Асеновградски бебчета 2012

• 36 203
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Добър ден мами!Как сте?Тази мъгла някяк си скапва настроението на човек.Тъкмо посвикнахме с слънчицето и хайде пак старата песен на нов глас.Дано този път е за кратко.Желая ви един хубав и успешен ден въпреки лошото време.  bouquet

# 256
Юхууууууу, привет-мривет  Hug
АЗ от 4:30 съм на крак, днес имаме първа смяна, заради поръчките и дойдох на работа в 5, та ще си откарам и до 5  Crazy Crazy Crazy
Пожелавам Ви хубав и спокоен ден, въпреки гадната мъгла на вън, а уж го даваха слънчево днес  Sunglasses

# 257
Добро утро и от мен Hug
Манчо,аз точно това си мислех тази сутрин,нали го даваха времето 8-9 градуса,а пък сега тази мъгла и определено си е студено вън.Отгоре на всичко от понеделник го дават пак сняг е вече наистина ми писна,няма край тази зима.Поне по-голямата част я избутахме,но вече имам сериозни съмнения и май месец да не е така Confused
Дървата и те ни свършват почти и трябва пак да търсим,абе ужас ooooh!
Ники и той не спа тази нощ отново,ставах хиляди пъти.Незнам какво му става,такова кротичко бебе ми беше,а сега е просто  Tired
Ще го карам на педиатърката тези дни да видим,трябва и ваксина да му бие.
Лек и спокоен ден,милички Hug

# 258
Ужас, аз тъкмо мислех днес да водя Сашко с мен за кухнята а то гледай какво време. Ако мръдне на 2 метра от мен и ще го загубя  hahaha  Май се очертава цял ден да сме затворени вътре, което означава, че дребния ще иска да гледа постоянно детски  #Crazy  как издържа това дете. Проблема е, че има кой да ми разваля дисциплината. Аз казвам, че няма да гледа, а някой друг идва и казва, ''айде само малко'' и после не мога да го откъсна цял ден  #Cussing out
Офффф колко много искам да живеем сами  Sad  И Софи май беше казала, да се разхождам по гащи цял ден  Joy
Усмихнат ден милички  Hug

# 259
Мами я споделете при кой педиатър са децата ви,доволни ли сте от тях.Моита дуда е при Златка Сярова и съм много доволна от нея.Най вече съм доволна от това,че небърза да изписва антибиотик като други един вид да се застрахова а пробваме първо със хомеопатични сиропчета и вече ако нестава тогава изписва.А моита кукла си боледува доста и то откакто трагна на градинка.

# 260
Деси,абсолютно си права.Аз за толкова неща се ядосвам,че няма да ми стигне не поста,а темата да ги изброявам.Но ще ви разказвам лично,за да видите за какво става въпрос.
Трябва да стискаме зъби и да се борим за мечтите си.
Не е минал и ден,в който да си представям как бих обзавела стаите,как ще си каня гости,как Ники ще има голяма стая за игра,как вечер ще си седнем пред камината с мъжа ми,ще си сипем по едно вино,а детенцето ни ще играе до нас,необезпокоявани от никой.
Моля се на Господ един ден мечтите ни да са реалност Praynig Praynig Praynig
Софи,душко много рано бе си се разработила,но няма начин,важното е да има работа Peace
Ние сме при Кангалова,доволна съм,но и Ники не ми е боледувал и сме ходили само на консултации и ваксини.Един път ми изписа антибиотик,че имал зачервено гърло,а излизе,че е от зъбите,защото детето нито кашлеше,нито го болеше нещо,много ме е яд,че му го дадох така прибързано.

# 261
Ох, ох, ох пак сме настъпани по мазола гаден  Sick
Боби, Деси, денонощната ми мечта е това, да си ходя по гащи, да си нареждам, обзавеждам, че и разтурвам както си искам, да готвя, ям, спя, къпя, пера .......... когато ми е кеф, без да се съобразявам с никой и нищо.
Дано момичета, на всяка една от нас да стане вече да живеем самостоятелно с любимите ни хора, спокойно и както си го искаме  Praynig Praynig Praynig
И Таня е при Кангалова , доволна съм от нея, не ми е изписвала никога ей така антибиотик, всъщност да чукна на дърво, Таня е пила само веднъж  Peace
Отивам да хапна лазаня, че днес ми е тестен ден  Heart Eyes

# 262
Сашко е при Сярова, но не мога да изкажа кой знае какви впечатления, защото сме ходили само за консултации и имунизации. 1 път ходихме заради ларингит и му изписа антибиотик, за който прочетох, че е възможно най-слабия, но все пак е антибиотик  Naughty  След това разбрах за хомеопатията и от тогава го лекувам само така  Peace , но той така или иначе не боледува често (да чукна на дърво).  
Времето се оправи  Mr. Green  то не остана за кога да излизаме вече, но поне е приятно за чистене  sun

П.С. Боби, би ли казала дали знаеш нещо актуално за БТВ Лейди. Ще го пускат ли, няма ли?
Извинявай ако ти е втръснало от тоя въпрос  Peace

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 14:32 от dessyta

# 263
Ние вчера нали излезохме след работа и само се измъчих с количката.Сняг навсякъде,тротоарите въобще не са почистени и падна яко бутане,а на моменти въобще не вървеше.Бебока така го бях опаковала и количката ни е вече малка,чудя се дали да купувам лятна,ама много няма смисъл,за няколко месеца не си заслужава.Да Ви кажа ходих до "Алфатекс",аз много често ходя до там,защото има много евтини неща и купих на Ники пижамки за 3лв.Има и за по-големи дечица,панталонки,блузки.Ако не го знаете къде се намира ще обясня до БКСето,там им е цеха и имат магазин отпред.Купувала съм панталонки,потничета,комплектчета за по 4-5лв
Утре съм 2-ра смяна,ако времето е хубаво и някой иска сутринта да пием кафе да свирка Peace

# 264
Свиркам, идвай долу на Делтата  Mr. Green
Къде е тоя Алфатекс, Боби? Че нещо това БКС, нищо не ми говори  Blush

# 265
Ееее ти пък ме разби Mr. Green Mr. Green Mr. Green до Делтата как ще се довлачем с един свят багаж Mr. Green Mr. Green,иначе ако можех да изкарам колата с удоволствие пристигам bowuu
БКС е Бекасето,ама как сега да ти обясня newsm78.Добре почвам от далече,дано ме разбереш,че не съм хич добра в обясненията Laughing.Значи светофарите след Лукойл(този Лукойл до Суров),завиваш на дясно и само направо до края на улицата,преди края на улицата има една голяма сграда,има цехове там е БКС и в двора се вижда едно магазинче.Преди да завиеш посока болницата за тази улица става въпрос.Егати и обясненията Joy

# 266
 hahaha здравейте и от мен. Позагубих се в мъглата Mr. Green НАшите бяха тук за 2 дни и аз се поразходих сама навън, пих кафенце с приятелки и така...
СМях се на обяснението за Бекасето ( Боби, супер си обяснила, не е заради теб), нали и аз не съм асеновградчанка, много се шашках в началото като ми кажеха "ми то е на житен пазар." Аз:"Ъ?", Обяснението: "Конската чешма"
Аз:"???" Те:" Ееее, Кърджалийския път" Изобщо голямо неразбирателство беше Crazy
Иначе цените звучат супер.
 Боби и Гого неми спи добре от седмица някъде, два снощи спа малко по-спокойно ( събуди се само 3 пъти)

# 267
  • Асеновград
Здравейте!
Уф, намръзнахме се днес! С Веси отидохме за кухнята. Веси взе, че заспа в количката, малко преди да се приберем. За капак на всичко ми се счупи дръжката на количката Sad  Sad  Чудя се утре с каква ще излезем, освен да извадя лятната. Страхуам се, че ще я сполети същата участ.
Аз докато работех в поделението често пазарувах на децата (и за себе си) от АЛфтекс. Доволна съм. Скоро трябва да го посетя, че пижамите са за смяна на всички.
Оставям ви... останах без коса  Close Веселина много ме скубееее... и се смее. Ужас...

# 268
Добро утро сладурки,като гледам слънчицето как хубаво е грейнало от рано ми се оправя настроението,жалко че не мога да му се порадвам навън.
Бобинка,много ми се искаше да свирна,ама два дни имах малко работа,та походих,че мъжа ми е на работа и вчера цял ден с едни контракции,малко ме и наболяваше,та се поизплаших,сега пак ще полежа,няма да се правя на герой.Нека мине този осми месец и обещавам да съм първа писта Simple Smile Тогава мога да си позволя,да се понатоваря,че вече ще сме на финалната права.
Относно педиатъра и аз мисля да го запиша при Кангалова,че е извън болницата и си има часове за консултации,ама дали ще ни приеме не знам.
Хубав  ден на всички от мен, прегръдки и усмивки Hug Simple Smile

# 269
Привет и от мен  Hug
Как сте мацки?
Боби, сетих се за къде ми говориш  Wink Ще взема да намина от там, но ще е другата седмица, че ще закъснея за градината много, а другата седмица татко и ще я забира  Peace А в събота дали работят?
Уф, аз вчера чак в 6 ч. си тръгнах от работа, утре пак ще се работи и не знам още дали няма и аз да идвам  Confused Пак ще ми се провалят плановете  Crossing Arms
Наминах да Ви се обадя, сега ще поизчистя малко офиса и после пак ще Ви нагледам, а Вие много да сте писали  Hug

Общи условия

Активация на акаунт