След края на "Листопад" - тема 67

• 38 656
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро. Hug Hug Hug

Хубав ден.  bouquet

# 646
Добро утро и хубав ден. Hug Hug Hug

# 647
Според мен хубаво би било да има нова тема, ако попадне някакво инфо за актьорите от "Листопад" да си споделяме. Peace

# 648
То има  - за Фахрие Евджен, за Дениз Чакър, за Толга Карел ...
Феновете им се отляха на там.

# 649
Както решите тогава. Peace

Аз тема за Карел не видях обаче. newsm78 Има и други актьори, които не снимат в момента нищо, но от време на време се появява някое инфо за тях къде жълто, къде не. Mr. Green Но ако решите това да е последната тема за "Листопад" - така да бъде! Все пак и не върви в една тема да пишат 2-3 души и да има по 1 -2 гости я имало, я не - да четат. Rolling Eyes

Гюнайката е участвала в модно шоу със сватбена рокля. Май скоро бебето ще се появи. Flutter Доколкото разбрах сега е в 8 месец. Peace

# 650
Оле, какъв голям корем!  #Crazy
angel4e_f , всеки може да пуска тема, каквато иска  Peace Ако искаш да продължиш темата за Листопад, лесно е - натискаш Цитат на първия, моя пост с картинките, копираш всичко и го пействаш в нова тема. Или пък можеш да си отвориш тема за Толга , ако искаш, въобще има място за всичко.  Peace
Но аз съм дотук, с ваше позволение.  bowuu Сега помагам за субтитрите във "Великолепният век".  Wink

# 651
Добро утро. Hug Hug Hug

Соичка,  Hug със самото пускане на темата няма да има проблем, но лично аз не виждам смисъл. Peace
Систър,  Heart Eyes  мерси за информацията.    bouquet

Все пак и не върви в една тема да пишат 2-3 души и да има по 1 -2 гости я имало, я не - да четат. Rolling Eyes

Да, именно. Peace

Хубав ден. Hug

# 652

# 653
Добро утро!

# 654
Здравейте.И аз  мисля че нова тема не е необходима. Сериала свърши и излезе от живота ни, актьорите  се захванаха с нови проекти , а ние се разпиляхме по другите теми . Лично на мен ми е малко тъжна като погледна празния балкон.Тук се вихреха такива страсти ,стигаше се до спорове,пишеха се чудесни неща. Но завесата падна филма свърши и сега балкона е празен
Надявам се да се виждаме в други теми  и отново за всички листопадки  bouquet Hug и БЛАГОДАРЯ ВИ че бяхме заедно

# 655

Джолеваbouquet

# 656
# 657
Ау-у, алабала&Ники , много ме трогна с тия думи!  Blush  Heart Eyes

# 658
Добро утро. Hug Hug Hug

алабала&Ники, много красиво и вярно. Sad Heart Eyes
Хубав ден на всички.  bouquet

# 659