Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 941
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Днес мернах промоция в Кауфланд на LEX омекотители. Цената беше смешна и забелязах, че доста хора го купуват(може би заради цената). Аз не посмях, защото никога не съм ползвала тази марка. Някой има ли впечатления?

# 136
Днес мернах промоция в Кауфланд на LEX омекотители. Цената беше смешна и забелязах, че доста хора го купуват(може би заради цената). Аз не посмях, защото никога не съм ползвала тази марка. Някой има ли впечатления?
Аз съм пробвала LEX омекотител и не съм доволна - рядка консистенция, почти никакъв аромат и липса на омекотяване. Единствено добра цена, но...

# 137
Аз съм пробвала LEX омекотител и не съм доволна - рядка консистенция, почти никакъв аромат и липса на омекотяване. Единствено добра цена, но...

Днес ги загледах. Бяха лев и нещо. Наистина смешна цена. Жълтият миришеше уникално. Но не купих.  Simple Smile  Някак си не ми вдъхнаха вяра, а пък имам и известни резерви към всичко що е  Lex.  Wink  По отношение на липсата на аромат и омекотяване - доколкото забелязах, това са неконцентрирани омекотители. На гърба на бутилката пишеше, че за 4-5 кг. дрехи се слагат 3 капачки. Спазвате ли дозата? Да не би да слагате по-малко и затова така да се е получило.

# 138
То, дето се вика, един-два лева къде не си ги дал, би могло да се експериментира. Но като се замисля...после я петна по дрехите, я нещо друго...Най-добре да си ползвам нещо познато Simple Smile

# 139
  • София
Здравейте, редовно чета темата, но до сега не съм писала. Нахлувам така с един въпрос подариха ми това :, но не мога да разбера за петна ли е, като добавка към праха за пране или е си прах за пране.
Ще се радвам, ако ми помогнете  Simple Smile

# 140
Препарат за отстраняване на петна е.

# 141
Ех, къде са тези и на мен да ми подаряват разни работи.

В Карфур от 17 до 29 януари ще има намален прах Persil Expert - 60 пранета (4,8 кг) ще струват 20 лв. Плюс това прах за пране Essex вече има нова разновидност за цветно. Трябва да се пробва.

# 142
Дайте съвет как да избеля позахабени кухненски кърпи. Накисване в Аче? Пране на 95%? Или нови?

Спасих една любима бяла покривка с петно от неизвестен произход,което не се махаше с нищо.Прах я не помня колко пъти-пусках я с всяко пране,което нямаше и да я боядиса,без да съм я ползвала и без да съм я гладила.През ден,през два,като сменях праховете-проба с всички налични и на всякакви необходими за останалото пране температури.Малко е смешно,ама защо да не се опита.При положение,че не тежат кой знае колко- добавка към друго пране.

# 143
Дайте съвет как да избеля позахабени кухненски кърпи. Накисване в Аче? Пране на 95%? Или нови?

Спасих една любима бяла покривка с петно от неизвестен произход,което не се махаше с нищо.Прах я не помня колко пъти-пусках я с всяко пране,което нямаше и да я боядиса,без да съм я ползвала и без да съм я гладила.През ден,през два,като сменях праховете-проба с всички налични и на всякакви необходими за останалото пране температури.Малко е смешно,ама защо да не се опита.При положение,че не тежат кой знае колко- добавка към друго пране.
И петното се изпра с......?

# 144
  • София
Препарат за отстраняване на петна е.

Благодаря!  bouquet

# 145
  • Бургас
Този Persil EXPERT / 40 пранета/ на 21.01. в Метро ще е на 13,19 лв.

# 146
  • София
В по-горния пост май става въпрос за Персил за 60 пранета? newsm78
В тази връзка да попитам купувате ли продукти (в случая препарати), предназначени за нашия пазар или предпочитате онези от паралелния внос? Ето, например, въпросният Персил... Да, да, знам я въпросната табличка на първа страница. Поздравления за автора й  bouquet Но независимо от това, ви питам... 

# 147
  • Бургас
Да,в Карфур както е писала Guess е за 60 пранета.
Аз лично купувам от продуктите за нашия пазар,но само 2-3 марки.

# 148
И аз купувам от продуктите официален внос от време на време, обикновено когато се появи нещо ново.

# 149
  • Стара Загора
Купувам от редовни магазини, последно Ариел таблетки от Рода и Ариел Ексел Гел.

Общи условия

Активация на акаунт