Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 824
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Не зная дали тук е мястото да попитам,но търся отзиви за този препарат за петна?

http://www.bornbg.com/index.php?page=shop.product_details&fl … mart&Itemid=1

Ползвам го на прах и гел, спрей не съм. На мен ми върши работа Simple Smile
за мен под форма на спрей е най-практично и икономично. Но този е много скъп. Ползвам на друга марка.

Благодаря за отзивите!Видя ми се скъп този препарат и затова реших първо да потърся отзиви,след това да си го купя.
А този препарат Сил /или ккато се произнася/ пак ли се продава в магазините за перилни препарати и каква му е цената?

# 391
  • София
Не зная дали тук е мястото да попитам,но търся отзиви за този препарат за петна?

http://www.bornbg.com/index.php?page=shop.product_details&fl … mart&Itemid=1

Ползвам го на прах и гел, спрей не съм. На мен ми върши работа Simple Smile
за мен под форма на спрей е най-практично и икономично. Но този е много скъп. Ползвам на друга марка.

Благодаря за отзивите!Видя ми се скъп този препарат и затова реших първо да потърся отзиви,след това да си го купя.
А този препарат Сил /или ккато се произнася/ пак ли се продава в магазините за перилни препарати и каква му е цената?

Аз со имам, но за мен са пари на вятъра!!!Не ми подейства на петното!

# 392
  • Варна - Черна гора
Включвам се с питане към Guess_who. Видях, че в колекцията си има:
Skip Active Clean
Ariel Actilift Crystal White Baking Soda
и двата праха са за бяло пране.
Може ли да каже, кой от двата е за предпочитане?

# 393
Skip Active Clean е универсален. За бяло от марката Скип е Skip Klinex system. Този Скип не съм го ползвала, за съжаление, и не знам как действа. Просто не съм го срещала по магазините.
Ariel Crystal White е превъзходен.

# 394
  • Варна - Черна гора
Благодаря Guess,
 smile3525
значи ще попълня запасите с един Ariel.

# 395
Ползвала съм Skip Active Clean пере отлично.В Бургас го има в магазина- за гръцки препарати в кс Изгрев-цената му е 31лв за 70 пранета.

# 396
  • софия
Argent, ти ли беше хвалил Felce Azzurra омекотител? Леле, това е нещо невероятно. Намерих новия си най-любим омекотител.[/size]
Леле, Гес. След коментара ти, днес в обедната почивка ще ходя да го купувам. Надявам се да има в магазина на Славейков, че той е малко малък. Точно сега се извърта едно пране с последната доза от Ленор-а и за утре нямам (т.е. имам, но друго си е да има и нов Crazy)

# 397
  • София
Момичета,дайте съвет какъв течен или прахообразен да взема за цветни дрехи да изпира зодоволително петна?марка Hug

# 398
Момичета,дайте съвет какъв течен или прахообразен да взема за цветни дрехи да изпира зодоволително петна?марка Hug

Ако ще пазаруваш от супермаркет - Персил колор експерт. Тайд колор също.

# 399
  • София
имаме близко няколко маг.за паралелен внос така че каквото кажете ще взема Laughing
Sourcherry благодаря за бързия отговор,записвам.Още предложения....тормозят ме петна по дрешките от дг на децата,диксана който ползвах с мирис на круша,не ги и замаза.скип-а пък ми се догади от него.

# 400
Не разчитай само на прах/гел, вземи нещо за петна, за предварително третиране.

# 401
Не разчитай само на прах/гел, вземи нещо за петна, за предварително третиране.

подкрепям този съвет, особено щом са прани вече веднъж.

# 402
  • София
ще се разровя по предишните мнения и ще взема нещо. Hug
Кажете за праха?

# 403
Argent, ти ли беше хвалил Felce Azzurra омекотител? Леле, това е нещо невероятно. Намерих новия си най-любим омекотител.[/size]
Леле, Гес. След коментара ти, днес в обедната почивка ще ходя да го купувам. Надявам се да има в магазина на Славейков, че той е малко малък. Точно сега се извърта едно пране с последната доза от Ленор-а и за утре нямам (т.е. имам, но друго си е да има и нов Crazy)
Намери ли го на Славейков, да знам къде да (не) търся?

# 404
  • Варна
Добавям още един възхитен глас за Синята папрат. Ухае божествено чисто, омекотява вълшебно  Heart Eyes
Този взех, само че не концентрат, а от другата туба, с дръжката:

Общи условия

Активация на акаунт