Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 854
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Amazing_nice    bouquet

Аз пък имам неудачен опит с омекотител на Апта, когато излезе на нашия пазар. Казах си, брей, французко, чужбинско  Grinning  Добре че купих от малките разфасовки - също боклук, според моя вкус  ooooh!

Apta, доколкото знам, са собствена марка на верига супермаркети. И повечето им неща не са с добро качество. Горе-долу на нивото на препаратите в ДМ, според мен. Но Apta  са доста по-скъпи.

# 556
Аз пък имам неудачен опит с омекотител на Апта, когато излезе на нашия пазар. Казах си, брей, французко, чужбинско  Grinning  Добре че купих от малките разфасовки - също боклук, според моя вкус  ooooh!
Аз също съм пробвала Апта (преди 8 години) - никак не ми хареса - взех си малка разфасовка да пробвам.. Опаковката беше страхотна, ама съдържанието никак не ме впечетли..

# 557
  • София
И аз не успях да харесам омекотителите на Апта. И таблетките им за пране ползвах, още преди 5-6 години - и те не стават  Crossing Arms

# 558
  • Стара Загора
Днес забелязах, че в Стара Загора са открили магазин Борн. На бул.Цар Симеон Велики - от страната на книжарница Пингвините  Simple Smile
Aquawoman, за кои Пингвини става въпрос - Тези над църквата или тези под 9-ти септември (към мола)??
Сори за спама  Embarassed
Магазина е на " цар Симеон " , под " 9-ти Септември " -почти до автобусната спирка . Аз не останах впечатлена - доста е малко , многонационално , вкл. и козметика на Рефан . Имаше Корал - 9.95 лв. ( ирландски и друг , който беше по - навътре и не се виждаше добре , но надписите бяха на немски ) . От 01.03 до 10.03.2012 има 5 % отстъпка . Купих си един омекотител Ленор - червен , на етикета пишеше Белгийски , а надписите му са на Гръцки ( каквото и да означава това )  newsm78 , за 3.80 лв. , концентрат от 750 мл.
Аз най - съм доволна от магазинчетата на Алана и на " Х. Димитър Асенов " - там поне препаратите са немски .

# 559
Днес забелязах, че в Стара Загора са открили магазин Борн. На бул.Цар Симеон Велики - от страната на книжарница Пингвините  Simple Smile
Aquawoman, за кои Пингвини става въпрос - Тези над църквата или тези под 9-ти септември (към мола)??
Сори за спама  Embarassed
Магазина е на " цар Симеон " , под " 9-ти Септември " -почти до автобусната спирка . Аз не останах впечатлена - доста е малко , многонационално , вкл. и козметика на Рефан . Имаше Корал - 9.95 лв. ( ирландски и друг , който беше по - навътре и не се виждаше добре , но надписите бяха на немски ) . От 01.03 до 10.03.2012 има 5 % отстъпка . Купих си един омекотител Ленор - червен , на етикета пишеше Белгийски , а надписите му са на Гръцки ( каквото и да означава това )  newsm78 , за 3.80 лв. , концентрат от 750 мл.
Аз най - съм доволна от магазинчетата на Алана и на " Х. Димитър Асенов " - там поне препаратите са немски .

Galeta ,  доста   бъркаш . Вчера  вече пазарих  от  Борн .  Няма   никаква  козметика   на  Рефан  гръцки  , белгийски  или  прочие препарати .  Взех  си   Корал  на 10.99  по  препоръка от  форума  /  и няма   ирландски  Корал - образовай  се  малко/ ,  Ариел  ексел  гел   за  бяло също  така   таблетки и  сол   за  миялна   , както  и  немски омекотител  Софтлан  . Като  бонус   получих  паста  за  зъби .  Мъжът  който продаваше   беше  много  мил и  любезен. Разгледах  много  добре  продуктите  -нямаше  с други надписи освен  с  немски. Може би   бъркаш   магазините , този е  малко над  "Лили"  на  светофара.

# 560
  • Пловдив
Тези магазини Борн (за тях научих от тази тема) имат и сайт...
В този сайт обаче никъде няма информация на български език за условията на доставка и заплащане. Сега им писах имейл затова, да видим какво ще ми върнат, защо липсва тази информация...
Някой поръчвам ли е от тях? Коректни ли са?
Доколкото четох от темата нямат магазин в Пловдив...

# 561
Малко нереално ниски цените ми се струват. Всичко наред ли им е на препаратите? Срок на годност, да не са "разредени" и т.н.
на принципа на стоките с "транспортни" или други дефекти, немски са надписите и срока на годност е ок Simple Smile

# 562
  • Стара Загора
zara_m , благодаря , че ме образова , за това че няма ирландски Корал . Аз също не бях чувала за такъв , но така беше надписа на  етикета в магазина , както и омекотителя - на етикета пише едно , а на опаковката - друго  и точно за това написах , че не съм много доволна .
Явно е , че греша за магазина на Борн ( влязла съм в друг ) , признавам си .
В този сайт сме за да обменяме мнения , да научим нещо ново , да си помагаме с информация , а не да се затапваме и да се изказваме така грубо !
Извинявам се за отклонението !

# 563
zara_m , благодаря , че ме образова , за това че няма ирландски Корал . Аз също не бях чувала за такъв , но така беше надписа на  етикета в магазина , както и омекотителя - на етикета пише едно , а на опаковката - друго  и точно за това написах , че не съм много доволна .
Явно е , че греша за магазина на Борн ( влязла съм в друг ) , признавам си .
В този сайт сме за да обменяме мнения , да научим нещо ново , да си помагаме с информация , а не да се затапваме и да се изказваме така грубо !
Извинявам се за отклонението !

Sorry galeta   bouquet , явно  в  това   магазинче , в което си  влязла са  заблудени  и нямат  предства  за кои държави  се произвежда  Корала  Joy

# 564
  • София
Ще ходя до борн,какво да взема за тъмни дрехи и черно?

# 565

Аз  ползвам Корала  за   черно  , както и   черен   Персил .  Peace

# 566
Здравейте! Чела - недочела, влизам с въпрос за Карфур, а именно - да купувам ли от там перилни препарати, или да заложа на Пикадили, от който най често зареждам? Благодаря!

# 567
Здравейте! Чела - недочела, влизам с въпрос за Карфур, а именно - да купувам ли от там перилни препарати, или да заложа на Пикадили, от който най често зареждам? Благодаря!

aз съм клиентка точно на тези два магазина напоследък. Но в Пикадили няма кой знае какви различни перилни препарати, пък и наличните са по-скъпи от навсякъде другаде. За Карфур се носи славата, че има най-много паралелен внос.

# 568
Argent, преди време беше купувал от Кауфланд Есекс Букет. Може ли да споделиш впечатленията си, ако вече си го пробвал.

# 569
  • София

Аз  ползвам Корала  за   черно  , както и   черен   Персил .  Peace
Взех Персил,тъмни дрехи могат ли с него да се перат или само черно?

Общи условия

Активация на акаунт