Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 764
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Оххх ,да се оплача! Ми този Даш -спрей за петна никви петна не  меха,егати! Дадох 11лв за пълна тъпотия! #Cussing out #2gunfire Crossing Arms

# 526
Пробвай тогава с Perilis Spot или със Sano Kal.
Понеже си от Пловдив, този специално съм го виждал само в Лекси в Смирненски.
Ако ти се разкарва... но според мен си струва, маха всичко.
А Perilis, между другото, това лято ми премахна бели петна от рол-он от една зелена
фланелка, която бях отписал и просто не я носех. Личаха си много. Само с едно
третиране всичко изчезна.

# 527
А Perilis, между другото, това лято ми премахна бели петна от рол-он от една зелена
Кой Перилис Спот го е направил това геройство? Този в средата или този, който е на спрей (вдясно)?

# 528
Днес забелязах, че в Стара Загора са открили магазин Борн. На бул.Цар Симеон Велики - от страната на книжарница Пингвините  Simple Smile

# 529
  • Варна
Здравейте, пиша с един "скромен" въпрос. Embarassed
Какъв прах за пране ще ми препоръчате, който да изпира добре, да ухае добре и да е подходящ за дрехи на малки деца. Е и цената не е без значение..

# 530
  • Стара Загора
Днес забелязах, че в Стара Загора са открили магазин Борн. На бул.Цар Симеон Велики - от страната на книжарница Пингвините  Simple Smile
Работи ли вече? Цените как са Simple Smile

# 531

Не съм влизала, само минахме с колата покрай него и ми направи впечатление. Доста е голям магазина, сигурно работи вече...

# 532
  • София

Какви да се цените - като на Борн. Високи!

# 533
Какъв прах за пране ще ми препоръчате, който да изпира добре, да ухае добре и да е подходящ за дрехи на малки деца. Е и цената не е без значение..

Аз ползвам Корал сензитив, но не е прах. Иначе съм доволна и от качеството на изпиране, и от деликатния ненатрапчив аромат.

# 534

Аз ползвам Корал сензитив, но не е прах. Иначе съм доволна и от качеството на изпиране, и от деликатния ненатрапчив аромат.

Аз също го ползвам, страхотен е! Но бебешките перилни препарати не е желателно да имат силна миризма. Също и не е препоръчително ползването на омекотител, това е допълнителна химия. На Корала миризмата е перфектна.

# 535
Днес си купих Sano anti kalk.Дамата,която ми го продаде в едно малко магазинче,предимно за препарати на Сано /и на Кларо/ ми обясни,че не трябва да го сипвам цялото /500 мл./ ,защото ще отлепи всичкия котлен камък от никога непочистваната ми пералня и може да запуши тръбите Shocked
На лепнатия превод пише-да се изсипе цялото шише във ваничката за препарат.Да ама като си отидох в къщи,отлепих българския превод-отдолу на английски пише-да се изсипе в барабана.Има логика да се сипе във ваничката-ще почисти и тръбите,но защо се разминава българския превод от английския текст?То и английския текст е превод.
Моля,който е ползвал да пише дали цялото шише и дали в барабана или във ваничката.И въобще има ли значение?

# 536
  • Варна
Благодаря за отговорите, а къде се продава този Корал? не съм срещала такъв перилен препарат. Thinking

# 537

Какви да се цените - като на Борн. Високи!

няма да си ходя тази събота, иначе бих дала информация от място. Може би следващата.

Днес си купих Sano anti kalk.Дамата,която ми го продаде в едно малко магазинче,предимно за препарати на Сано /и на Кларо/ ми обясни,че не трябва да го сипвам цялото /500 мл./ ,защото ще отлепи всичкия котлен камък от никога непочистваната ми пералня и може да запуши тръбите Shocked
На лепнатия превод пише-да се изсипе цялото шише във ваничката за препарат.Да ама като си отидох в къщи,отлепих българския превод-отдолу на английски пише-да се изсипе в барабана.Има логика да се сипе във ваничката-ще почисти и тръбите,но защо се разминава българския превод от английския текст?То и английския текст е превод.
Моля,който е ползвал да пише дали цялото шише и дали в барабана или във ваничката.И въобще има ли значение?

аз съм го ползвала преди време и не бях доволна. Главно защото нямаше видим ефект и се изсипва наистина цялото и става много скъпо. А точното приложение е да се изсипе в барабана. Според мен е така, защото е само за почистване на варовика, а той не се отлага много по пластмасови части, ваничките и тръбите надолу.

# 538
Кой Перилис Спот го е направил това геройство? Този в средата или този, който е на спрей (вдясно)?

В средата, розовото шише. Но спрея за мен е по-удобен, защото така малко се стича и олива. Просто тогава, когато го взех, не успях да намеря спрей. Но петната наистина ги унищожи. А блузата беше прана неколкократно, третирана с Вениши и простотии.

Ще изрека пак "забранената трибуквена дума". Laughing Днес успях да се сдобия с един пакет от старите партиди на Омо. Срок 01.2013. Кеф. За съжаление беше само един. Изрових го най-отзад измежду стелажите. Искаше ми се да взема поне два, но... Преди време бях питал дали новото не мирише на нещо като здравец предвид този Geraniol в състава. Ми точно на такова си мирише. Или на нещо като трева. Досега не бях разглеждал новото производство. Миризмата е кофти, наистина. Не знам дали въобще ще купувам, защото дори и през плика е доста силна и ми се струва, че след изпиране дрехите ще миришат отвратително. За какво им беше да променят парфюмните съставки. ooooh!Тъпа работа.

# 539

Научих  от  познати     ,които   вече  са   пазарили   в  Борн   Ст.  Загора , че   всички видове  Корали   са   по  10.99 лв  ,  имали  и  Вайсе  Ризе  и Ариел 70 пранета  на   промоция. Само  това   знам . Явно   са  посмъкнали   цените.

Общи условия

Активация на акаунт