90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 164

• 30 083
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Ей,ама какво става тук?!Вчера писах на 40 страница на старата тема,днес ставами гледам 12 страница на новата сте изписали ShockedНе моЙ вЪ изчете човек LaughingАз изкарах супер режимен плодов.Вечерята ми беше в 16ч,защото после излязох и се прибрах към 21ч,та сега ми е нещо доста гладничко.Кантарът показа малък минус,колкото да не е без хич,ама съм в цикъл и може би задържам вода.Днес ще съм на сирене и кашкавал+някоя нитратна салатка.

# 181
ИвиHug Теб пък най-малко очаквах да видя тук! Защо не лунуваш когато имаш нужда? Така бих направила аз...

Джери, привет и тук Hug Иначе тази диетка си я уважавам и съм стигнала до заключението, че е най-подходяща за мен и най-много си я харесвам Laughing Даже и за два килограма не бих прибягнала до друга  Grinning
Днес белтъчен. По-късно ще пиша повече че ми изникна една работа...

# 182
  • София
Добро утро!
Не съм любител на честото мерене на кантар, но въпреки това на 6-ия ден не издържах и установих, че съм -3 кг. Целта ми е да сваля 7 кг. първия месец и като гледам може и да имам шанс.  Grinning
Днес ми е въглехидратен.
з. 2 мандарини
о. геврек и салата айсберг
в. цял черен шоколад или лентичка шоколад с малко макарони.

# 183
Добро утро!   bouquet
Преди 4 години спазвах режима и за 29 дена свалих 8кг, които задържах 1,6год и пак забременях  Mr. Green От както съм родила, вече 1,6 год заради натрупано напрежение и доста сериозни проблеми все не успявам да сваля. От 2-ри януари съм на диета (системата -60) обаче не съм доволна, за 8 дена свалих 700гр.  А и тези ранни вечери (до 18 часа) хич не ми се нравят, както и на мъжа ми  Mr. Green Свикнали сме да вечеряме към 19  Mr. Green От днес се включвам при вас  Hug Мерките ми са - 167см, 60кг - цел 52кг  Crazy Ще се радвам да споделяме опит и ако греша някъде да ме поправяте. Предния път не спазвах чак толкова строго (най вече смесването на белтъчините), но сега съм решена да спазвам всичко  Peace От няколко дена включих и спорт. 2 пъти по 15 мин степер + упраженения за стягане.
Меню за днес-
З: потокал + кафе (аз и без туй си го пия чисто, така че не ми е проблем  Party)
О: пилешка кавърма в гювече
В: пилешко филе със салата от зеле с моркови
Хубав ден на всички   bouquet

# 184
Здравейте на всички фиданки, обнадеждена от написаното от вас и аз се впускам в 90 дневното приключение  Grinning. Накратко имах поликистоза и след лечението от 60 кг станах 85кг. и за мое щастие успях да забременея, но завърших бременността си 107 кг. Сега съм 87кг. и не мърдам, не получавам подкрепа от семейството си (никой не вярва, че ще успея да си върна кг  Sad ) и ми е още по-трудно. Четейки какво сте постигнали виждам светлина в тунела   bouquet Започвам от днес... стискайте палци  Peace

# 185
  • София
Добро утро! Simple Smile Аз да се отчета за вчера - успешен плодов! Simple Smile
з - 2 ябълки
о - 1 портокал
в - един домат и след 2 часа 1 банан
Успешен ден на всички. Simple Smile

# 186
Добро утро! Не съм писала отдавна, но в началото миналата година спазвах диетата и от 84кг станах 73кг.
За съжаление от май до декември, благодарение на бира с картофки и свинско с винско Twisted Evil станах 79кг.
Сега стартирах на 3.01 и до вчера 8-ми ден плодов съм -3кг. Сега хапнах един банан, но вече си мечтая за обяда.
Диването, много ми хареса табличката ти, но нещо не съм наясно как да си я сваля и пригодя за мен.
Успешен ден на всички!

# 187
Добро утро!Ние днес се излюпихме рано.
За първи път,откакто се меря,имам плюс. +200гр.Но ми дойде и може би заради това е причината.
Какви са тия странични ефекти,какво е това чудо!!! #2gunfireЕйййй,ще ви избияяя,аз съм се отчела пред държавата,и пред мъжо Laughing!!!
aniani139, sixsense рUnsinnдобре дошли!Много минусчета!
tinki_15 ,внимавай със зелето,ако е кисело.Аз получавам големи кризи от него ,че имам камък в жлъчката,а не ми се иска я махам.И винаги през нощта,та чак ходя на спешен за инжекция.Иначе от прясното на салатка нищо ми няма.
Geraldine ,направи си постна питка или кравай от рецептите,или набързо една бъркана пица с лютеница,чушки и маслини.
Krisi__91 ,кафето с мляко ти замества хранене.Пий го само със стевия.Аз кафе не пия.Почти де Wink МОите хранения са така-към 10-закуска,към 14-обяд и към 18 -вечеря.Така имаш достатъчно време между храненията.
А Диването снощи ме измъчи с тая таблица.За нещо такова си мислех и аз,ама...кой да се сети.Снощи докато наглася всичко,но само за втория цикъл,че първия не съм се мерила редовно.Ама ми харесва де,иеална е.
Сега докато съм в цикъл,няма да ми е реално теглото ли?И само плюсове ли ще имам?
ХУбав ден и много минусииииии! Hug Hug

Днес съм на варива,ще закуся ябълка ,а после ще е леща и зелева салата.

# 188
Добро утро, момичета! Днес съм на варива и ще карам на лещичка, която си сготвих снощи, направо я обожавам! Сега си пия кафето и после ще закуся с един банан. Не мога да смогна да ви изчета, голяма активност и голямо писане в темата, но то след тези празници е нормално, успех на всички  Hug Аз съм в почивка и се върнах само за 2 четворки , че имам + 2 кг , но засега нещо не се размърдва много кантара, та да видим. Хубав и успешен ден на всички и много минусчета да виждате на кантара!!

# 189
Dobro utro momi4eta!!!Az mai sam nai novata tuk,pro4etah dobre vsi4ko za dietata,no ostanah nai dovolna i iznenadana ot va6ite promeni i progresi po vreme i sled dietata!!!ot utre q po4vam i az! Simple Smile
USPEH NA VE4E ZAPO4NALITE!!! Stuck Out Tongue

# 190
Като за начало пиши на кирилица.

# 191
добро утро на всички   bouquet

днес ми е 2ри ден. бобов. ще хапна ориз на обяд, а вечерта боб яхния (обожавам го боба Simple Smile)
вчерашия белтъчен изкарах на пилешки пържоли и салата. доста добре мина.
единствения ми проблем е, че явно стомахът ми се е поразширил покрай празниците и имам нужда от по-голямо количество храна, но се надявам постепенно да се регулира и да намалявам количествата, че няма да мога да сваля така  Sunglasses.
аз съм решила да се премеря след първата четворка, защото по-рано няма смисъл. чакам поне едно минусче  Whistling
sixsense ще свалиш, няма начин  Peace. аз с тази диета свалих след раждането (и то малката беше вече на 9 месеца).  аз на мойте домашните много често не им и казвам,ч е съм а диета. просто си готвя и си ям каквото е редно, пък за тях готвя нещо допълнително ако се налага. и на мен ми мрънкат и ми викат да не се излагам, щяла съм да се разболея, дрън дрън. така че, спазвай си режима и ще видиш резултат  Peace

# 192
  • софия
Добро утро дами ,лек и режимен ден от мен.След вчерашният плодов дето го изкарах с хиляда зора имам - вярно малък ама все пак си е - .Искам да помоля Диването идеята ти с табличката е страхотна ,но за такива невежи в Ексела като мен може ли да ни направиш една и да я пуснеш защо не и на първа страница за да може всеки да си я копира и попълва сам за себе си   bouquet  моляяяяя.Днес ми е 9 ден белтъчен

з.-фреш
о. стек и кюфте
в.кюфте

# 193
Добро утро,дами!
Днес ми е белтъчен ден newsm44 .Мисля да си направя пица от сирене и кашкавал за обяд,а за вечеря пилешко със зеленчуци.Вчера плодовият ден беше кошмарен!Как издържате вие?Аз изядох 4 банана,2 големи ябълки,портокали и мандарини,100 гр сурови орехи и бях като парцал-спеше ми се,лежеше ми се,мисълта ми течеше по-бавно и бях  супер асоциална,шофирах разсеяно като мадама  Mr. Green -все едно бях  болна.И вие ли сте така?Да не би да е по-добре да наблегна на зеленчуците в този ден Thinking

# 194
  • София
Добро утро.

Баба тази сутрин осъществи дълго тегналата прокоба върху механичния кантар и го метна в кофата. След което си купи нов от Кауфланд. Mr. Green

След първоначалното мерене мога да кажа, че таз сутрин съм 75 кг след закуска и че липсата на две крачета е довело до по-ниското тегло, което отчиташе старият механичен.
Което пък значи, че съм на плюс 2 кг от теглото, на което завърших последното въртене. Което пък е в рамките на нормата. С две думи - доволна съм. Чакам цикъл в понеделник и смятам като приключи той да съм се върнала на 73.  

Общи условия

Активация на акаунт