След края на "Листопад" - тема 67

• 38 677
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ти Джолева   bouquet

# 76
 Знаете ли какво друго ми прави впечатление сега след края.Али Ръза нападаше само дъщерите си, а в крайна сметка именно тези дъщери се притекоха на помощ на семейството .
Първа беше Неджла - приюти ги, издържаше ги . След това купи книжарница на баща си и плащаше наем за къщата .Али Ръзасе успокой ,имаше работа която му доставя удоволствие, реши да прости на Лейля и.... поредния удар от Шевкет
После грижата за тях пое Лейля и Оуз. Приеха ги в къщата ,издържаха ги плащаха за терапевти .Неджля се появи и започна да плаща за Натали
 После пък Фикрет е по точна Тахсин ,но нали са семейство- поеха къщата в Трабзон. Направиха я годна за живеене
А Шевкет- гордоста на бащата- поразия след поразия.
Та в този ред на мисли- така нападаните и гонени дъщери все пак успяха да осигурят на баща си едни що годе достойни старини

# 77
И какво от това ? До последно сем.Текин въздишаше по Шефкет.
Колкото до Неджля - не мисля,че трябва да се впримчи около издръжката на семейството.
Да помага - да, но не и да разчитат изцяло на нея.
Всеки има своя живот, а семейството е част от него , но и донякъде.
Не може да се принесеш в жертва на отминали идеали и разбирания.
Съдбата подрежда всеки на мястото му.

# 78
Ето едно от мен

# 79
Може и някъде из темата вече да е обсъдено, но няма как да изчета всичко... Въпросът ми е: Фикрет и Таксим в Истанбул ли остават или отиват да живеят в Адапазаръ? (извинявам се, но нямам идея как се пише... Embarassed)

# 80
Аз мисля,че вече остават в Истамбул тъй като Таксин премести бизнеса си от Адапазаръ и работи заедно с Митхат.Поне с това впечатление останах,пък може и да греша.Дано не те подвеждам само..

# 81
да,остават в Истанбул,както и Неджля

# 82
да,остават в Истанбул,както и Неджля
Фикрет октават в Истанбул , но Неджля май заминава за Париж.Нали като де върна от Франция каза на Али че си е създала контакти там и че даже е поела няколко проекта

# 83
И аз мисля че Неджля заминава за Париж където са и предложили работа.

# 84
За мен извода от този филм е, че родителите не бива да обременяват и задължават децата си да живеят според техните виждания. Децата трябва да имат собствен живот, според собствените си разбирания - добри или лоши за родителите. Когато едно дете живее живота си, единствено с мисълта, че трябва да угоди и да се съобрази с родителите си то няма да бъде щастливо. А най-голямото желание на родителите е да видят детето си щастливо. И тук идва едно противоречие , което много родители трудно проумяват. Децата трябва да уважават родителите си, а родителите им трябва да се стремят да ги разбират, ако не, да не ги упрекват и да ги подкрепят.
Мисля, че тази история трудно би се случила в едно развито, демократично общество, но то пък си има други негативи.

# 85
  • Burgas
На довиждане Хайрие каза на Фикрет "'наглеждай Неджля" за това мисля, че те остават и двете в Истанбул.

# 86
На довиждане Хайрие каза на Фикрет "'наглеждай Неджля" за това мисля, че те остават и двете в Истанбул.
Пустата му Хайрие!  Laughing Laughing Laughing Според мене трябва да е по-скоро обратното - Неджля да наглежда Фикрет.  Laughing Laughing Laughing Току виж пак й щукне нещо за певицата и хукне нанякъде с бебето.  Mr. Green

# 87
Пустата му Хайрие!  Laughing Laughing Laughing Според мене трябва да е по-скоро обратното - Неджля да наглежда Фикрет.  Laughing Laughing Laughing Току виж пак й щукне нещо за певицата и хукне нанякъде с бебето.  Mr. Green
Joy Joy JoyДа бе ще обикаля по цяла Турция.Тахсин отсега нататък ще трябва да внимава икакво говори и на кого звъни.То в Трабзон само Фикрет липсваше

# 88
Здравейте, момичета  Hug
Замалко да Ви изгубя. Гласувах с 3 опция. За финала вече писах - хареса ми, както и филма си заслужаваше ядовете ми на БТВ за прекъсването му.
Joy Joy JoyДа бе ще обикаля по цяла Турция.Тахсин отсега нататък ще трябва да внимава икакво говори и на кого звъни.То в Трабзон само Фикрет липсваше
hahaha В телефонния указател на Тахсин ще има само мъжки имена, за да угодим на Фикрет Mr. Green
А пък на Ферхунде ще залепим устата с Кониконлит, че е ненадмината да ръси простотии в стремежа си да завоюва поредния мъж с пари. Колко е различна от майка си!

# 89
  • Пловдив
Как мислите, кои ценности биват овъзмездени в сериала, като се има предвид финала, и кои качества се оказват губещи ? Кои хора успяват ? Има ли възмездие според вашите разбирания ?

Общи условия

Активация на акаунт