90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 164

• 30 088
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
За лимоновия сок - не знам как си го приготвяте, но аз лично всеки ден си изстисквам поне 4-5 лимона, добавям мед и водичка малко. Сега, след като започнах диетата, просто не добавям мед. Това е единствения начин да пия вода - иначе не мога и глътка да преглътна, присяда ми пустата вода. А понеже не пия други сокове или газирани, лимон с мед е единствената течност, която приемам.

# 211
А спортувате ли? Simple Smile

# 212
Аууу, не! МноУ мразим спорта!
Щото ме мързиии!

# 213
  • sf
Добро утроооооооооо
Днес ми е плодов, странното е,че го чаках с нетърпение,за да ям различни плодове. Хич не го обичам иначе, едва го изкарвах, да не кажа,че почти всеки път го оплесквах. Но сигурно,защото е 1ви днес го чакам с нетърпение.  Само дето ми дойде и ми е малко чоглаво  Tired
Но на домашните съм сготвила боб,за да не се изкушавам.  Mr. Green
И въпрос-  ограничавате ли видовете плодове в плодовия?
Понеже имам банани,портокали,мандарини, лимони, помело,киви и нар, се чудя не мога ли да ям от всичко  Joy

# 214
Аз знам, че в съчетание диета и спорт правят чудеса Simple Smile

# 215
Оф не знам каква е тая дяволска работа, вчера след въглехидрати почти 75, днеска след плодове почти 76  Naughty Naughty Naughty

# 216
Ура, и аз да се запиша с минус - -600 грама. Crazy

Добре дошли и успех на новозаписалите се в темата Hug

Аз пък с нетърпение чакам плодовия ден. Flutter Flutter

# 217
Уж пих вода, ама... нищо де, не е фатално. Явно, че е вода задържана, а не тлъстинки. Както казва мама, г*з глава затрива. Ама ми беше вкусно вчера  Crazy

# 218
blackisback - аз обичам да похапвам навън, защото порциите са с точен грамаж и неможе да си сищеш допълнително Simple Smile Ако съм разбрала точно днес ти е бобов. Аз когато съм на този ден и ми се наложи да хапвам навън ям зелева салата с царевица (питай в заведението,в което си, не мисля, че ще ти откажат да ти направят такава) и след това задушени картофки по селски (или по-точно с копър и чесън или някъде предлагат и с лук). Чак ми се преяде  Joy

1905vv - мацка, става въпрос за лимоновия сок с лайка, не за чист истискан лимон. Напред в темата е рецептата, ако те интерасува Wink

# 219
Аз спортувам почти всеки ден,но стриктно без плодовите.Миналият път когато бях  на тази диета и се натоварих през плодовия си  бях  на  косъм да колабирам,поем си обилно въглехидрати и течности и развалих режима.Така че просто няма смисъл,то си е достатъчно гладуването.Но да кажа ,че резултатите бяха умопомрачителни Crazy .За сравнение  по време на Дюкан -първо,че нямах сили и второ видим резултат не видях,а с 90 дневната се постегнах,оформиха ми се мускулите и всичко  това благодарение на темата Спортуване в домашни условия и  дамите там,които непрекъснато качват страхотни  упражнения.

# 220
NovoMamche, аз пак недоразбрала се изказах! Embarassed
Отивам да чета и да събирам инфо.

# 221
аз спортувам умерено. ходя на народни танци 2 пъти седмично и от времена време правя Каланетика вкъщи. трябва да ви кажа, че с каланетиката тялото видимо се оформя! направо е страхотна!  Peace

я дайте рецепта за тези картофи с ориз.

# 222
Здравейте и от мен може ли и аз да се включа във вашата темичка Wink днес ми е Въглехидратният  ден Wink  Да видим след плодовият смятам да се кача на кантара да видя има ли някакъв резултат Wink Peace

# 223
  • София
Аууу, не! МноУ мразим спорта!
Щото ме мързиии!
Това е и моят отговор на въпроса дали спортувам.  Mr. Green
Ходих по едно време с приятелка на фитнес (тогава си бях нормални килограми) и след фитнеса се подсилвахме в една хубава кръчмичка със скара, пържени картофки и бира.

# 224
Диване, какви бяха аеро шоколадите дето яде? Много ги мисля аз... И аз имам таблица, но моята е засекретена  Mr. Green

Тия обикновените, мъничките, LZ.  Laughing Че по едно време бяха пуснали и големи шоколади такива.

Отичам -1кг след плодов.  Tada Общо за двете четворки до тук -4.2кг.

Днес:
З: Банан
О: Печено св. бутче с гъби и лук
В: Печено филе скумрия със зеленчуци на пара

ПП Ще помисля да кача таблица в екселски формат някъде, за заинтересованите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт