Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 730
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Нищо необичайно няма дрехите да са пожълтели от стоене.
Накисни ги за няколко часа, дори и за цяла нощ, във вода с разтворен прах за пране и избелващо прахче с активен кислород. След това изпери на дълга програма, като също може да добавиш избелващо прахче според указанието на опаковката, а температурата съобрази с етикетите на дрехите. Това трябва да помогне.

# 421
Нищо необичайно няма дрехите да са пожълтели от стоене.
Накисни ги за няколко часа, дори и за цяла нощ, във вода с разтворен прах за пране и избелващо прахче с активен кислород. След това изпери на дълга програма, като също може да добавиш избелващо прахче според указанието на опаковката, а температурата съобрази с етикетите на дрехите. Това трябва да помогне.
Ще опитам да намеря такова прахче и ги мятам във ваната до сутринта да вкисват Peace
Много благодаря  Hug

Нещо не се получи магията  Rolling Eyes
Сега ги кисна 2ри път.. добавих и Ариел за петна на прах.. да видим дали ще има подобрение  Thinking

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 08:13 от duhi_puhi

# 422
  • There I was on a July morning
Гес, Ябълка, мерси за отговорите.   bouquet

# 423
Хм, с тоз омекотител да не стане като с омото?
От хвалби, похвали, критики и отрицания да ме откажете. Одма! Laughing
Гес, че нямаш чувство за отговорност ми е ясно. А за хумор?

# 424
Че какво му е на омото, не мога да разбера?! Ползвам си го с кеф и то се справя много успешно.

Омекотителите и ароматите им са въпрос на вкус. На мен ми харесва ароматът; на друг — не. Къде е драмата по-точно?

Не, нямам чувство за хумор. Cry

# 425
Айде бе Laughing
Ако нямаше, щях ли да минавам още тук Grinning

# 426
Подигравай се ти, подигравай се с бедната, лишена от чуство за хумор жена! #Cussing out Laughing

Хайде, казвай каквото ти е на сърцето и стига с твоята известна на всички реторика а ла „намеквам, а пък ти сам се сещай“. Тук сме повечето жени, ако не си забелязал. Трудно стопляме.

# 427
Брех, нарицателен ли станах Laughing
Нищо не намеквам. Ако нещо сте в грешка си го казвам. Ти поне от мои критики не можеш се оплака?

# 428
Аз понеже усетих нещо критично, а понеже бавно стоплям, затова така... Laughing

# 429
  • София
И да използвам случая да ви споделя една добра новина. Проктър енд Гембъл са премахнали фосфатите от състава на Ариел и Тайд, които се продават в нашите супермаркети (официалния внос).

О, Гес, наистина супер новина! Единствено това ме спираше да не си купувам от нашия Ариел. Ти наистинам ме зарадва, особено след злополучния ми опит с немския гел за цветно, чиято миризма просто ме задушава...

Нещо миризмите на новия Ленор дуо не ме кефят. Може би донякъде зеленият...Ще се радвам някой да сподели отзиви...

# 430
И аз не съм доволна от дуо ароматите на Ленор. Купих си жълтият, но хич не е траен.
А когато го ползвам с Персил, миризмата му изобщо не се усеща.

# 431
О, Гес, наистина супер новина! Единствено това ме спираше да не си купувам от нашия Ариел. Ти наистинам ме зарадва, особено след злополучния ми опит с немския гел за цветно, чиято миризма просто ме задушава...
Само че все пак чети опаковката.
Бях в Кауфланд да купувам брашно. Завъртях край праховете и на Ариела, зареден там, видях, че няма фосфати. Обаче вчера в Карфур беше заредена партида, в която има фосфати. Отделно промоционалната опаковка Ариел в Карфур (80 пранета за 25 лева) е без фосфати.

# 432
  • софия

Нещо миризмите на новия Ленор дуо не ме кефят. Може би донякъде зеленият...Ще се радвам някой да сподели отзиви...

Вчера прах със зеления. Добре омекоти, но миризмата не е особено трайна. Май се прекарах лееекинко - в петък взех и зелен, и жълт. Зеленият даже е голям Confused Прах с гел Ариел за цветно.

# 433
Обновявам информацията за Ариел и фосфатите, за които се интересуват.
Румънският Ариел съдържа фосфати. В Кауфланд има и чешки Ариел, който е без фосфати. При всички положения трябва да се следи опаковката за състава и за печата на държавата производител (RO — Румъния, CZ — Чехия).

# 434
помня първия официален Ариел, който се продаваше беше чешки. Нямаше грешка. Явно онзи завод е по-напред с материала от братята румънци Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт