Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 104 267
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Еееее,ще ходя и аз тогава да си купя от това вълшебно нещо Crossing Arms Сънища сънища,ама дано го намеря от раз ,че в съня обикалям на много места да го открия hahaha

# 406
В София мога да ви кажа къде има цялата гама на Фелче Азура.
Ползвала съм само бебешкият омекотител, показан от последната снимка. Нищо особено не беше.

# 407
  • софия
Argent, ти ли беше хвалил Felce Azzurra омекотител? Леле, това е нещо невероятно. Намерих новия си най-любим омекотител.[/size]
Леле, Гес. След коментара ти, днес в обедната почивка ще ходя да го купувам. Надявам се да има в магазина на Славейков, че той е малко малък. Точно сега се извърта едно пране с последната доза от Ленор-а и за утре нямам (т.е. имам, но друго си е да има и нов Crazy)
Намери ли го на Славейков, да знам къде да (не) търся?
Не. Нямаше. Но имаше в lilly на Графа. Имаше жълт, розов, син и още един. Голямата разфасовка беше 5 и нещо, а малката - 3 и нещо. За съжаление, от тези, които мирисах никой не ми допадна. Не знам другите как са. Такъв, какъвто Мимс е показала нямаше.
Вчера мирисах на Ленор новите. Май такъв ще взема  Rolling Eyes

# 408
  • There I was on a July morning
Подтикната от хвалбите за този омекотител и аз се отбих днес в едно магазинче. Имаше май 5 вида, приятно миришат, но аз очаквах нещо извънземно  Joy Та в крайна сметка не си купих, защото имам запаси от препарати за няколко месеца напред.

# 409

Това чакам да ми пристигне за вълнени дрехи. Ще докладвам за резултата.

# 410
Еееее,ще ходя и аз тогава да си купя от това вълшебно нещо Crossing Arms Сънища сънища,ама дано го намеря от раз ,че в съня обикалям на много места да го открия hahaha

Мини през Карфур и си готова.  Simple Smile  Има 4-5 вида. Ще си харесаш някой. Имаше един, два, които наистина бяха невероятни, но имаше и такива, които миришеха гадно. Обаче не мога да ти конкретизирам, не се сещам. Все някой ще ти хареса.

Woolite е новата ми зарибявка. От миналата седмица ползвам същия като на снимката, само че у нас имаме по-малката туба - за 16 перални. Имам чувството, че ще се пристрастя към тази миризма и повече друг гел за цветно няма да погледна. Страшен! Отварям го и го душа като циганче лепило. Blush  Mr. Green Гес, дали наистина предотвратява пренасянето на цветове или е бош лаф работа?

# 411
  • софия
Понеже не можах да си харесам от наличните Felce Azzurra, купих 2 от новите Ленора Дуоарома (зелен и жълт; малък и голям). Не можах да избера кой от двата ми харесва повече. Утре ще пера, не знам с кой, и ще пиша.

# 412
  • There I was on a July morning
Тъй като споменахте за препарати за пране на вълнени дрехи, искам да запитам - с какви препарати се перат смесени тъкани: примерно 45 % - 50 % вълна, 30 %  акрил + ...... ?
Въпросът ми е продиктуван от упътването на геловете за пране, че не се препоръчват за пране на вълнени или деликатни тъкани, реално не съм попадала на 100 % такива, а повечето ни зимни дрехи са микс /Guess who, на теб най-много разчитам  Hug/?

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 22:17 от Скубиду

# 413
И аз взех от дуоарома-та на Ленор, но в момента пера с Персил, ароматът му е достатъчно силен и ароматизаторът изобщо не се усеща. Така че не мога да кажа добър ли е или напротив.

# 414
Тъй като споменахте за препарати за пране на вълнени дрехи, искам да запитам - с какви препарати се перат смесени тъкани: примерно 45 % - 50 % вълна, 30 %  акрил + ...... ?
Въпросът ми е продиктуван от упътването на геловете за пране, че не се препоръчват за пране на вълнени или деликатни тъкани, реално не съм попадала на 100 % такива, а повечето ни зимни дрехи са микс /Guess who, на теб най-много разчитам  Hug/?
Смятам, че щом дрехата съдържа вълна, трябва да се пере с препарат за вълна.

# 415

Това чакам да ми пристигне за вълнени дрехи. Ще докладвам за резултата.
Пере добре!
Подкрепям Guess Who за смесените материи. И аз така пера и нямам проблеми.

# 416
  • София
Взех на ариел шпрей за петна,напръсквам и изчаквам или направо в пералнята обработените дрехи?
Сдобих се и аз с един Фелче,обаче мъж ми е избрал аромат на който аз не издържам/май е лавандулово/доволна от към пУФкавост.
От билла един персил взех,много големи кутиите в паралелния внос на 90%от праховете,дали в германия има малки,да си поръчам за проба няколко вида?

# 417
Напръсква се петното със спрея, оставя се да престои така 10—15 минути и се пере.

В Германия има и малки разфасовки — 18 пранета, но не ги внасят тук, понеже промоциите са все по големите опаковки. Внасят от време на време малки опаковки мегаперли.

И да използвам случая да ви споделя една добра новина. Проктър енд Гембъл са премахнали фосфатите от състава на Ариел и Тайд, които се продават в нашите супермаркети (официалния внос). Най-после! Сега остава да ги компактизират, както направи Хенкел с Персил, и щастието ще е пълно. Rolling Eyes

# 418
  • София
Благодаря за отговора сега остава да излезнат петната. Hug
нещо определено което трябва да пробвам?

# 419
С какво да изпера пожълтели от стоене бебешки дрешки  Rolling Eyes
Изрових чувалите от баткото.. обаче всичко бяло е.. жълто  Confused .. на петна.. уф..
С тези избелителните таблетки дали ще стане (кислород ли как бяха)? Белина?

Общи условия

Активация на акаунт