Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 776
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Странно, нищо различно не намирам между старото и новото Омо - бялото си е пак изкрящо бяло. Не добавям кислородни избелители.

# 331
Омо с бяло Коколино добре ли е? не мога да намеря синьо или Софтлан Tired

# 332
  • София
Странно, нищо различно не намирам между старото и новото Омо - бялото си е пак изкрящо бяло. Не добавям кислородни избелители.
На останалото пране няма разлика, но престилките -  #2gunfire

# 333
  • София
+1
Нищо различно, освен миризмата, дето ми се запира на гърлото. Белите дрехи наистина искрят от белота.

# 334
1. Похвалвам новата версия на Тема White. Преди време много ползвахме Тема, но от
няколко години не бяхме купували изобщо. После го промениха и досега не бях взимал
от новите опаковки. Ползваме го от около месец. Без добавки бялото е супер. Няма
и следа от посивяване, а и на аромат е много добре.

2. Бъркам ли се или наистина преди беше коментирано, че жълтият Lenor Summer е
изчезнал? Намерих го съвсем случайно в Mega Marina. Страшно мирише това нещо,
наистина. Позапасих се, защото другите ми омръзнаха, жената го одобри с две ръце  Laughing  
а и миризмата наистина е уникална.

# 335
В България жълтият „Ленор”, за който говориш, го спряха от доста време, но например в Германия и някои западни държави си го има. Може би си го открил от паралелен внос. Нашите бутилки и западните се различават. Нашите са онези кривите, които може да се видят в супермаркета, а западните са такива:

Този „Ленор” ми е любимият. Определям му миризмата като „топла”. Прекрасен е. Жалко, че го спряха у нас.

# 336
# 337
Да, това си е за нас правено. Не съм го виждала никъде, за съжаление. Ще следя за него, защото го харесвам.

# 338
При мен тестът за ОМО са ризите и бели тениски-определено са сиви ooooh!

# 339
Гръцкият ми Скип за бяло свърши и със страх се насочвам към промоционално купеното Омо от Билла. За сега на отворен пакет - прилича на външен вид на Скипа, но за разлика от вас може би защото не съм помирисвала до сега Омо и го сравнявам само с гръцкият Скип ми мирише доста задоволително. Дано да издържи теста с бялото пране, че ми идва в пъти по - евтино от Скипа.

# 340
При мен тестът за ОМО са ризите и бели тениски-определено са сиви ooooh!
А колко прах слагаш?

# 341
  • UK
Здравейте!
Ще ви помоля за съвет.
Купих си Ариел 3д експерт 4 кг.
С бебето почнахме захранването и всичко е омазано с оранжева храна, която ариела не успя да изпере на 60 гр. Това дали е нормално или просто този прах не е качествен.
Незнам с каква друга марка да го сменя.

# 342
  • София
Вчера си купих някаква добавка за по бели дрехи, ма де да видиме колко ще действа?!Пера бели дрехи предимно събота и неделя, че тогава се събират повече (имам бели калъфки и няколко бели тениски на мъжа ми)Иначе за това Омо-раздвоена съм, но ще чакам
Гръцкият ми Скип за бяло свърши и със страх се насочвам към промоционално купеното Омо от Билла. За сега на отворен пакет - прилича на външен вид на Скипа, но за разлика от вас може би защото не съм помирисвала до сега Омо и го сравнявам само с гръцкият Скип ми мирише доста задоволително. Дано да издържи теста с бялото пране, че ми идва в пъти по - евтино от Скипа.
за отзиви!

# 343
Мамма на Ани, оранжевото е от морковите, доста мажат. Купи си препарат против петна и третирай преди пъхването в пералнята.

# 344
  • UK
Знам , че морковът трудно се пере,  но очаквах да го изпере. А също с този прах пуснах и ризите на мъжът ми , мойто имат зацапване по ръкавите и яката и на 60 г не се изпраха.

Общи условия

Активация на акаунт