Асеновградски бебчета 2012

• 36 202
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Така е Боби права си ще ми е трудничко но нямя начин много е трудно само с една заплата.Таткото горкия вече изнемогва аз вече 2г.откакто ми е свършило майчинството взимам само едни детски 35лв.и те нестигат за нищо.Ще се радвам да почна някаде макар и на 300лв. малката си расте постоянно иска да и се купи нещо нали така.Не съм се обидила че ме попита защо искам нощна смяна напротив радвам се че мога да споделя с някои.

# 241
Права си,че парите не стигат.Държавата ни е под всякаква критика,а 35-те лева са подигравка,стигат само за памперси.Майчинството също е малко и затова сме принудени да работим.Ще видиш колко добре ще се чувстваш като почнеш работа,освен парите ще имаш и социални контакти,разнообразие.Надявам се от сърце да започнеш Hug

# 242
Бобка за зъбките има едни хомеопатични гранулки. Аз давах на Сашко и ако искаш ми вярвай ама 3 кътника му избиха и аз не разбрах кога  newsm78  Само един кучешки го измъчи милия. Но все пак всяко дете е различно.
А темата за парите няма да я подхващам, че полудявам  Mr. Green

# 243
Мда, всички сме на този хал  Rolling Eyes За съжаление не мжем да гледаме дечицата си нормално до 3 годинки и после да тръгваме на работа и т.н., защото майчинството е малко, мъжете и те не работят за кой знае колко пари и така.Аз също дадох Таня на ясли, поради същата причина, а и освен това като бях в майчинство и все още учих, точно като тръгна на ясла ми беше държавния изпит.Оооох, трудно е, много е трудно, но трябва да бъдем оптимисти и да се борим да променим нещата, защото зависи от нас да се променят.
Манчо, стискам палци  Peace
Не мога да ти кажа как стоят нещата в тази фирма, а и въпросния шеф не съм го виждала скоро за да поразпитам.Утре ако се мярне, ще го поразпитам как стоят нещата   Hug
Знам колко е трудно да си намериш работа, особено след майчинство.Аз си търсих около3 месеца, накрая си мислих, че без връзки трудно ще си намеря някъде, но ей на, намерих си и то без връзки и т.н.
Аз малко си развалих диетата тази вечер  Rolling Eyes
Майка ми трябваше да забере Таня от градина, че аз щях да се забавя от работа, а мъжът ми е втора смяна.Та като отидох у тях да си я взема /на Запада  Wink/, беше направила пица и си хапнах едно парче, че и две парченца шоколад хапнах, той поне е черен, такъв си купувам напоседък  Mr. Green
Утре ще я спазвам по-стриктно  Wink А и се оказа, че няма къде да се претегля, в къщи май не е верен кантара, а в работата имахме един, ама нещо не се знае къде е  Rolling Eyes
Айде, оставям Ви, че Ви надух главата  с глупости  Crazy
Лека нощ милички, приятни сънища и ... Hug

# 244
Благодаря Софи само те моля да не казваш коя съм и как се казвам да не си помисли нещо човека.Ако е рекъл Господ ще ме вземе.Не искам да насилвам нещата.Не му казвай че съм идвала на интервю евентуално ако се видите.Лека вечер и от мен момичета.

# 245
Здравейте милички  Hug
Ние днес сме си в комплект тримката. Ходихме малко навън, ама много мокро, локви до глезените. Вчера водих Сашко на площадката до блок 55, то не беше въргаляне в снега, то не беше чудо  Mr. Green
Сега любимия ще прави пица  Wink ще стане за следобедна закуска ама добре ще си хапнем  Mr. Green
Айде ставам, че ме вика да му сипвам вода, докато меси тестото всеки път съм му помощник.
Хубав ден!  Hug

# 246
Здравейте   bouquet
Ехеее, Дес, мъжът ти щом и тесто меси, браво на него  Peace Супер, щом сте си били тримката и аз много обичам да сме си тримката  Heart Eyes
Ох, много ми се ходи на почивка някъдееее, така ми се иска, ама за една седмица да се откъснем, на спокойно, на топличко, на различно... Мечти  Crazy

# 247
И аз Софи искам това,то кой ли не иска  Rolling Eyes
Оф,нещо ми е много сдухано днеска Tired и колегите само мрънкат с някакви техни си проблеми.Все едно трябва да огрея навсякъде,то не са едно или две неща да мислиш.Чувствам се така все една съм работила 24часа нон стоп.Нямам търпение да си ходя и ще се разходим малко с Ники,че и вкъщи не ми се прибира Tired
Обещала съм на Ники като се стопли времето да го заведем в София зоологическата градина,за да видим пингвините Mr. Green,че съм им голям фен,обожавам ги.Имам и още някои набелязани обекта,които да посетим,но сега събираме парички Mr. Green
Иначе като е топло не се спираме въобще,всяка събота и неделя  сме някъде,та това време ми липсва.
сори,за негативния пост

# 248
На мен много ми се ходи на СПА, от вън сняг а аз вътре по бански Mr. Green  кефф
И на зоологическа градина в София ми се ходи, и къде ли не  Blush
Ние миналата година водихме Сашко в Пловдив, тя зоологическата градина не работи ама животните са си там. Около оградата има пътечка и повечето животни се виждат.
И Пазарджик има нещо като zoo на ''остров Свобода'' животните не са много, но парка е много красив. Някоя от вас ходила ли е?

# 249
Деси, къде е това в Пазарджик?Ще взема да разпитам, че ми стана интересно  Laughing
Май всички сме така и на мен ми се ходи на хиляда места  Crazy
Днес съгреших момичета, в пристъп на нервност изядох един шоколад  ooooh! Ама така се изнервих, че полудях направо.Аз по принцип не съм конфликтна и много неща си премълчавам, обаче днес ме извадиха извън нерви.Язък ми на диетата, довечера само на салата, то аз почти това гледам да ям вечер де, ама все пак.
Пффф и аз искам да си ходя вече и седмицата да е свършила...
Боби, днес няма слънце и се сдухахме с теб, сега да имаше по едно малко да си сипем, щях да си пийна и аз  Hug

# 250
Аз съм ходила като малка на зоологическа,ама въобще не се сещам къде Mr. Green
Ама зора ми е за пингвините Mr. Green
Деси,за СПА съм първа,обожавам сауни,масажи,глезотийки.Преди редовно ходихме,но сега с мъника е малко по-трудно.А без него не отиваме никъде,дори миналата година го водихме на море,е взехме и майка ми и бащи ми,за да помагат де Mr. Green,ама пак си беше много хубаво.
Тъкмо ми се оправи настроението и пак кофти клиенти,главата ми вече пуши,мислех да не пия хапче,но не издържам Tired

# 251
Да,да и аз ще пийна Mr. Green
ДНес ми е трети ден без сладко,дано си заслужава жертвата,защото повярвайте ми много ми коства да не награбя 2-3 Милки Mr. Green
Софи,кой те изнерви душко,да го  #2gunfire

# 252

Ха наздраве, поне да помечтаем за такива места  Wink докато дойде време да отидем  Mr. Green

Софи като питаш за ''острова'' те всички го знаят. Повярвай не съм аз човека, който би могъл да ти обясни  Peace

# 253
И нашия Сашко беше първа пушка на море още на 8 месеца, тогава и нашите бяха с нас. Миналата година обаче бяхме без тях, а Сашко беше толкова послушен, все едно бяхме без дете. Само вечер като тръгнехме на разходка на всяка количка, от тия със стотинките, се спирахме, ама то това не се брои  Wink

# 254
Хаха Деска ние сме сега така с тези колички,постоянно иска на тях и знае къде се слагат стотинките и все муши ръчичката там Laughing
Аз вече ще си ходя,отивам да си забера детенце и малко да поскитаме.
Деси,взимам си веднага от коктейла Peace
Ели,не се е разписвала много време,дано да са добре Hug
Лека вечер мили мой,утре към 10 ще съм пак на линия Hug

Общи условия

Активация на акаунт