. Аз също посъветвах Алекс да не играе с въпросното момиченце и в случай че я обиди да не и обръща внимание и в никакъв случай да не плаче, надявам се скорпионското в нея да надделее и да се справи със ситуацията
.
. Аз също посъветвах Алекс да не играе с въпросното момиченце и в случай че я обиди да не и обръща внимание и в никакъв случай да не плаче, надявам се скорпионското в нея да надделее и да се справи със ситуацията
.
То и учителките какви са много зависи...
. Миналата година реших да я запиша на модерни танци които се провеждат в салона на градината, казах устно първо на едната госпожа, но Алито така и не беше свалена в конкретния ден и час на тренировките (за които се заплаща), след това помислих че не съм била ясна или разбрана, казах и на другата госпожа и лелята също, но без резултат, така и детето не се заведе на тренировка. Тази година смятам вече писмено да уведомявам, да видим какво ще стане
.
! Гледам че рождените дни на нашите ноемврийчета започват. И чакам много снимки
. Алито ходи на градина, и тази година сякаш е малко по -ентусиазирана. Записах я на модерни танци и английски език, а в градината се провеждат задължителни уроци по религия и руски език. С два нови езика, не съм убедена дали ще се справи
.
!

Или най-любимото - в колата сме, на магистралата, спиране няма. Естествено, точно в началото на магистралата нашто момиче се сеща, че не е на кеф и ревва. Момъкът решава, че е негов дълг да я успокои и с тънко гласче запява измислена от него песничка. Към дуета приглася и радиото, без шансове да ги заглуши, пробвано е
Слава Богу, там бързо ни оправиха. Сега я мъча да почне да се храни по-сносно, но почти нямам успех. Миналата седмица изкара при баба си да се позакрепи. Тази вече сме на детска. Ние се записахме на рисуване.
Иска да й подаря някъде между 42 и 2000 човечета за рожденния ден!
Обещали сме му само един
а той иска няколко, та нещо не може да се разберем.
опитвам и да кърмя но не се получава както си го мисля
Момата суче около час активно и тъкмо си мисля че се е наяла като предложа бутилка (за да не се разсъни докато я местя в нейното легло) и изпива 100мл. кърма 

). Относно подаръците - купихме Лего "Училище", Смърфиета с дрехи за преобличане, Замъкът на Джейк и пиратите от Невърленд и три настолни игри. Хич не обичам много подаръци, но този път баща й ме саботира. Другото, с което много играе напоследък е с едни семейства зайчета, котета, меченца. Естествено таблета... той е любима играчка от години.
В смисъл, че говори доста, но бърка думи, изрази... За момента поне акцент няма.
Препоръчани теми