АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 467
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • Добрич
Ехаа bg_trinity, първите ни близначета в темата!   twin_neutral Поне аз не съм срещала други дотук. Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам и 2 пухчета на финала Simple Smile  Hug

# 691
Еха, две бебета  Party Party Party bg_trinity , добре дошла и честита двойна радост   bouquet Радвам се, че ще си имаме в темата две бебета  Blush (нали не са от мен  hahaha)

# 692
Благодаря за посрещането и пожеланията Simple Smile

Още съм малко в шок, но се радвам, че ще са две:) Дано само всичко да е наред Praynig Praynig

# 693
Мен лично мнг повече ме интересуват кръвните изследвания, на кого какви показатели са пуснали, дали някой има с Rh "-", а партньорът му с Rh"+" и дали е правил изследвания, какви са показателите, къде в София може да се направят по ЗК и такива неща.
Аз съм с отрицателен резус фактор, а съпруга ми е с положителен.  Вчера ми излезе първия резултат от антителата. Слава богу отрицателен... Казаха ми отново да го изследвам в 18г.с.  Незнам дали се покрива като изследване от здравната каса. Осигурявам се в Италия и в България  ходя в частна клиника. Взеха ми 45лв. Другите изследвания, които ми назначиха още преди две седмици - 8г.с. бяха ПКК и урина. БХС няма да правя, но ще направя ранен ехографски скрийнинг, който се нарича й ранна фетална морфология ако не съм в грешка...
bg_trinity Честита двойна радост!

# 694
bg trynity, добре дошла  Hug  Всичк още е наред!!!
Разкажи моля те, в едно сакче ли са или в две ? Интересно ми е, аз до понеделник си имах едно на ум (тогава бях на преглед, до тогава знаех само, че има сакче и че е там където трябва). Разбира се не съм разочарована, че бебнцето е едно, но се замислях и за възможност като твоята Simple Smile

За БХС , казах преди време, че не бих се доверила, още повече, че при мен има вероятност да даде фалшив резултат. Въпреки това лекарката, която ме следи ме убеди да го направя, но при всички случаи ще разчитам на ФМ и ако се наложи на амниоцинтеза.

# 695
Две отделни сакчета са. Днес ги гледах и даже видях ръчички:) Аз още в 6 г.с. видях 2-те сърчица, но вчера на по-обикновен ехограф не се виждаше второто и за момент имаше съмнение, че се абсорбирано, но днес Доки ме повика в болницата, в която работи на по-добър апарат (по-широкоъгълен) и се видя и криещата се маймунка;)

# 696
Знаеш ли си термина? Да те запиша на съответната дата на първа страница?  Simple Smile

# 697
Супер!!! Каката знае ли или не бързате да й казвате?

# 698
Да, 30 Август е... макар чееее... то с близнаци не се знае много Simple Smile Simple Smile Simple Smile

А на каката още не сме казали, защото е много приказлива и ще разтръби на целия свят, а още е малко раничко Sunglasses

# 699
  • София
Здравейте, момичета! Радвам се за чудесните новини на повечето от вас и ви пожелавам от сърце да са все такива!  Hug Praynig
При мен се налага втори кюртаж по медицински причини - ембрионът отново е спрял да се развива, както и миналата година... Cry Много ще се радвам, ако някой, минал по този път, ми даде съвет за по-нататъшни изследвания (миналият път не пожелаха да ми пуснат никакви).

Лека и безпроблемна бременност на всички!   bouquet

# 700
Мен лично мнг повече ме интересуват кръвните изследвания, на кого какви показатели са пуснали, дали някой има с Rh "-", а партньорът му с Rh"+" и дали е правил изследвания, какви са показателите, къде в София може да се направят по ЗК и такива неща.
Аз съм с отрицателен резус фактор, а съпруга ми е с положителен.  Вчера ми излезе първия резултат от антителата. Слава богу отрицателен... Казаха ми отново да го изследвам в 18г.с.  Незнам дали се покрива като изследване от здравната каса. Осигурявам се в Италия и в България  ходя в частна клиника. Взеха ми 45лв. Другите изследвания, които ми назначиха още преди две седмици - 8г.с. бяха ПКК и урина. БХС няма да правя, но ще направя ранен ехографски скрийнинг, който се нарича й ранна фетална морфология ако не съм в грешка...
bg_trinity Честита двойна радост!

Аз също знам, че не се покриват от ЗК

Честито на новодошлата мама с 2 бебчета  bouquet  bouquet

# 701
piafff - съжалявам да чуя подобно нещо Cry Cry Cry Cry не мога да ти дам съвет за изследвания, но ако си от София и имаш възможности за чстни прегледи, мога да ти дам координати на 2 лекарки, които се занимават с проблемни бременности.

Пиши ми на лични ако проявяваш интерес....и още веднъж много съжалявам и стискам палци на всички - да няма повече такива новини!!!!!! Praynig Praynig

# 702
Да, 30 Август е... макар чееее... то с близнаци не се знае много Simple Smile Simple Smile Simple Smile

А на каката още не сме казали, защото е много приказлива и ще разтръби на целия свят, а още е малко раничко Sunglasses
Благородно ти завиждам, ние с мъжът ми си мечтаехме за близнаци Wink  И аз мисля,че с близнаци е много вероятно термина да е съвсем различен  Hug

# 703
piafff много съжелявам Cry Cry Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 704
близначетата се раждат малко по-раничко от очаквания термин  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт