Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 800
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря за отговорите, а къде се продава този Корал? не съм срещала такъв перилен препарат. Thinking

Има го в магазинчетата за паралелен внос
Ето го и тук http://www.artista13.com/preparati-bebe-chuvstvitelna-kozha/157- … itive-730-ml.html

# 541
  • Варна
Благодаря!  bouquet

# 542
  • в света на илюзиите
Днес забелязах, че в Стара Загора са открили магазин Борн. На бул.Цар Симеон Велики - от страната на книжарница Пингвините  Simple Smile
Aquawoman, за кои Пингвини става въпрос - Тези над църквата или тези под 9-ти септември (към мола)??
Сори за спама  Embarassed

# 543
Всички видове Корал ги има в един магазин в Дружба 1 -G-Mart се казва, до Кауфланд, има спирка на 604 и тролей 11 до него. Струват около 7-8лв там Simple Smile))
Момичета имам въпрос, който сигурно е обсъждан някъде из темата, но все пак... Забелязах, че като си пера и по светлото пране с прах за цветно се засича - става с един сивкав утенък. Та въпросът ми е според вас от прахът за пране ли е това или да започна да пера светлите дрехи с такъв за бяло??? (преди не ми се беше случвало; в момента пера със Савекс Ърбан)

# 544
  • ГОре на черешата...
Всички видове Корал ги има в един магазин в Дружба 1 -G-Mart се казва, до Кауфланд, има спирка на 604 и тролей 11 до него. Струват около 7-8лв там Simple Smile))

А в Търново Корал е 15 лв Tired...

# 545

А в Търново Корал е 15 лв Tired...
ами този е немски магазин с преоценени стоки и всички препарати са по евтини от "нормалното"

# 546
  • София
Малко нереално ниски цените ми се струват. Всичко наред ли им е на препаратите? Срок на годност, да не са "разредени" и т.н.

# 547
  • София
Купих си от магазин с паралелен внос Ленор- концентрат. Цветът му е към оранжево, не е жълтият.
Прочетох в бързината на преведеното етикетче - Германия.
Обаче надписите са на френски.
Кьорав карти не играе, знам, но ми е любопитно какъв ще е този немски Ленор от Франция   Thinking
Гес, Чери, просветете ме, моля  Rolling Eyes

# 548
аз не съм Гес или Чери, но съм сигурна, че това е заблуда на вносителя. В Пловдив например масово виждам италианско Коколино с български превод Поризведено в Германия Mr. Green А в Германия дори не се казва така, а Кушелвайх и ароматите и опаковката всичко е различно.

# 549
аз не съм Гес или Чери, но съм сигурна, че това е заблуда на вносителя. В Пловдив например масово виждам италианско Коколино с български превод Поризведено в Германия Mr. Green А в Германия дори не се казва така, а Кушелвайх и ароматите и опаковката всичко е различно.

Подкрепям   ени, гледайте   надписите  бе,  хора трябва да са на  НЕМСКИ ,по  това  ще  се ориентирате .  Никакви баркодове/  те  са на  централите / , никви   стикери.

И   да  кажа за  цената  на Корала - 10.99  ми се   вижда  съвсем   нормална .  Тези от 7-8  лв - я  ще  е старата  опаковка , я  залежала   стока /  бях   споделила  по-напред мой личе опит с опаковка  от  Карфур -  старата/

# 550
Момичета имам въпрос, който сигурно е обсъждан някъде из темата, но все пак... Забелязах, че като си пера и по светлото пране с прах за цветно се засича - става с един сивкав утенък. Та въпросът ми е според вас от прахът за пране ли е това или да започна да пера светлите дрехи с такъв за бяло??? (преди не ми се беше случвало; в момента пера със Савекс Ърбан)

Съжелявам , ама  със Савекс Ърбан какви  по- точно  резултати   да  очакваш. Разделяй   прането и   мятай  белите  дрехи само  с  прах  за  бяло. Съдържат  избелители  на  кислородна  основа, оптични избелители   и   прочие  . Пера   с  Персил  мега перли  за  бяло   и никога  съмм  нямала  посивяло пране.  Съветвам  те   да се насочиш  към  някой   хубав  немски или английски  прах за  бяло /   но   прах ,  не  течен/.

# 551
  • София
Въпросът ми не е толкова до нашенското етикетче.Че масово заблуждават, ясно!
На бутилката надписите са на френски. Иначе опаковката е същата като на немския, показана по-назад в темата.

Да разбирам ли, че това е Ленор, предназначен за Франция  ,  или...  newsm78

Обърнах се към Гес, защото бих искала да знам има ли някаква качествена разлика  Rolling Eyes

Amazing_nice, знам, знам, вината си е изцяло моя  Embarassed  но поне да е читаво...  Е, за официалния ни  внос съм наясно  Mr. Green

# 552
Въпросът ми не е толкова до нашенското етикетче.Че масово заблуждават, ясно!
На бутилката надписите са на френски. Иначе опаковката е същата като на немския, показана по-назад в темата.

Да разбирам ли, че това е Ленор, предназначен за Франция  ,  или...  newsm78

Обърнах се към Гес, защото бих искала да знам има ли някаква качествена разлика  Rolling Eyes

Amazing_nice, знам, знам, вината си е изцяло моя  Embarassed  но поне да е читаво...  Е, за официалния ни  внос съм наясно  Mr. Green

мама Меца  не   се коси -  пак  е паралел , макар  и френски .  Пробвай  го  може  да   се окаже  хубав, ще  споделиш .  Аз  също   харесвам  жълтия  Ленор - не от официалния  внос. За  френските   омекотители  - нищо   не мога д а  кажа  - просто нямам опит там . Единствения  ми допир   беше   с  прах  за  Пране  Апта , защото  оставих една  позната  да ме  зариби.  Еми   ,  по моите   критерии - пълен  боклук.   Но   омекотителя на Ленор  може и  да е  добър. Момичетата  тук ще  ти кажат  Peace

# 553
  • София
Amazing_nice    bouquet

Аз пък имам неудачен опит с омекотител на Апта, когато излезе на нашия пазар. Казах си, брей, французко, чужбинско  Grinning  Добре че купих от малките разфасовки - също боклук, според моя вкус  ooooh!

# 554
  • ГОре на черешата...
Ей сега се връщам от зареждане - отново взех лилавия гел Сано Сензитив за дрехите на малкия и този път, признавам си, се изкуших и взех да пробвам Скип колор гел - концентрат - 42 пранета за 18,99  Mr. Green - видях, че е испански, ама като пробвам ще докладвам, дано да изпира добре...Корала си държи цена 15 лв при нас и това е Crossing Arms.

Общи условия

Активация на акаунт