АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 649
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Диди, като ти стане така се изправи на пръсти, сплети пръстите на двете си ръце и ги вдигни високо над главата си и леко назад. Така ще освободиш диафрагмата и ще ти олекне  Hug

# 541
В кой месец ще можем да си разбереме пола на бебчето?

# 542
  • Пловдив
Много работа много нещо  и като влезна хоп от 20  на 37 страница и като почна да чета та ми мине деня Joy Радвам се ,че всички сте тук и кой повръща кой му е зле ще крепим фронта  Peace Аз продължавам с вечерното повръщане, почна и главата да ми се мотае , правиха ми изследвания и хемоглобина ми е под долната граница , а кръвното 90/60. Та е ясна работата ,че вървим към анемия. Почнах самостоятелна терапия със сок от цвекло по 300 мл. на ден та дано закрепя . Прегръдки на всички  Hug Hug Hug

# 543
И отново за недоразбралата- може ли линк в snimka.bg?

# 544
айде и аз се присъединих към групата във фейса

# 545
Здравейте сладурки!
аз влязах в групата, но с профила и паролата на Шехина, мисля да се присъединя по късно за всеки случай!
Още не съм разгледала нищо защото ви чета от почти час много сте изписали.
На мен все още ми се гади предимно и само вечер.
Гледам, че сте коментирали за запека, аз за сега гледам да ям повече плодове smile3550иначе моя гинеколог ми изписа Фрутилакс, но за сега ще се въздържа да го пия, много съм мнителна като ми предпишат нещо  smile3530

На мамите които трябва да лежат стискам палци всичко да е наред и само хубави емоции. Hug

# 546
ама и аз се замотах... ето го студиото на борис http://www.yogadiwali.com/ цената за едно посещение била 10 лв. /гледам, че съвпада с цената в другото... и 64 за 8 пъти в рамките на един месец... излиза по 8лв., но само, за който може да е редовен  Laughing , иначе няма смисъл..

# 547
  • Обетованата земя
Диди, като ти стане така се изправи на пръсти, сплети пръстите на двете си ръце и ги вдигни високо над главата си и леко назад. Така ще освободиш диафрагмата и ще ти олекне  Hug
Мерси, ще пробвам, може да ми олекне!  Hug

# 548
ама и аз се замотах... ето го студиото на борис http://www.yogadiwali.com/ цената за едно посещение била 10 лв. /гледам, че съвпада с цената в другото... и 64 за 8 пъти в рамките на един месец... излиза по 8лв., но само, за който може да е редовен  Laughing , иначе няма смисъл..
Лошото е,че 8 пъти за месец са много , аз не знам дали ще мога по толкова, но от др. страна на др. май за 10 посещения е 80 лв , а и като си сложа по 2 лв за билет всеки път дори и да не ида тук всеки път пак ще е по добре. Много ти благодаря за линка, за мен е много полезен,че ми е близо. Hug

# 549
Страхотни сте, а за децата нямам думи такива бонбони са!  love001

# 550
  • София
Gundie, ето линка за Snimka.bg http://augustmama2012.snimka.bg/?album;aid=647590;pid=26124031

Потребител: augustmama2012
Парола: august12
Паролата за скрития албум Бъдещи мами и татковци: august12

Относно пулса и задъхването - аз получавам тези неща много често, направо се плашех. Док каза, че е нормално и съм щяла да свикна. Ако не, ще правим консултация с кардиолог.

# 551
Gundie, ето линка за Snimka.bg http://augustmama2012.snimka.bg/?album;aid=647590;pid=26124031

Потребител: augustmama2012
Парола: august12
Паролата за скрития албум Бъдещи мами и татковци: august12

Много ти благодаря, тъкмо се върнах назад, намерих го, но не успявах да вляза, а с това, което си пуснала- успях. Hug Hug  bouquet  bouquet

# 552
МОже ако искате името на албума в снимка. бг да се напише на 1стр, а паролата да се дава на ЛС

# 553
Охх, аз направих два три опита да кача снимки snimka.bg, но без успех.....чак се изморих.

# 554
ох, как ми се гадиии  Sick Sick Sick Sick направо ужас  #Crazy иначе някакъв мъж е поискал присъединяване, някой да си го познава  Laughing Емил Мутафов се казва  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт