Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya - стари участия и нови проекти на актьорите ~ 29

• 31 567
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Знаете, нищо немога да погледна....в момента, пожелавам приятно гледане довечера на Ойлето.....и в четвъртък на Сезоните...на Айча! Знам, чуваме се с Мамчето....имам представа, за какво иде реч.....но, толкова...трябва да изгледам...всички епизоди, тогава ще мога да...пиша за филмите!
Хубав ден и следващите...на всички ви! Naughty
До скоро!    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Обичам вииииииииииии.....всичките! Hug Hug Hug Hug

# 616
Цитат
Милички, много ми е драго че имам възможността да ви приветствам...Мамче, прекрасна...направо брилянтна е жълтата ти тема...поздравления!!!
Благодаря, стига да не го казваш от любезност....Не се прие новото ми творение добре. Момичетата си искат твоите теми. Хайде идвай си, че да удовлетвориш желанията им  Peace.

# 617
Цитат
До скоро!

Дано наистина да бъде скоро  Praynig Praynig Praynig

Хубав ден и още по-хубава вечер  Hug Hug Hug Hug Hug

# 618
Цитат
Милички, много ми е драго че имам възможността да ви приветствам...Мамче, прекрасна...направо брилянтна е жълтата ти тема...поздравления!!!
Благодаря, стига да не го казваш от любезност....Не се прие новото ми творение добре. Момичетата си искат твоите теми. Хайде идвай си, че да удовлетвориш желанията им  Peace.

Привет, Маман!  love001 Two Hearts  love001 newsm51
Не вярвам, това са само някакви твои комплекси, че....не харесват или не са харесали досега всичките ти теми, перфектни са.....започвай, четвъртата № 30...защото, като гледам...ще трябва! hahaha hahaha hahaha

# 619
Цитат

Привет, Маман!  love001 Two Hearts  love001 newsm51
Не вярвам, това са само някакви твои комплекси, че....не харесват или не са харесали досега всичките ти теми, перфектни са.....започвай, четвъртата № 30...защото, като гледам...ще трябва! hahaha hahaha hahaha
Не не са комплекси, но да не задълбаваме. И аз като гледам май трябва да започна новата, а така се надявах жълтата да ми е последната  Thinking. Ще скалъпя нещо. Ако няма време, копвам старата и готово.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 620
Кралице, ти чети и пиши, а аз те оставям, защото имам много спешни задачки  #Crazy #Crazy ошашавих се вече......много работа, кратки срокове....Въобще съм в разгара на сезона.....
Видя ли нашето момче като пилот....Прекрасен пилот щеше да бъде, но ние нямаше да знаем за него, за този талант, който има.....Все пак се радвам, че Еркан е актьор, а не пилот  Hug Hug Hug

# 621
# 622
Кралице, ти чети и пиши, а аз те оставям, защото имам много спешни задачки  #Crazy #Crazy ошашавих се вече......много работа, кратки срокове....Въобще съм в разгара на сезона.....
Видя ли нашето момче като пилот....Прекрасен пилот щеше да бъде, но ние нямаше да знаем за него, за този талант, който има.....Все пак се радвам, че Еркан е актьор, а не пилот  Hug Hug Hug

Ок, даааа...голям сладур, като пилот...той да не рекламира Турските авиолинии....че Езелката го стипосала...такъв, хубавец....въобще униформите му стоят, прекрасно....нали е висок и снажен, само за такъв...е роден! bowuu bowuu bowuu
Няма да успея да ви изчета....много за малко си дойдох, даже...тръгваме, бай....до скоро, лека ти работа и ..спорна!
Новата тема е.....прекраснааааааааа, само аз я видях...навярно?!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyособено..главният колаж...СТРАХОТЕН, моите цветове.....браво, поздравявам те!  bouquet  bouquet  bouquet

# 623
# 624
Аха, разбирам..че като малък си е мечтал да става...пилот, затова е идеята авторката да направи колажа....браво, прекрасен!  bouquet

# 625
..Айча е невероятно красива, в този нов..филм, прекрасна...в ролята на Букет!  bouquet
 Навярно и играта й...ще да е перфектна!  newsm78 newsm78

# 626

..за всички вас, до скоро....много емоции от мен, дотогава!

# 627
Bir yerde okudum Soner vurulmayacakmış başka bi nedenle hastanelik olcakmış. Bi ara uçurumdan yuvarlanma sahnesi  gibi bişey okumuştum.Acaba Soner arabayla uçurumdanmı yuvarlanacak hasteneye kaldırılacak.
..тук, пише че Сонер няма да е ранен от изстреляният куршум на Айлин, друга ще е причината да пострада...пишат, с колата ще скочи от някаква скала...и ще се нарани, по тази причина ще...има вероятност, съмнение че си е счупил врата....и тогава, вече ще влезе....вдигат го в болницата!
...дано е вярно, не гаранирам за...написаното, просто ...попаднах на коментарите в Дизито....баааааааааааааайййй, приятно гледане довечера! Hug

# 628
Дойде време за 5 минутката....Време за малко отдих и малко удоволствие.....

"Kalbim 4 Mevsim oyuncuları, Bülent Emin Yarar, Ayça Varlıer ve Merve Oflaz bugün saat 10.45'te TV8'de Cengiz Semercioğlu ve Sema Eren'in sunduğu "Böyle Bir Şey Var mı" programının konukları olacaklar."

# 629
Bir yerde okudum Soner vurulmayacakmış başka bi nedenle hastanelik olcakmış. Bi ara uçurumdan yuvarlanma sahnesi  gibi bişey okumuştum.Acaba Soner arabayla uçurumdanmı yuvarlanacak hasteneye kaldırılacak.
..тук, пише че Сонер няма да е ранен от изстреляният куршум на Айлин, друга ще е причината да пострада...пишат, с колата ще скочи от някаква скала...и ще се нарани, по тази причина ще...има вероятност, съмнение че си е счупил врата....и тогава, вече ще влезе....вдигат го в болницата!
...дано е вярно, не гаранирам за...написаното, просто ...попаднах на коментарите в Дизито....баааааааааааааайййй, приятно гледане довечера! Hug

Гошкун голям фантазьор....Има изсрел, държи зрителите в напрежение цяла седмица...сега пък Сонер ще си чупи врата...Ами да го чупи. Отдавна не  се връзвам на драмите в Ойлето....

Общи условия

Активация на акаунт