90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 164

• 30 073
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Jasmine_ иска парола Simple Smile

# 166
Ох, извинете, толкова се въодушевиш, че забравих. Паролата е slim

# 167
 Ох, каква е тая скорост, момичета.Едва успях да ви догоня  book  Приключих днес въглехидратния.Утре на плодчета и сурови ядки. Да видим кантарчето дали ще се размърда  newsm17

# 168
Нещо май се разболявам и лекарката ми препоръчва да пия отново пробиотици. Дано не греша в диетата с тях...
Тая вечер имахме гости и запалих още две приятелки, още утре започват!
Лека вечер момичета!

# 169
  • софия
Ле -ле ее така не съм се забавлявала отдавна докато ви четях.За мен е 8 ден плодов и може би за това не ми се спи ,че ме гони глад  Embarassed.Надявам се утре да съм мръднала стрелката на кантара за да не я мръдна аз с чука bambam ,поне си имам занимавка да не мисля за храната.Средният тинейджър е изпаднал в истерия от новата си подстрижка и отивам да правя среднощни фризури иначе нямало да ходи на училище  Joy

# 170
Прочетох и научих прословутата първа страница  Mr. Green Сега имам само два въпроса:
1. Ако вечерята ми е в 20ч. през белтъчния ден, то обяда е в 16ч. , а закуската трябва да е преди кафето, което значки закуска към 8. Та в интервала от 8 до 16, ако ми застърче корема какво трябва да ям? Ако огладнея преди 12 на обяд ще е ябълка, но ако е след 12ч. ?
2. През белтъчния мога да пия кафето с мляко, а през въглехидратния с мед, но в останалите дни трябва да е чисто, а това хич не ми се нрави CryКакво мислите за стевия - не може ли да замести захарта/захарина/меда, знам че в стевията няма калории и е по-добра от захарта.. newsm78

Това беше неясното, след няколко часа като се събудя я почвам вече правилно! Пожелавам на себе си и на всички диетуващи повече минуси! newsm17

# 171
Krisi__91   криси обяда може да ти е в 12 а най-късно вечерята може да е в 20 часа но може и да е в 17 - 18  19  когато ти си решиш

добро утро  дами! днес съм на варива ще хапвам ориз с брокули и моркови

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 07:32 от Писето

# 172
  • Варна
Мразя въглехидратния ден, поне вчерашния. Днес съм си с плюс Whistling
Добро утро!

# 173
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Вчерашния ден мина абсолютно режимно.Днес съм на бобови.Цял ден ще съм в посолството,после ще ходя да поръчвам мебели за апартамента.Но за да не нарушавам диетата,вчера си сготвих ориз и ще си го нося в кутия,за обяд.Закуската ще е 2 ябълки. Peace

Лек и режимен ден на всички.Ще се тегля след плодов,а може и да пропусна,че съм с МЦ от днес.

# 174
  • Sofia
Криси, обядвай към 13-14 и вечеряй към 18-19. Стевия може, да.

# 175
  • София
Добро утро!
Аз съм с минус. Вчера бях на боб. Днес въглехидратите  са ми трудни и на мен. Ще ям зелева салата и другото ще го измисля. Не ми се тъпче пак с макарони.Диване, какви бяха аеро шоколадите дето яде? Много ги мисля аз... И аз имам таблица, но моята е засекретена  Mr. Green
ИвиHug Теб пък най-малко очаквах да видя тук! Защо не лунуваш когато имаш нужда? Така бих направила аз...

# 176
Добро утро! Жасмин много си чаровна Hug
Аз днес се събудих с остри болки в корема не знам защо! newsm78 Дали не е заради вчерашните по- големи количества зеле не знам! Crazy Днес ще се опитам да я карам по полека. Закуската може да е ябълка, мислех си за портокал обаче с този корем няма да е! за обяд май ще са филии с лютеница, а за вечеря кус кус със захар. Ако има промени ще коригирам Wink

# 177
Здравейте момичета:) позволете да се включа в темата.Започнах диетата на 8-ми януари и днес ми е плодов ден.Тежа 63кг-целта ми е 53кг,висока съм 167см.Аз всеки ден се меря и си водя записки и какво ям и установих,че след вчерашния въглехидратен днес съм в малък плюс.Днешния плодов ще изкарам на ябълки.

# 178
Добро утро! - 800 гр. след плодов вчера, а ето и отчета
з - 1/2 помело
о - 3 парчета ананас
сз - 1 банан
в - 1 банан и малко помело

# 179
Добрютрууу!
Днес ще ми е втори ден - на варива.
Закуска - две ябълки. Благодаря на съфорумката, дала ми идея за печени ябълки Heart Eyes
Обяд - задушени картофи
Вечеря - картофи и зелева салата.
Мноого се изкушавах днес да се метна на кантара, ама ще удържа първата четворка, пък тогава.

Общи условия

Активация на акаунт