След края на "Листопад" - тема 67

• 38 648
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро. Hug Hug Hug

Честито Възкресение на всички. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Желая ви хубав понеделник.   bouquet

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 11:24 от ·٠•Snejka•٠·

# 676
  • Пловдив
Здравейте, питала съм и в други теми. Кажете ми нещо повече за Тойгар Ъшъклъ, освен, че е певец и композитор. Кога е роден, къде, семеен ли е, изобщо нещо за него.Няма много инфо за него в нета. Знам, че има сайт,но няма английска версия за да прочета нещо.

# 677
Здравейте, питала съм и в други теми. Кажете ми нещо повече за Тойгар Ъшъклъ, освен, че е певец и композитор. Кога е роден, къде, семеен ли е, изобщо нещо за него.Няма много инфо за него в нета. Знам, че има сайт,но няма английска версия за да прочета нещо.

Наистина няма информация на английски за него, и аз търсих. Може да помогне само някой турски говорящ.

# 678
Добро утро и успешна работна седмица. Hug Hug Hug

Ще постна сайта тук, ако "намине" някой турскоговорящ - дано се смили и преведе нещо. Peace

http://www.toygarisikli.com

# 679
  • Пловдив
Божествен глас! Тази песен някой,ако я има моля да ми я прати, моля, моля.       Toygar Işıklı " Nergis"

дали този фейс е негов http://www.facebook.com/toygarisikli

# 680
Здравейте.  Hug Hug Hug По едно следобедно кафенце, че отдавна не съм се вясвала тук. Wink

# 681
Кога е последната серия от повторенията?

# 682
Кога е последната серия от повторенията?

Мисля, че във вторник, защото от сряда започва нов сериал. Peace

# 683
Значи, и повторението свършва.  yes Бях съвсем забравила за него.

# 684
 Да този път наистина ще кажем сбогом на този прекрасен сериал

# 685
според мен щеше да е по-добре да пуснат повторенията малко по-късно      Thinking
Ако си спомняте те започнаха още преди да са свършили всички епизоди Shocked
Най-добрия вариант беше първо да свърши целия филм и чак тогава(даже след месец два а защо не и повече) да пуснат повторенията  Grinning

# 686
според мен щеше да е по-добре да пуснат повторенията малко по-късно      Thinking
Ако си спомняте те започнаха още преди да са свършили всички епизоди Shocked

Какво друго може да се очаква от БТВ.  Whistling

# 687
Пълни нещастници са тия от бтв.
Сега заради поредната простотия войо трият новите недавани епизоди на бг сериалите.
Влезте в темата на Столичани в повече и вижте.

П.П. Аз съм в Столичаните, пък там наши хора не виждам.  Confused

Ще се постарая във вторник да гледам серията, гледайте я и вие, моля.  Flutter

# 688
Естелче, аз също следя "Столичаните" изрядно, но предимно чета темата. Аз гледам по - бързо да изгледам новата серия преди да са я изтрили, още четвъртък най - късно петък.  Peace Тъпо е това с плащането, ама никой не ни пита. Rolling Eyes

# 689
Ще се постарая във вторник да гледам серията, гледайте я и вие, моля.  Flutter
Да си порИвем заедно за последно.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт