Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 813
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Ени  и аз   ползвам  ворваш  спрей /  на  друга  фирма  но е подобна опаковката / , но  м/у  тях и   един  Ариел  спрей  или Сил  Спрей  има  огроооомна  разлика / поне  според  мен/.
На  въпроса -  Да  Ариела е  чудесен спрей  за  петна , но ако намериш  някъде и  Сил -  вземи  си .  Няма   да съжеляваш. Всъщност  който и  да вземеш от  двата  няма  да съжаляваш /  гледай  само  спрея на  Ариел  да е немски , а не  испански/

# 361
Ени  и аз   ползвам  ворваш  спрей /  на  друга  фирма  но е подобна опаковката / , но  м/у  тях и   един  Ариел  спрей  или Сил  Спрей  има  огроооомна  разлика / поне  според  мен/.
На  въпроса -  Да  Ариела е  чудесен спрей  за  петна , но ако намериш  някъде и  Сил -  вземи  си .  Няма   да съжеляваш. Всъщност  който и  да вземеш от  двата  няма  да съжаляваш /  гледай  само  спрея на  Ариел  да е немски , а не  испански/

пробвала съм немски спрей Ариел и италиански Даш, но резултатът е еднакъв с този. Не ми се струва разумно за това да плащам четири пъти повече. На Сил съм пробвала флекензалц. Добра е. Peace Немците я произнасят Сзиль Joy

# 362
Ени  и аз   ползвам  ворваш  спрей /  на  друга  фирма  но е подобна опаковката / , но  м/у  тях и   един  Ариел  спрей  или Сил  Спрей  има  огроооомна  разлика / поне  според  мен/.
На  въпроса -  Да  Ариела е  чудесен спрей  за  петна , но ако намериш  някъде и  Сил -  вземи  си .  Няма   да съжеляваш. Всъщност  който и  да вземеш от  двата  няма  да съжаляваш /  гледай  само  спрея на  Ариел  да е немски , а не  испански/

пробвала съм немски спрей Ариел и италиански Даш, но резултатът е еднакъв с този. Не ми се струва разумно за това да плащам четири пъти повече. На Сил съм пробвала флекензалц. Добра е. Peace Немците я произнасят Сзиль Joy

италианския  Даш  и  немския  Ариел  са един  и същ  продукт -  съгласна .Но  аз  говоря   за  Испански  Ариел  , което вече  е различен  като качество.  Sil -a  знам как  се  произнася ,  просто почнем ли и  ер  малък да се заиграваме ,  цяла  тема   ще изпишем   за произношението.  Пък и  така  е  по- разбираемо за  другите  съфорумки /   да не ги  затрудняваме /   bouquet
Пробвай   и  спрея на  Sil - помпа  или аерозол -  страхотен продукт  също.

# 363
произнасянето го посочих като шега Laughing Ще пробвам Сил-спрея, щом го препоръчваш, но ще гледам да го намеря до два пъти по-къп от сегашния. Повече не давам.

# 364
Реших, че е крайно време да пробвам Омо и купих 2 кг., аромата не е чак толкова гаден, но можете ли да ме ориентирате какво означават (А*) и (В*). Argent, Темата пени ли се много, какво количество слагате? И още нещо да питам, в стари теми четох, че Омо и Скип са еднакъв продукт, това така ли е и ако е така защо давате толкова пари за Скип.

# 365
Реших, че е крайно време да пробвам Омо и купих 2 кг., аромата не е чак толкова гаден, но можете ли да ме ориентирате какво означават (А*) и (В*). Argent, Темата пени ли се много, какво количество слагате? И още нещо да питам, в стари теми четох, че Омо и Скип са еднакъв продукт, това така ли е и ако е така защо давате толкова пари за Скип.
Буквите означават кои съставки присъстват в дадения продукт и на кое място са. Това е често срещано при Юниливър — при шампоаните и балсамите.
Скип купувахме, защото нямаше ОМО. ОМО започнаха да внасят отново през 2010 г. А и Скип не струва чак толкова скъпо. Аз съм взимала 70 пранета за 32 лева, което прави 46 стотинки на пране, а ОМО излиза около 40 стотинки на пране.

# 366
  • София
Аз току що се прибирам с една торба препарати...купих някакъв Dixan, който си мисля че ще да е нещо като Rex?Ползвали ли сте го до сега?Течен е и е на добва цена (2,5 л)!А за Даш  си мисля че е време да го пробвам!Италиански Скип как ви звучи!

# 367
Блатодаря Guess  bouquet

# 368
Италиански Скип как ви звучи!
Няма такъв.

# 369
  • София
Испански?

# 370
По-добре испански не купувай. Гледай гръцки да е.

# 371
По-добре испански не купувай. Гледай гръцки да е.

ЗАщо? аз имам испански и съм доволна,пере добре и мирише добре,концентрат е 26 +16 промо пранета.

# 372
Течният концентрат — да, но аз мисля, че питането беше за праха.

# 373
 Mr. Green Успокоих се.

# 374
Argent, Темата пени ли се много, какво количество слагате?

Не се пени. Хареса ми много. Според мен от българското производство това е възможно
най-доброто. Преди махаше и петна без предварително третиране. Предполагам, че и сега
ще е така, но не се капем активно, за да си направим експеримент.  Laughing  Добър прах, на мен
ми допадна. Дозата е 150 ml, но е указано при твърда вода да се добавят още 40 ml, така че
слагаме 190 ml, защото водата във Филибето е много твърда.

Общи условия

Активация на акаунт