90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 164

• 30 008
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Привет мадами!
След третата четворка нямам почти нищо свалено, а и така си ги и усещам нещата де. Некви 200-300 грама общо за четирите дни, с това заковах кантаря на 76 кг. и изглежда голяма борбъ ш пада за последните излишни килца. Целта ми за тия три месеца е да стана 70 кила. Peace

Днес белтъчини
лимонена гадост и кафе с мед
4 яйца с малко печени чушки забъркани в тиган
кисело мляко и сирене

bambi2009, словенци са авторите, на словински е оригинала, ама дали го има някъде из нета?  Thinking

Добре дошли на новичките и успех!  Hug

# 706
Тя май диетата по това , което описах на зълва ми се казва диета на обединените народи или нещо такова. Ще погледна като стигна. Понеже съм омъвена и живея в Черна гора ,та щосле ще потърся.

# 707
благодаря звездичка Hug  точно така и правя и аз Peace

# 708
Лееелееее, какъв обяд си спретнах! Постна паста с доматено пюре и гъби, и моркови, и босилек, и УАУ!  Laughing  Crazy Така се натъпках, пък хапнах малко. Стомахът ми, ако така ме слуша, много ще му се радвам! Веднага публикувам рецептата, където й е мястото Simple Smile Относно количеството, по-рано бяхте казали, че е допустимо до 120гр. сурова паста за обяд и 60гр. за вечеря. По мои сметки съм изяла около 60гр. паста и отделно соса и беше страхотно Simple Smile Та това е от мен де, стига спам. Довечера - солетки + парче тортичка  tooth

# 709
момичетаааа, с тия плодове е труудна работа  #Crazy. наливам се с вода, хапнах един банан преди малко, обаче положението не се трае.
нямам търпение да ида на танците ми довечера, че да забравя за малко, че съм гладна, пък и да се ентусиазирам.
мойта работа е цял ден на бюро и е супер трудно. а в офиса колежките все черпят с нещо, всеки дъвче нещо...а аз смуча портокали  Rolling Eyes

# 710
  • На топло...
Бамби, не знам дали я има из нета, ето това е книгата Peace.
Благодаря и за твоя ентусиазъм  bouquet.
Иначе, Санитка, когато-тогава бе Hug. Аз съм в почивка и бърза работа нямам Mr. Green.

# 711
Здравейте и от моя плодов ден! Сега ям зеле, че изчетох последните 10тина странички и все едно зеле сте задъвкали и ми се прияде. Та си дъвча сега. Мисля, че ми е по- вкусно от всички плодове. Ам си го без сол, без нищо- просто така.

И аз като Ника тая четворка май почти нищо, но си усещам вече по дрехите, че има промяна. Това е най- важното в крайна сметка. И аз ще гледам сеир на кантара, пък.

Иначе имам 6 на един изпит  Flutter

# 712
Здравейте фиданки!
В почивка съм, но ви чета. В последно време голям апетит ме гони и си ям, разделно. Много яко ме тресе ПМС ... Нямам представа колко килограма съм, но ще се меря след М.
Днес ми се яде много сладко, но съм решила довечера. Боли ме тиквата адски   ooooh! ooooh!
Как ми се иска да се натъпча с шоколад и да излетя  afwitch

Хубав ден на всички и не мънкайте, че сте сваляли малко. Няма как да стане от днес за утре, ама га ядохте кифтета, ни ривахте ...   tooth

# 713
  • Козлодуй
Мда....и на мен ми е леко студено в този плодов ден, но няма как......трябва да сме мацки. По-назад стана въпрос за мъжете ви.....искам специално да похваля моя.....с такъв ентусиазъм я спазва, че чак не ми се вярва. Много се е надъхал. Направо не мога да го позная. Спазва стриктно времето между храненията и т.н. Дори застоя в кг вече 3-ти ден не можа да го демотивира. Така, че.......няма да се давате момичета!
Аз днес ядох банан, няколко мандаринки, преди малко гризках зеле с 1 морков......
Забелязахме, че когато и двамата сме на диета, парите за храна са сведени до минимум. Че ние ако продължим така, за 3 мес нова кола ще си купим  Joy Joy Joy

# 714
  • София
Аааа, аз не мрънкам... много.  Mr. Green Констатирам просто. Хубаво е да се знае, че не на всяка четворка пада по кило и да не се очакват чудеса, както казваш.  Peace Аз моите килца излишни си ги отчувах за 3 години, после минах и през две бременностти, та няма как да стане без бой.  Laughing

# 715
  • Пловдив
момичетаааа, с тия плодове е труудна работа  #Crazy. наливам се с вода, хапнах един банан преди малко, обаче положението не се трае.
нямам търпение да ида на танците ми довечера, че да забравя за малко, че съм гладна, пък и да се ентусиазирам.
мойта работа е цял ден на бюро и е супер трудно. а в офиса колежките все черпят с нещо, всеки дъвче нещо...а аз смуча портокали  Rolling Eyes
Като се не трае, що само един банан изяде? изяж два, да те заситят.

# 716
Joy Joy Joy Joy ааа разбрах Simple Smile)
хахаха добре, нямате проблеми, но ще стане края на февруари, ако уститскате до тогава  Mr. Green Mr. Green

Дандулинке, ма ти пак ли си тука, помня те от предишния път  Hug  bouquet

Тук съм я, къде другаде, че виж леля ти колко още има да сваля. Ама бавно, но славно ще се боря със сланинките. Бърза работа нямам - нито бал, нито женитба  newsm47

Хахахах Simple Smile Давай мацка, браво!

Нану - ми... аз просто тогава заминавам  Joy

# 717
Моя съпруг направи една врътка от края на ноември до коледа и свали около 9 килограма. Много е стриктен. След 2 дена почва пак, с мен.

# 718
  • Варна
Поли-Моли, привет, пак се засичаме Mr. GreenМного си лаконична нещо, кажи сега, как си, до къде ги докара тези пусти килограми. Hug
Към Дейзи и не помня кой започваше след прекъсване миналия месец, не е моя работа, вие си преценете, но мисля, че грешите като започвате режима пак след такъв кратък период. Зная, че не сте завършили трите цикъла до край, но все пак... Така може много да се изтощите до края на третия нов цикъл, помислете си пак Hug
Днес ден 18 Варива:
З: Кафе и Фреш от ананас
О: Какво си измислех само- сварих няколко картофа, моркови и ги пасирах на пюре. Отделно задуших глава лук с гъби, сол, черен пипер, и ги добавих към пюрето. Добавих джоджен и няколко маслини. Много ми хареса.
В: не зная още, отивам при мама, хем попита какъв е деня, но не зная какво е решила.

# 719
Мислих мислих и май тая диета ще е - като гледам за три дни петдесет страници изписвате, значи бая ентусиазирани има.  Mr. Green
А трябва да се отслабва, вече почвам да се дразня сама на себе си.
Преди някоя и друга година свалих със Зоната 13 кг, но постепенно нали се сещате.
Та ще разчитам на стимул от ваша страна.
Успех на всички пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт