АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 615
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте! И аз да се присъединя към вас с термин 08.08.2012г.

# 586
  • София
Момичета, някой знае ли как да добавя една мама в групата на ФБ, тя не ни намира там и не може да даде присъединяване, дала си е по-напред мейла.
Лана81, добре дошла!  Hug

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 11:26 от bi_bi

# 587
Момичета да ви питам,Вие мисли ли сте как ще раждате Thinking Аз май съм се насочила към естественото раждане,но има време да размисля Laughing

# 588
  • Пловдив
Момичета да ви питам,Вие мисли ли сте как ще раждате Thinking Аз май съм се насочила към естественото раждане,но има време да размисля Laughing

Първото го родих нормално, надявам се и второто да е така.  Peace

dbs кога за пръв път заведи дъщеря ти на плуване?

# 589
Лана, добре дошла и лека  Hug

Аз раждах нормално, без упойка, надявам се и второто така  Blush Никога не бих избрала секцио без уважителна причина.  Peace

# 590
Ами и аз така мисля ама незнам защото с когото и да сме коментирали тази тема всички казват ти си луда да се мъчиш Shocked

# 591

dbs кога за пръв път заведи дъщеря ти на плуване?

На 3 г. и 10 м. ходи 2 пъти седмични и прекъсва лятото за месец. Миналата година пролетта я прехвърлиха в 50м. басейн Simple Smile

за раждането - родих със секцио 2 дена преди термин, сега предполагам че пак ще стане така...секцио

# 592
Живот и здраве ако всичко е наред бих искала да раждам нормално  Hug

# 593
  • Бургас
Аз родих на термина bowuu, нормално, без проблеми. Надявам се и второто така.
Ами и аз така мисля ама незнам защото с когото и да сме коментирали тази тема всички казват ти си луда да се мъчиш Shocked
Такова мислене ми е изключително странно.

# 594
  • София
Аз родих на термина bowuu, нормално, без проблеми. Надявам се и второто така.
Такова мислене ми е изключително странно.
И на мен ми е чудно, няма по-добро от естественото, но при мен няма да е така по някои причини. По желание не бих избрала секцио.

# 595
За шок на повечето фейс-мами аз все още нямам фейс бук ,
но мисля сега специално заради вас да си направя , за да мога да се присъединя към вас  Hug

Ако с нещо не се справя в откриването ви там, нали ще ми помогнете  Heart Eyes

# 596
  • София
Разбира се, Мименце  Hug

# 597
Защото пък след секциото ставаш и хукваш  Joy Аз след нормално раждане бях по-добре от други майчета след секцио  Peace (без упойка, за 8 часа  Wink) А и като се прибрахме, въпреки шевовете си окъпах и нагласих сама детето(за мен си беше важно  Crazy), надали със секцио ще може да стане това.  Rolling Eyes Родих в 8 сутринта и в 5 бях слязла на свиждане, малко ми прилоша, но то е защото няма асансьор от 3-я етаж до долу  Close

# 598
Готова съм с регистрацията и качването на малко снимки .. сега ще чета назад във форума да намеря инфо как се казва групата ни... нали от това трябва да започна ? Сори, че така ви спамя с моята невежест относно фейсбук  Embarassed

# 599
Пиете ли по 2л на ден вода?  Tired Аз преди години пиех, но отдавна не. А сега е задължително, опитвам се, ама нещо не особено успешно  Tired

Софи, Бюти, как сте, поразмина ли ви?  Hug

Ани З., забравих да ти пиша, такива болки се появяват и при мен. Обикновено като се завъртам или права ако направя рязко движение. Доста са силни и неприятни, но пък бързо отшумяват. И при мен са отдясно  Peace Връзките на матката са това, не се притеснявай  Hug
По принцип бременните трябва да спим наляво, така освобождаваме една аорта, дето храни матката, плацентата и бебето. С напредването на възрастта, оле, глупости, на бременността да кажа  Joy така ни става и по-удобно и без да искаме.

Фейси, вечният спор секцио-нормално раждане няма да има край никога. По принцип, както и за всяко друго нещо, важно е човек да е информиран за плюсовете и минусите на всяка една от страните. В България все още всяка жена може да си избере секцио по желание. В чужбина това не е възможно и то не е случайно. Само по медицински показатели може, но не и по твое желание (е, предполагам, че ако имаш връзки и влиятелен доктор, всичко е възможно  Wink). Има жени, които избират секцио по една или повече причини - неинформираността е малка част, а големият страх от болката е голямата част. Но пак да кажа - когато човек е информиран, той е подготвен. Когато си подготвен, изненадите са по-малко. Секциото си е коремна операция. Както след всяка операция, трябва си срок за възстановяване. Хормоните за прибиране на матката, за спиране на кръвотечението и за слизането на кърмата са объркани и в стрес до немай къде от принудителното раждане. Това не означава, че не се преживява и не отминава, но едно е сигурно - вагиналното раждане (наричано нормално вече говори много  Simple Smile ) е много по-щадящо и по-добро и за бебето, и за майката, от секцио.

И друго да ви питам - ще си купувате ли възглавница за кърменет? Едни извити такива:

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 13:13 от Блонди

Общи условия

Активация на акаунт