Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 888
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз пък до лятото на миналата година вземах един Persil Professional Color Care 5 литра/ 67 пранета от фирма за паралелен внос от Англия и бях супер доволна от него - качествено изпиране и много приятен аромат без никакви омекотители Peace
Това е най-добрият Персил, който някога съм ползвала.И както по-горе някой бе написал аз също съм доволна, от който и да е Ариел закупен от Гърция, но не и от който и да е Диксан купен от там.
Колкото до Карфур от там съм взема доста течни препарати и от никой не съм доволна Peace

# 121
Вече съвсем се оплетох и не знам в коя тема се обсъждаше (май в повече от една), но ще го напиша тук. Току-що се завръщам със следния препарат за почистване на перални, който струва смешните 4,50 лв. в сравнение с препарата на Бекман, който е къмто 8 лева:

Купих го магазина за препарати паралелен внос на ул. "Калоян" в Бургас, но то самото си е официален внос (внася го Глобол). Чудя се дали няма да го има някъде другаде. Вие виждали ли сте го?

Проверих за този препарат в Кауфланд, но не го видях. Явно само при паралелния внос трябва да го търсим.

# 122
Омекотителя кога се слага - още в началото, преди пускането на пералнята, когато се слага и праха за пране или как?

В началото, в определеното му отделение. Пералнята си го дърпа сама накрая.

Благодаря ти много Simple Smile  bouquet

# 123
Дайте съвет как да избеля позахабени кухненски кърпи. Накисване в Аче? Пране на 95%? Или нови?

# 124
  • Русе
Дайте съвет как да избеля позахабени кухненски кърпи. Накисване в Аче? Пране на 95%? Или нови?

Нови, имам едни вафлени, които доста ползваме. Какво ли не съм ги правила, за сега успех почти никакъв Simple Smile.

# 125
Мисля,че с Аче ще се оправят !!
Пробвай първо-остави ги цяла нощ. Пък ако не стане-тогава хвърляй..

# 126
  • Русе
При мен за съжаление не стана, и с Аче, и с Вениш, с препарати за петна, пак са си захабени Sad.

# 127
При мен също с нищо не става, мазните петна си стоят и взех нови кърпи.

# 128
Meggysan, пробвай с кислороден избелител- 1 хапче/или 1доза-ако е на прах/ на 1 пералня .На мен много работа ми върши при петна. Аз ползвам хапчетата от Карфур- тяхна марка

# 129
  • Русе
Заинтригува ме, какво представляват, имаш ли линк или картинка?

# 130
Meggysan , няма картинка на карфурските хапчета избелител, но са в кутийка по 10 бр , всяко опаковано поотделно,цена за кутийка 2.39 лв мисля беше, намират се на рафтовете с перилни.

# 131
  • Русе
Супер, записвам си и утре отивам да ги търся.
  bouquet

# 132
Купих в петък холандски или белгийски течен Персил за цветно.
Не знам какъв е. Цената е смешна, затова го взех.
Много силен остатъчен мирис, пере добре.

# 133
Ето снимка на карфурските таблети, за да знаеш какво да търсиш, Meggysan:

# 134
  • Русе
Ееее, супер си, дано и да свършат малко работа поне.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт