90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 164

• 30 022
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
bonbolina за ниско кръвно хапвай портокали повечко  Peace и пий повече вода.
до тук плодовия ми върви добре. хапнах малко тиква, 2 банана, 1 портокал и малко ядки със сушени боровинки.
довечера съм на танци. дано не припадна. поне не чувствам страшен глад...пък да видим...

# 691
 Joy Joy Joy Joy ааа разбрах Simple Smile)
хахаха добре, нямате проблеми, но ще стане края на февруари, ако уститскате до тогава  Mr. Green Mr. Green

Дандулинке, ма ти пак ли си тука, помня те от предишния път  Hug  bouquet

# 692
  • WonderLand
Момичета, благодаря за отговрите, ще ги имам в предивид   bouquet

Аз съм на плодове днес - хапвам си през 2 часа и имам още 2 хапвания, но до тук - 2 банана, ябълка, портокал, 2 мандаринки, няколко сушени сини сливи и шепа сурови тиквени семки. За вечеря съм си планувала една голяма салата от маруля, краставичка и зелен лук, а може и да хапна към нея някой плод.

# 693
Привет!Сутринта съм +400,след въглехидратен.Забелязах,че онзи ден след бобов свалих,хм,ще проверим.
Сладурки,днес сме много плодуващите.Ето моя отчет-досега
З-кафе и фреш
Ябълка

И аз не съм гладна,явно кафето и фреша изпити бавно ме засищат.Но отивам да си хапна ябълката.
Хубав ден!

# 694
  • гр.София
здравйте мацки  Hug
днес съм на плодчета; фреш от моркови, портокал, мандарина, банан и сурови белени семки  Laughing мнооого ми е студено ужас  Mr. Green изпих 3 чая до сега  Grinning
аз също се придържам към простички рецепти, мляко с ориз обичам, ама във въглехидратен предпочитам нещо шоколадово  Wink а пък за жито не съм се сетила изобщо, но елда обожавам и знам, че е много по-добре да хапна елда със зеленчуци от колкото ориз( не,че не обичам и ориз де) Mr. Green утре ще хапвам пълени печени чушки със сирене, ще им наренда кашкавал ще бодна малко броколчета, ще залея със маалко сметанка, ще ги пекна да се разтопи кашкавала и воала  Joy Joy Joy а за вечеря май свинско със зеле, че моя ще прерита вече  Whistling

# 695
  • Sofia
А като казахте елда се сетих - на който му е студено от диетата да яде повечко елда (е, когато се полага де, не непрекъснато). Това е най-топлогенната храна, ако мога така да я нарека. Не случайно руснаците в Сибир това им е основна храна.
Божеее... отивам в Темпо да пазарувам. Трагедия. С тия плодове и тоя глад днес да вляза в Темпо....  ooooh! Ама няма кога друг път.

# 696
че какво му е на зелето-гледам че всички си хапват Crossing Arms
кажете ако не трябва да се яде готвено зеле,че да не ям довечера Rolling Eyes

# 697
че какво му е на зелето-гледам че всички си хапват Crossing Arms
кажете ако не трябва да се яде готвено зеле,че да не ям довечера Rolling Eyes

Ама трябва ли въобще да се яде довечера? Shocked

Зеле яж както ти харесва 3 дена, на 4 без нищо. bowuu

# 698
И аз съм на плодове днес, ужас. Не чувствам глад обаче по дефолт ми се яде нещо Mr. Green
До тук съм на мандарини, ябълка и банан
И.....пак съм на плюс след вчера, изобщо тея дни само нагоре вървя, може би са ми големи порциите. Аз си хапвам докато не се заситя, сигурно там греша

# 699
Здравейте, момичета! И аз се връщам във вашите редици за второ завъртане, днес ми е плодов и си ми е екстра на портокали, за довечера съм си взела и киви, на мен най ми е хубаво в плодовите дни.
Много ми е добре като съм на този режим от днес за утре знам какво ще готвя и ще ям, за утре съм планувала да направя една телешка кавърма, та да може и мъжа ми да хапне от нея, а за неделя сигурно ще омеся нещо като съм си вкъщи.

# 700
Добре че ви зачетох назад, че какво ще меся аз в неделя като трябва да съм на варива ooooh!, голям съм заплес, в неделята ще сме на зелен фасул.

# 701
Бе, това зеле дето го дъвчем тука от началото на темата, почна да ми омръзва...  Crossing Arms

На вас ви е студено, пък аз съм пред умирачка от жега. Хем съм по къси гащи и потник, отворила съм и прозорците и не мога и не мога да се охладя. То не е като да си нямам сланинки да ми топлят, ама чак толкова... Пфу.

# 702
  • Пловдив
Joy Joy Joy Joy ааа разбрах Simple Smile)
хахаха добре, нямате проблеми, но ще стане края на февруари, ако уститскате до тогава  Mr. Green Mr. Green

Дандулинке, ма ти пак ли си тука, помня те от предишния път  Hug  bouquet

Тук съм я, къде другаде, че виж леля ти колко още има да сваля. Ама бавно, но славно ще се боря със сланинките. Бърза работа нямам - нито бал, нито женитба  newsm47

# 703
Нану, оригиналната диета на какъв език е, ако не е тайна? Аз на бързо сега ви прочетох та за туй? Но ако е на словенски мога да я преведа също.

# 704
Ето отчет и от мен: З:2 малки ябълки, О: салата домати и краставици и порция спагети Чойс с гъбен сос, В: малко черен шоколад и малко козуначено руло. Искам да попитам използвате ли фиксове за спагети когато сте на режима?

Общи условия

Активация на акаунт