90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 164

• 30 089
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
И аз реших да се меря след плодов, че иначе нещо не ми се връзват сметките +0,500, -0,300, +0,200 - то им изгубих дирите  Crossing Arms
Иначе днес въглехидратен:
Закуска 2 круши
Обяда още не съм го измислила - не ми се ядат пак макарони... и пица не ми се яде (никога не съм мислела ще ще го кажа това за пицата), ще разгледам рецептите да си харесам нещо.
За вечеря съм замислила постен ябълков щрудел, че отдавна го мисля  eat

# 226
Я кажете във въглехидратен мога ли да пия кафе със захар? Не съм голяма кафеджийка, мога и без кафе, ама пък ако пия, не мога без захар. Та да питам поне във въглехидратния дали може да пийвам по едно кафенце със захар Simple Smile

# 227
  • София
                  Здравейте и от мен!
Човек наистина не може да ви изчете. Много пишете!
Диване, и аз съм фен на табличката ти. Simple Smile
Днес ми е първи въглехидратен и съм в голяма чуденка, кое по- напред да хапна, че обичам много тестени неща. За сега мисля да е:
З-2 банана
О-Спагети с доматен сос
В-Солен кекс+черен или бял шоколад
ПП- Молбата ми е, ако имате някаква рецепта за режимен солен кекс да ми я кажете, че не можах да намеря нищо.

# 228
И аз реших да се меря след плодов, че иначе нещо не ми се връзват сметките +0,500, -0,300, +0,200 - то им изгубих дирите  Crossing Arms
Иначе днес въглехидратен:
Закуска 2 круши
Обяда още не съм го измислила - не ми се ядат пак макарони... и пица не ми се яде (никога не съм мислела ще ще го кажа това за пицата), ще разгледам рецептите да си харесам нещо.
За вечеря съм замислила постен ябълков щрудел, че отдавна го мисля  eat

Peace и аз така след плодовият,но това ми е първата седмица от диетата.
Моята закуска са 2 банана,на обяд смятам пица да хапна,
а за вечеря не знам  cook ще реша

# 229
Я кажете във въглехидратен мога ли да пия кафе със захар? Не съм голяма кафеджийка, мога и без кафе, ама пък ако пия, не мога без захар. Та да питам поне във въглехидратния дали може да пийвам по едно кафенце със захар Simple Smile
Можеш в рамките на обяда или вечерята.Сутрин чисто.

# 230

Значи пак ще се размина с кафето  Laughing и без това не сме първи приятели  Mr. Green

# 231
Привет момичета...
Въпросче:може ли филийка с пастет в белтъчния ден?
Инъче вчера ми беше 2-рия плодов ден-устоях му Laughing.Днес кантара е с 1 кг надолу,но той и след първия плодов беше така, но после си го възвърнах,дано не продължа така че.... Tired
Ами аз хич не мога да се наливам с тая вода е не става и това е най-много половин литър на ден и 1-2 чая-това може ли да повлияе на свалянето на килограми?

# 232
Нинче - не може Simple Smile

# 233

Значи пак ще се размина с кафето  Laughing и без това не сме първи приятели  Mr. Green

Може с малко мед. Първият път е необичайно, после се свиква. Simple Smile

# 234
Привет момичета...
Инъче вчера ми беше 2-рия плодов ден-устоях му Laughing.Днес кантара е с 1 кг надолу,но той и след първия плодов беше така, но после си го възвърнах,дано не продължа така че.... Tired
Ами аз хич не мога да се наливам с тая вода е не става и това е най-много половин литър на ден и 1-2 чая-това може ли да повлияе на свалянето на килограми?

нинче как така си ги възвърна??

# 235
  • Cavan, Ireland
Добро утро!

Днес варива.
Закуска: половин помело
Обяд и вечеря: грах яхния (по Нана, Бабче мерси!   bouquet)

Недялче туй е от всичките вкусни неща, които моето оЧо мерна последните седмици У фейсЪ Simple Smile

Минусов ден на всички!

# 236
Привет момичета...

Ох, ами след първия плодов бях свалила 1 кг(от 75кг на 74кг),обаче след 2 дена като се качих на кантара и хоп пак 75,така сега след втори плодов ден пак буксувам на същото от 75кг на 74 кг Sad.Незнам защо така -като не съм прегрешавала и количествата които ям не са много.

Мерси ,Санитка,добре че попитах че без малко да си опъна една филийка Embarassed

# 237
Привет момичета...

Ох, ами след първия плодов бях свалила 1 кг(от 75кг на 74кг),обаче след 2 дена като се качих на кантара и хоп пак 75,така сега след втори плодов ден пак буксувам на същото от 75кг на 74 кг Sad.Незнам защо така -като не съм прегрешавала и количествата които ям не са много.

Мерси ,Санитка,добре че попитах че без малко да си опъна една филийка Embarassed

не знам, но съм чувала ,че една от причините е или че си задържаш много течности, или вече организма е привикнал към дадената диета и не се свалят килограми!Аз рядко пазя диети но..

# 238
  • ГО
Здравейте на всички!!
Приемате ли нови попълнения?

След безкрайно лутане от диета в диета, най-накрая се спирам при вас.
Преди няколко години за кратко бях дюканка, началото на мин. година за малко бях и в системата -60, в първите дни на декември започнах вашата диета и останах много доволна. Но....празници и т.н. и реших, че след тях започвам отново и то стриктно. За мое щастие си имам и поддръжник в лицето на моя мъж. И така, от 3 дена си диетуваме с него, като до сега си мислех, че съм наясно с диетата и сме я спазвали стриктно, но май не е така.

Имам много въпроси и никакво време да чета из старите теми, за това ще бъда много благодарна ако ми отговаряте на тях.

Днес ни е въглехидратен ден и питам може ли да хапвам от бисквитите Белвита?
Солети, обикновени, с подправки може ли?

В първия ден мислех, че може да се смесват всички разрешени храни, а то не било така, май? Ние ядохме и яйца и кашкавал и сирене, суджук  ooooh! ooooh! ooooh!

Силно се надявам, че не досаждам с въпросите си, но много искам този път да успея.

Благодаря ви предварително.  bouquet  bouquet  bouquet  

# 239
Абе мен ми е много странна тая идея с привикването на организма. Не може да не ядеш джънк фууд, да не пиеш газирано, сладкото и тестеното да са 1 на 3 дни, всеки 4 ти да си само на плодове и да не отслабваш.  Може да става по-бавно, но със сигурност ще стане.
То и мен ми докривя, кви са ся тия глупости, след макарони слабея, след банани и карфиол на пара - дебелея  Confused Шит е!

Общи условия

Активация на акаунт