и вятър... А снощи гледахте ли БТВ Новините - американски метериолози прогнозират, че ще е много горещо лято... и то най-горещо щяло да е на Балканите.... оставям ви тази новина да ви топли hahaha

# 622
  • София

Мим, тази новина би ме топлила, ако имах 2-3 месеца отпуска и вила на морето Joy
Армейски генерал Добри Джуров (Хриси) днес се закичи с всичките му подарени мартеници - скоро ще почне да ги кичи и по панталоните hahaha Брат му обратно - мартеница да не види Mr. Green
Пък таз активност ме кефи - лаф става, дет'са вика и минава бързо времето  Joy

# 623
Честита Баба Марта, девойки Simple Smile

# 624
  • Русе
Ехей, Честита Баба Марта! Да сте здрави и късметлийки!
Подадох за ДГ. Да се оплача и тук.
Скрит текст:
След като кметът извади на 28.02 новия правилник, според който входящият номер няма значение, а точките, които съберем се надявах поне опашки да няма. Още повече, че се удължи срокът до 31.05. Да, ама не. Тази сутрин като оставих Кари на ясла в 7:20 и отидох първо да подам в тази градина, където е на гърба на яслата. Имаше 50 човека! Някои чакали от 3 дни!! Подадох в 9 часа и след мен имаше още хора. Добре, че поне ставаше бързо. После отидох до другата градина и там е нямало опашки, но вече стигнали 50 номер. На всичкото отгоре разбрах, че за тази първата градина дори не ми важат 6-те точки за адресна регистрация. Някаква малка уличка дели районите на 2-те градини. Нищо, че единият им филиал ми е на 200м... #Cussing out Абе, каквото стане.
Написах го скрито, който не му се чете мрънкане да не чете.
Моник, честита придобивка! И аз им се чудех на тези машинки, но толкова рядко готвя сърми..май само на Бъдни вечер.  Blush
Аз пък наскоро се зарибих да чета "Красива мама" и мисля да си напоръчам разни продукти за коса от сайта Златна рибка. Нали вече съм с кичурляк и планирам все по-руса да ставам до лятото и косата ми се позаплита.

# 625
# 626
  • София
Честита Баба Марта и от мен! Желая ви здраве, щастие, радостни моменти и сбъднати мечти, на вас, дечицата и семействата ви!  bouquet
Радвам се, че съм част от компанията и мога да споделям с вас всякакви житейски моменти!
Днес е първият работен ден на мъжа ми на новата работа, той вика, че не се вълнува, но аз цяла нощ не можах да спя, все едно аз ще отивам там, а не той Crazy Надявам се да се адаптира леко и да му върви Praynig
ЙоЙо пък се плаши от прахосмукачката, ама нашата машина е такава комбинирана и за сухо почистване, и за мокро, има и парочистачка и може би защото е по шумна, затова. Само като я пуснем и тя зачезва в другата стая Mr. Green. Иначе обича да помага за подреждане и други домакински дейности. Сега се сещам да споделя за нея, че напоследък и тя се поуспокои и няма тази истерии вечер, от преди месец. Пак като искам да й облека пижамата, бяга, но с молби и увещания, накрая се съгласява. Глези се от време на време, разбира се, но не са онези ужасни тръшкания от преди, тогава на моменти, направо не можех да я позная Rolling Eyes Иначе тя още от онзи ден се е накичила с мартеничките, обича ги много.
Лорини- пиши колкото искаш, важното е да се пазиш Hug
Люби- и аз искам пак да си направя кичури, ама чакам малко по добри финансови времена. А за градината, дано да стане!
Моник- бързо оправяне на Тачо! Такава машинка за първи път виждам Crazy
Ели- ти добре си се уредила от към помощници Heart Eyes
Елена- и аз така намерих хора, които одавна не съм виждала и чувала /колеги от унито и съученици/, определено ми беше интересно да разбера какво е станало с тях.
Сис- много миличко ми стана, като прочетох за Кало Hug
Дони- Хриси ще носи мартенички и заради Гого Hug

# 627
Честита Баба Марта!!! Да сте живи и здрави!
И моят синковец отказа всякакви мартеници, но за сметка на това гордо понесе мартеници за госпожите и за децата и обеща да им ги връзва на ръцете  Joy
Лек ви ден, след малко сигурно пак ще се включа, че ме мързи да работя  ooooh!
А пък на мен откакто си смених името във фейса никой не ми праща заявки за приятелство  Joy Като изключим завършилите гимназия "Мистик Фолс"  Joy Joy Joy

# 628
Честита баба Марта! Бъдете много здрави, весели и щастливи!!!

Децата са доволно накичени с 5-6-7 мартенички  Wink, макар че Ники махна повечето.
Ние отиваме да се черпим семейно на сладкарница, да поиграят малко децата в детския център, че се побъркахме в къщи цяла седмица.

# 629
Eй, най-накрая намерих мартеница като за вас  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт