НОЕМВРИ месец мина, иде баба Зима!

• 71 026
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
 Hug Hug Hug

Ехааа, че хубава атмосфера цари тук.

Илка  Hug Все така да сте добре и щастливи у дома. И името на бебчо много ми харесва (адашче  Heart Eyes )

Шамси
и на вас много  Hug Фаф съм го признала, страшен сладур.

Сори, че не ви изброявам всички, ама гледам да не се задържам на компа.Имам някакъв ужасен конюнктивит и вече почти седмица ми бърка в здравето  #2gunfire

# 616
Момичета, и каката ни се разболя от варицела... Така се надявах да ни се размине... Днес е 17-ти ден от първите пъпки на Симона. Сега остана само аз да тръпна в неведение. Мъжът ми уж бил карал.
А лошото е, че на 27-ми април имаме планирано пътуване, а както се очертава... не се знае дали аз няма да съм болна точно тогава...
Дано минава леко само!

Илка, това ли е пълното име на бебето?! Предполагам, че не. Би ли го споделила?

# 617

Toва е, това е, и е чудно име  Hug

При нас ново, годно за споделяне, няма  Mr. Green Но ви чета и ви се радвам  Hug

# 618

Toва е, това е, и е чудно име  Hug

Аз мислех, че е съкратено.  Embarassed

# 619
Аз пък видях, че е Елияу Яков (адашчето  Heart Eyes )  newsm78 Сега ще проверя да не сбъркам нещо  Crazy

Утро, дано минава леко  Hug

Шамси как така няма за споделяне, кажи добре съм, расте коремчето, мърда..... Hug Hug Hug

П.П. Проверих  Peace така е.

Илка как сте вкъщи, помагат ли каката и баткото  Hug Представям си какъв купон е.Нали и ние сме трима-вкъщи винаги, абсолютно винаги е било весело  Flutter

Ние сме добре, утре Анита е последен ден на градина и после 2 седмици ваканция.Та устискахме май здрави  Praynig

Момичета купихме си инхалатор.Заредила съм се с физ.разтвор.Може ли да ми кажете (тези дето имат де) колко често правите инхалации-само при симптоми или и профилактично  newsm78

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 16:25 от Елица-сестрица

# 620
Ели, инхалации правя само при кашлица или хрема. По 4-5 на ден. Слагам 5-10 милилитра физиологичен разтвор. Ползвам еднократни дози, защото ако е банка много лесно може да се замърси, а това все пак отива директно в дробчетата и е опасно. Иначе доста помага. Имам инхалатор вече повече от 2 години. Ползваме го всички вкъщи когато се налага.

# 621
*siska* мерси много  Hug

# 622
  • София
Аз пък видях, че е Елияу Яков (адашчето  Heart Eyesnewsm78

Peace

точно така е. Елияу Яков. Само дето не ти е адашкче  hahaha
Елияу е еквивалента на Илия, така че е адашче на майка си  smile3533

аз съм без компютър.
всичко ни е наред. гледкаме си е. елинцето расте. другите две диванета са във ваканция.  лудницата е пълна. отивам да вардя къщата да не се разпадне Crazy  Joy

# 623
 Crossing Arms Ей ама каква си значи.Нали Ели му казвате, значи ми е адашче  Naughty

hahaha Joy hahaha Joy

Ние от вчера сме с температура и болки в корема, остана и да ми се подриска и просто ще се гърмя  #2gunfire

# 624
Илка, представям си как се оправяш с две малки деца и бебе.  Crazy Интересно име!

Ели, бързо оздравяване!

Ох, омръзна ми вече това време студеното! ☔ искаме вече да се стопли. 😊и най- вече да оздравяват децата. Ей, каката ме подлуди с тази варицела. Няма температура, но я боли гърлото и кръста. Май наистина е по- добре да я изкарат докато са малки.

# 625
Утро аз не съм по жегине, не ги прекарвам добре.Обаче тая година направо ми втръсна от студ.Ей го на април стана, а тук вали сняг  Crazy Ми докога бре  #Cussing out

Дано се оправя каката ви бързо, че направо си представям крив тийнейджър и да не му е добре  Crazy

Илка
отдавна съм я признала  newsm20

# 626
Объркала съм се значи за името. Имам колега Ели и реших, че номер 3 му е адаш  Mr. Green Полковникът обаче няма грешка  Joy

Илка е страшна  Hug Аз тук съм също в бойна готовност - на половинката двете деца са тук за ваканцията, и с Фафи стават страшна банда, та не се трае. Големият ми помага с Фафи, ама докато му писна, дребната ме гони като диверсант да готвим и най-вече да правим сладки, Фафата реши, че иска да участва в забалвенията за големи и потози повод денс три пъти сме обикаляли селото с 7-8 деца да хлопаме и тропаме с едни кречетала. В 7, 12 и 7 вечерта... Утре ме чака същата програма. Само дето било в 7 сутринта, 12 и после в 2 сме щели да ходим да събираме яйца и шоколади  Mr. Green Аз само придружител го раздавам, даже и яйца няма да получа  Mr. Green

Та сега съм пълен труп, пуснах филм на детето и съм заспала... Събудих се, та вечеряхме, строих ги всички по леглата и се опитвам да видя бял ден  Mr. Green

# 627
Ехаааа Шамси, и у вас значи е весело.Супер.Много целувки на дечурлигата и шкембето.

Нашето боледуване, не е толкова сериозно.Днес не е вдигала температура, не се е оплаквала от ушо, само малко от коремче.Давам Ентерол и по-лека храна и стискам палци да ни се размине  Praynig

Сега за ваксини съм се размислила.Изпратиха ни покана да слагаме някаква, която си е като пентаксима.Та ще ходя да се разправям, че я имаме. Crazy

# 628
  • София
благодаря за хвалебствията, момичета, ама не съм чак такова цвете  Embarassed Hug
трудно си е. и моите нервички сдават багажа понякога, но се справяме се.
баба ми е тук малко да помага, ама тя само с Ида се занимава. момчетата (как звучи само) й идват труднички. Йоси е такъв бяс, че трудно някой успява да го вкара в правия път. Ели пък признава само майка си. почнаха вече някакви клики и вечер реве във всичи други, но не и в мен  Joy но пък на Ида много добре й идва, че е тук, защото сериозно се е хванала да я стегне. по този повод си мисля, че явно съм прекалено мека с нея и доста съм й отпуснала края. дано за оставащите 10 дни гости да постигнем някакви трайни резултата.  Praynig

Шамси, като гледам и ти набързо си станала многодетна.  Crazy ама е весело като е пълна къщата, нали?  Mr. Green като те чета - супер си изкарвате.  Peace ти как се чувстваш?

Ели, Утро, дано одравяват по-бързо момичетата  Praynig

# 629
Илка при нас е весело  Crazy Но сега големите ги прибра майка им, та ще видя бял ден  Mr. Green щото много се преуморих около Великден, чак 2-3 капки кръв се показаха, та търчах до спешното посред нощите. Оказа се леко отлепване, не било страшно, но почивам повече и полежавам...

Общи условия

Активация на акаунт