След края на "Листопад" - тема 67

• 38 643
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Момичета имам един въпрос: Една позната преди малко ми каза, че миналата година е била на почивка в Турция точно тогава давали последните серии на Листопад и тя гледала няколко епизода снощните 2, но според нея имало още 1 или 2 епизода, каза,че  е сигурна, че е гледала и със сигурност са дали Нежля да ражда момче и го кръстила Джем и също така давали цялото семейство Текин да празнува нова година  Rolling Eyes чудя се дали не е сънувала нещо и я питам ама сигурнали си и тя вика че е сигурна......

Вие как мислите дали има нещо такова.....
Това го чувам за пръв път , а и никъде не съм срещала качени такива серии.Още повече че снощи си изписаха след серията"КРАЙ"

# 46
Аз съм на Кузей-Гюней. Великолепно направен филм, блестяща игра, много добре изградени психологически образи. Наистина си струва много, много !

И Фатмагюл по българската телевизия, гледала съм сямо няколко епизода, затова започвам отначало. Но определено Кузей-Гюней е моят филм.

# 47
  • София
Момичета имам един въпрос: Една позната преди малко ми каза, че миналата година е била на почивка в Турция точно тогава давали последните серии на Листопад и тя гледала няколко епизода снощните 2, но според нея имало още 1 или 2 епизода, каза,че  е сигурна, че е гледала и със сигурност са дали Нежля да ражда момче и го кръстила Джем и също така давали цялото семейство Текин да празнува нова година  Rolling Eyes чудя се дали не е сънувала нещо и я питам ама сигурнали си и тя вика че е сигурна......

Аз определено мисля , че го е сънувала  Laughing Laughing
Извинявай ама не се сдържах , дано не се обидиш заради това че ти е позната

Аз гледам "Иффет" "Кузей - Гюней " Son" -  и Фатмагюл ще гледам като почне , ама и тук ще се отбивам

# 48
Момичета имам един въпрос: Една позната преди малко ми каза, че миналата година е била на почивка в Турция точно тогава давали последните серии на Листопад и тя гледала няколко епизода снощните 2, но според нея имало още 1 или 2 епизода, каза,че  е сигурна, че е гледала и със сигурност са дали Нежля да ражда момче и го кръстила Джем и също така давали цялото семейство Текин да празнува нова година  Rolling Eyes чудя се дали не е сънувала нещо и я питам ама сигурнали си и тя вика че е сигурна......

Много интересно,ще е много голяма тъпотия да са ни лишили от тези моменти Sad. Но пък от друга страна,където и да се опитвах да прочета за финала на филма,никъде не ми излезе подобна информация,а аз доста се ровя и тук,и в турски сайтове и почти не ме спира,че не разбирам турски Simple Smile но никъде не видях такова инфо...малко странно ми се струва  Confused

# 49
  • Burgas
И аз това обяснявам ама тя вика сигурна съм, т.к. не била гледала малко от сериала и нали на турски не била много сигурна точно какво става,но била сигурна че Неджля родила момче и че цялото семейство празнували раждането и новата година  Rolling Eyes

# 50
Да ви кажа сега гледах и " Легендата за Испания" Не е лош ,но пък аз обичам исторически саги

# 51
  • Burgas
Изобщо не се обиждам даже аз я питах дали не е сънувала или да не би да е гледала друг сериал.

# 52
Аз гледам от време на време "До последен дъх" Peace

# 53
anik79, според мен, познатата ти нещо се бърка.  Wink Няма такова нещо. А и не ми звучи логично Неджля да кръсти детето на Али на името на починалият си съпруг. Peace

Да ви кажа сега гледах и " Легендата за Испания" Не е лош ,но пък аз обичам исторически саги

И аз го гледах - хареса ми, но предполагам, че ще е кратък.

# 54
И защо не те виждам в темата Crossing Arms

# 55
  • Burgas
И аз гледам До последен дъх, но нещо не ми харесва много, Малки тайни по ме кефи и мисля, че Пепел от рози също ще е хубав.

# 56
Аз реших да погледна Фатмагюл в нета, уж да разбера дали ще ме грабне да го гледам по БТВ....ами вече трети ден вися на компа, смятах само първа серия да видя, а сега съм на 15 Laughing

# 57
  • Burgas
А Фатмагюл кога ще го дават по Бтв?

# 58
И защо не те виждам в темата Crossing Arms
Много ми се струпа тези дни и нямам време. Но обезателно ще се запиша в темата Kissing Heart

# 59
Аз не съм била от най-активните лисопадки, чела съм ви редовно , но съм писала по-рядко, гледам "Великолепния век,"много хубав филм, и там не пиша често , защото съм противничка на главната героиня , а в тази тема всички са във възторг от нея ,и някак си не ми е интересно, скъсват се да я хвалят. newsm53

Общи условия

Активация на акаунт