Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 815
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря, Argent! От подредения ми по азбучен ред списък вече съм пробвала Ариел, Бинго и Бонукс. Ариел и Бинго доста ми харесаха, Бонукс - не. Сега съм взела Омо, възлагам му големи надежди. С нетърпение чакам да дойде реда на Савекс и Тема. Обаче ми припомнете кой Савекс беше хвален преди няколко теми. Иначе съм чувала, че праховете на Фикосота са доста пенливи, дано нямам проблем. А я да ви попитам, някой ползвал ли е течните на Кауфланд (Гранд Максимо) и има ли отзиви? Харесаха ми на цвят, аромат и консистенция, и сигурно ще ги пробвам, обаче ми замирисаха на нещо познато, възможно ли е да са маркови но в опаковка на Кауфланд?

# 376
Фикосота си оправиха праховете и вече не се пенят прекомерно. Хвалехме Савекс премиум. Гранд максимо е произведен от някакви чешки фирми и не, няма шанс да е марков прах с опаковката на Кауфланд.

Argent, ти ли беше хвалил Felce Azzurra омекотител? Леле, това е нещо невероятно. Намерих новия си най-любим омекотител.

# 377
  • Варна
Невероятно като аромат, омекотяващи качества или и двете, Гес?  Simple Smile
Колко пъти го заглеждам и все не посягам дори да го помириша.

# 378
Отново благодаря, Guess  bouquet

# 379
Argent, ти ли беше хвалил Felce Azzurra омекотител? Леле, това е нещо невероятно. Намерих новия си най-любим омекотител.[/size]

Темата е за прахове, но понеже стана дума, течния перилен препарат FELCE AZZURA BIANCO 3L някой ползвал ли е?

# 380
Всичко му е невероятно. И мекота придава, но ароматът е убийствен: много приятен и много силен. Става въпрос за концентрираната версия, че не ми се мъкнеше огромна туба, пък и беше по-скъп. Малкият е 4.50. Като го снимам, ще пусна снимка кой точно вариант си купих, но имаше пет аромата и по едно време мислех всичките да ги купя, но се спрях навреме. Laughing

# 381
Аз, Гес.   Hands Thumbsup
Супер е, нали?
На мен най-ми допадна класическия:

http://picbg.net/u/63251/47815/619896.jpg

Те са няколко разновидности. Един с оранжев етикет, може би се водеше праскова или нещо подобно, също беше много приятен. Но този със зеления етикет беше гаден.

# 382
  • Варна
Благодаря ви  Simple Smile
Грешка съм правила, че съм подминавала този омекотител, ще се коригирам възможно най-скоро.

# 383
  • София
има и вода за ютия на тази фирма!аз пазарувам всякакви препарати от овча купел от едно малко магазинче, в което вс е на изгодни цени- ариел 130 пранета за 50 лв, има даш и скип по9 ако не се лъжа и още, още много ниски цени!Доволна съм от магазина, макар и да не съм пробвала марките, за които пишете вие!Има омекотител ленор всякакъв, дори някакви лимитирани серии, но аз не ползвам, защото съм пристрастена към аромата на Ариела...
Имам един въпрос...течен прах само в барабана ли слагате?

# 384
Това е моят. Heart Eyes

# 385
Последното нещо,което прочетох вчера преди да си легна беше за този омекотител и.... цяла нощ обикалях и търсех омекотители Tired
Ей!

# 386
  • Пловдив
Пренасям си питането от съседната тема за течните прапарати при вас-

"Включвам се с въпрос към вас- в Метро има промоция на Персил прах-10кг за 30лв.  Отзиви за Персила от Метро?"

# 387

"Включвам се с въпрос към вас- в Метро има промоция на Персил прах-10кг за 30лв.  Отзиви за Персила от Метро?"

Същият като Персил от всеки друг супермаркет, но на по-изгодна цена — излиза по 29 стотинки прането.

Последното нещо,което прочетох вчера преди да си легна беше за този омекотител и.... цяла нощ обикалях и търсех омекотители Tired
Ей!
Дано да е било на сън. Laughing

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 11:01 от Guess Who

# 388
  • Пловдив

Същият като Персил от всеки друг супермаркет, но на по-изгодна цена — излиза по 29 стотинки прането.

А пере ли добре? Питам защото досега не съм ползвала Персил купен от Б-я

# 389
  • София
Цитат
А пере ли добре? Питам защото досега не съм ползвала Персил купен от Б-я
Аз пробвах персил течен за бяло пране, без накисване, без нищо ми изпра едни стари петънца от любимата ми бяла покривка!!!Доволна съм от персила!

Общи условия

Активация на акаунт