Отговори
# 645
dterziiska, tuparowa, приемете нашите сърдечни благодарности!!!     love001  love001  love001

Slawena, много си духовита! То на тоя фарс и на тая мъка имаме нужда от малко смях!  newsm51

# 646
Симайчето започва да ме дразни. Crossing Arms

Снежка много ти здрави нервите,мен ме дразни от самото начало  Joy

lora666 Wink

# 647

Чак сега ли бе джанъм?  Laughing Аз отдавна съм й насъбрала  ooooh!

# 648

А бе ще дойдете вие на моята , ама ... Laughing

# 649

Ми идваме, искам да я удуша!  #Cussing out

# 650

Ми идваме, искам да я удуша!  #Cussing out

А , ами аз от кога в анкетата ви предложих Кузи да я убие с два пръста ! Mr. Green

# 651
Аз нямам предпочитания за метода, ма пусто после пак ще иде в затвора, а това не го искам  Stop

# 652
Аз нямам предпочитания за метода, ма пусто после пак ще иде в затвора, а това не го искам  Stop

Е , затова искам аз да вляза в телевизора ! Twisted Evil

# 653
Момичета сега гледам серията с превод и току що гледах разговора м/у Джемре и Зейнеб , когато Зейнеб разказвеаше за приятеля си дето е загинал при катстрофа без да разбере тя за чувствата му. Все едно разказваше за Кузей и Джемре.  Тя казваше, че всички са знаели освен нея, дори майка и, точно както при Джемре и Кузей, само дано края на Кузей да не е трагичен, но все ми се струва че двамата ще се гонят до края и когато се стигнат ще е вече твърде късно.

# 654
Добро утро.  bouquet

Славенче, Госпожата, Ромина, Hug Hug Hug

Значи на мен Симай поначало си ми беше симпатична, дори и след брака, като отчитам факта как Кузей се отнасяше с нея и преди, и след женитбата. Ами честно казано се държеше с нея като куче, освен когато не искаше кекс. А тя, малко или много, го обичаше. След като разбра за бебето - Кузи пак не се държа нормално, не й даде никакви надежди, и естествено тя реши да го махне. За съжаление скри от него, за което не я оправдавам. Та за ситуацията е виновна, колкото той, толкова и тя.  Peace Но сега като вижда, че той не я иска е глупаво да продължава да се натиска, че и да проявява претенции спрямо него, при положение, че бракът им е само на хартия. Ако държи на себе си си хваща пътя и толкова. Затова ме дразни - че продължава да се унижава и да тормози Кузей. Не, че и той до известна степен, не го заслужава. Whistling

# 655
За разлика от останалите герои, които малко или много остават верни на себе си, Симай не е еднозначна и има няколко лица.
Едно - пред Кузей: кучешка любов, вярна, покорна, смирена,трепетно очакваща и най-дребния жест на внимание.
 Зла и ожесточена към всички, в които вижда реална опасност за връзката си с К - Хандан, сега и Зейнеп.
Когато е сама: отчаяна, унила, обезверена, разколебана,самотна, търсеща подкрепа.
Към всички останали - добродушна и сърдечна.
Много ми е интересна.
Не робувам на  предварителни нагласи на антипатия и отрицание към този образ. Заради Кузей. Ще си определям отношението в движение, в зависимост от развитието му. Ако погледнем прототипа от Богат, беден - трябва да е лоша и се развежда с Том. И тука може да е така.

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 11:24 от dafne_1

# 656

Е , затова искам аз да вляза в телевизора ! Twisted Evil
Госпожата, ако видиш сметката и на Хандан, добре би било. Laughing

# 657
Хубав ден на всички!  Heart Eyes

# 658
 Joy
Скъпички,отдавна ми се ще да видя сметката на целия творчески екип на този скапан сериал,заприличал вече на репортаж от махленски скандал....и да го изкарам Къванч бей от там та да се огледа за някакъв по качествен ангажимент, че целия му имидж от ЗП и Езел започва бавно и сигурно да се руши....Sad.....

П.П. Спомних си,че като разкритикувах Симай ме направихте за нищо ,но пък сега ми е страшно гот,че идвате на моита.....Simple Smile

# 659
  • ... да усещаш мириса на море ...
 Laughing, виждам че много сте насъбрали на Симай... И не сте само вие  Laughing Хазар Ергючлю (Симай) получавала заплахи в интернет от фенове на Къванч, затова че го принудила да се ожени за нея... Kuzey'le evlendi küfürleri yedi (т.е. някои от феновете на правят разлика между актриста и героинята)

Общи условия

Активация на акаунт