Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 912
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Ще ходя до борн,какво да взема за тъмни дрехи и черно?

Аз  ползвам Корала  за   черно  , както и   черен   Персил .  Peace
Взех Персил,тъмни дрехи могат ли с него да се перат или само черно?

И   тъмни  също  можеш  да переш  .  Превод   в  ефир -  fur dunkel und schwarz Wäsche /  за  тъмно и  черно  пране / .  Ще  ти  хареса , аз пера  в момента   с него  -  нямам   мръднал   цвят.  bouquet

# 571
  • в огледалото на живота
Незнам дали сте го коментирали ,досега не бях пробвала,но да споделя за този Тайд+Ленор,страхотна свежест,мекота и качество  Heart Eyes

Отзиви за течния вариант да имате:    newsm78

# 572
  • Пловдив
Благодаря за съвета за кислородните таблетки от Карфур   bouquet
Прането ми светна с тях. Имам да доизползвам един Рекс и ще ги приложа и при следващите пранета.

# 573
Незнам дали сте го коментирали ,досега не бях пробвала,но да споделя за този Тайд+Ленор,страхотна свежест,мекота и качество  Heart Eyes
...               
...

Хубав е Тайда, но си показала руската, некомпактна версия на праха.
Течен Тайд в България няма. Има го в Чехия, Полша (там се казва Визир), Унгария и други страни, но тук не го внасят течния (за съжаление, сигурно е хубав).

# 574
Здравейте! Чела - недочела, влизам с въпрос за Карфур, а именно - да купувам ли от там перилни препарати, или да заложа на Пикадили, от който най често зареждам? Благодаря!

aз съм клиентка точно на тези два магазина напоследък. Но в Пикадили няма кой знае какви различни перилни препарати, пък и наличните са по-скъпи от навсякъде другаде. За Карфур се носи славата, че има най-много паралелен внос.

Ок, мерси! Цената не ме притеснява, искам качество, а не изтекъл срок, за това питах.

# 575
  • в огледалото на живота
....

# 576
  • в огледалото на живота
...               
...

Хубав е Тайда, но си показала руската, некомпактна версия на праха.
Течен Тайд в България няма. Има го в Чехия, Полша (там се казва Визир), Унгария и други страни, но тук не го внасят течния (за съжаление, сигурно е хубав).
Гес,видях такъв в м-н в нашия град,то си е борса за прахове,перилни и почистващи препарати,козметика.От там купих и синия Корал,аз също останах изненадана,не бях срещала досега.Ще снимам и ще покажа тези дни.

# 577
Гес,видях такъв в м-н в нашия град,то си е борса за прахове,перилни и почистващи препарати,козметика.От там купих и синия Корал,аз също останах изненадана,не бях срещала досега.Ще снимам и ще покажа тези дни.
О, това е чудесно! Просто не съм го виждала в никой магазин. Надявам се да се появи повсеместно, че отдавна си точа зъбките за него. Laughing

# 578
Здравейте! Чела - недочела, влизам с въпрос за Карфур, а именно - да купувам ли от там перилни препарати, или да заложа на Пикадили, от който най често зареждам? Благодаря!

aз съм клиентка точно на тези два магазина напоследък. Но в Пикадили няма кой знае какви различни перилни препарати, пък и наличните са по-скъпи от навсякъде другаде. За Карфур се носи славата, че има най-много паралелен внос.

Ок, мерси! Цената не ме притеснява, искам качество, а не изтекъл срок, за това питах.

Значи в Карфур са с изтекъл срок, така ли?
Точно обаче в Пикадили вчера имаше прах за пране Тайд изтичащ след няколко дена. Лицата отговорни за праховете си в Карфур са същите, които отговарят в Пикадили.
Ама как го направи генералното заключение...

# 579

Значи в Карфур са с изтекъл срок, така ли?
Точно обаче в Пикадили вчера имаше прах за пране Тайд изтичащ след няколко дена. Лицата отговорни за праховете си в Карфур са същите, които отговарят в Пикадили.
Ама как го направи генералното заключение...

Бъркаш. Промоции се правят във всички вериги супермаркети в София, моето "заключение" е, че цената(приоритетно определяща къде да се отбия) не ме касае, нищо повече, а твоето е съвсем друга монета.
Не мога да кажа къде, дали в Карфур, или в Пикадили има перилни препарати с изтекъл срок, аз за сега не съм попадала на такива и от двете места, само съм чела мнения за Карфур и то в тази тема. За това и питам, с уточнението, че искам качество. Peace

# 580
Момичета дайте мнения за испанския SKIP за цветно пране. В картонена кутия е.

# 581
Ей сега се връщам от зареждане - отново взех лилавия гел Сано Сензитив за дрехите на малкия и този път, признавам си, се изкуших и взех да пробвам Скип колор гел - концентрат - 42 пранета за 18,99  Mr. Green - видях, че е испански, ама като пробвам ще докладвам, дано да изпира добре...Корала си държи цена 15 лв при нас и това е Crossing Arms.
15лв.е ,защото е новият за 28 пранета,.за 20 е 11,30 мисля.
Виж тук https://www.facebook.com/media/set/?set=a.178462185499097.44182. … 458627&type=3

# 582
Ей сега се връщам от зареждане - отново взех лилавия гел Сано Сензитив за дрехите на малкия и този път, признавам си, се изкуших и взех да пробвам Скип колор гел - концентрат - 42 пранета за 18,99  Mr. Green - видях, че е испански, ама като пробвам ще докладвам, дано да изпира добре...Корала си държи цена 15 лв при нас и това е Crossing Arms.
Виж тук https://www.facebook.com/media/set/?set=a.178462185499097.44182. … 458627&type=3

Момичета не  е новия, а  е белгийския   вариант .  Четете  надписите .  В  Германия   отдавна   няма  Корал  със стария  надпис /  т.е  показания / .  Показвали  сме  вече новата  визия на Корал .Ето http://coral.de/ .  Надписът  е наклонен .  Този   син  Корал  за 28  пранета  е белгийски -  то  си пише на него .

# 583
wdv, отговарям за Есекс букет. Хубав е, но не очаквай нещо невероятно. Мирише хубаво и силно. Петна не знам дали маха, ние нямаме и от тази гледна точка мен ме устройваше. Не засичаше бялото, не съм добавял прахче с активен кислород, когато го ползвах. Останах доволен, но според мен не е нещо кой знае какво.

# 584
Ей сега се връщам от зареждане - отново взех лилавия гел Сано Сензитив за дрехите на малкия и този път, признавам си, се изкуших и взех да пробвам Скип колор гел - концентрат - 42 пранета за 18,99  Mr. Green - видях, че е испански, ама като пробвам ще докладвам, дано да изпира добре...Корала си държи цена 15 лв при нас и това е Crossing Arms.

Момичета не  е новия, а  е белгийския  вариант .  Четете  надписите .  В  Германия   отдавна   няма  Корал  със стария  надпис /  т.е  показания / .  Показвали  сме  вече новата  визия на Корал .Ето http://coral.de/ .  Надписът  е наклонен .  Този   син  Корал  за 28  пранета  е белгийски -  то  си пише на него .
ooooh!изобщо не съм се сетила да погледна.И аз си мисля,че си пера с немски.Мерси много Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт